Vuosaari-seura

Vuosaaren kesäjuhlat 2014

Vuosaaren oma Vuosaari Junior Big Band musisoimassa.

Vuosaari-Seuran järjestämien perinteisten Vuosaaren kesäjuhlien lauantain perhetapahtumassa 16.8. Lohikäärmepuistossa (Satamasaarentie 3) klo 11–15 ovat mukana Siina & Taikaradio sekä Stina Myllyksen johtamat Vuosaari Junior Big Band ja Krunikka Star Big Band. Paikalla lisäksi Vuosaaren VPK, lasten kotieläintarha, pomppulinna ym. Kesäjuhlien messutorilla on esillä suuri joukko vuosaarelaisia yhdistyksiä. Tarjolla on vohveleita, makkaraa, arpajaisia jne.

Lauantain iltatapahtuma on Ravintola Lähiössä Rastilan kartanolla (Karavaanikatu 4) klo 19–22. Toni Rossi ja Sinitaivas soittaa tanssittavia iskusävelmiä. Illan ohjelmassa on myös Vuosaaren Vuokon tai Veikon 2014 julkistaminen.

Sunnuntaina 17.8. on vuorossa Kansanmusiikkimessu kirkolla (Satamasaarentie 7) klo 11. Ison Kallahden puistossa Sjökullan torpalla (Harbonkatu 14) on avoimet ovet klo 13–15 ja Vuosaari-vaellus Sjökullasta Broändaan lähtee torpalta klo 14.

Hotelli Rantapuistossa (Ramsinniementie 16) on puistojumppatuokio klo 17 ja hotellin galleriakäytävällä on kesäjuhliin liittyvä Reet Salosen Surrealistiset sisämaisemat -taidenäyttely. Kesäjuhlien koko ohjelma ilmestyy Vuosaari.fi-sivuilla.

Vuosaari-seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vuosaari-seura

Uusimmat mielipiteet