Paikalliset

Kannabis-yksiö nieli sähköä ”pienen hiukkaskiihdyttimen verran” – Poliisi: sossu maksoi

Helsingin poliisin Facebook-päivityksessä käsitellään herttoniemeläisasunnosta löytyneen kannabiskasvattamon taustoja.

Kyseessä on eilen uutisoitu tapaus, jossa nuoren miehen kotoa löytyi niin rehevä kannabisviljelmä, että mies ei enää mahtunut asuntoonsa, vaan oli joutunut muuttamaan äitinsä luokse.

– Vaikka viljelmä tällä kertaa paljastui muun rikostutkinnan yhteydessä, viitteitä antoi myös se, että herran 22-neliöinen kämppä imaisi sähköä pienen hiukkaskiihdyttimen verran. Nuoren herran lompakkoa sähkölasku ei kuitenkaan rasita, sillä sossu maksaa tulottoman miekkosen sähkölaskun, kuten vuokrankin, kerrotaan Helsingin poliisilaitoksen Facebook-sivulla.

Poliisi neuvoo, että mikäli kannabiksen haju alkaa olla tuttu aromi rappukäytävässä, kannattaa asiasta vinkata poliisille. Useat huumeisiin liittyvät kotikäynnit saavat alkunsa kansalaispalautteesta.

– Mutta miltä kannabis sitten haisee? Ponnekkaasti kädet näppäimistölle olin jo lähdössä kuvailemaan kannabiksen hajua vain huomatakseni, ettei kannabiksen tuoksahdus oikeastaan muistuta mitään tuttua hajua. Imelä yrtti yhdistettynä tupakkaan? Huonosti hoidettu kettutarha? Varmasti useat teistäkin ovat törmänneet joskus kannabikseen hajuun. Osaisiko joku kuvailla hajua paremmin? Savuinen ja yrttinen kettutarha ei mielikuvana tahdo oikein toimia, poliisi sanailee päivityksessään.

Päivityksen on allekirjoittanut ”kevätterveisin Jukka Pasilasta”, viitaten Pasilan poliisiyksikköön.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Klikkaa uusin lehti!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu