Pariisista Auschwitziin

Pariisin terrori-isku Charlie Hebdo -lehden toimitukseen oli mieliä järisyttävä. Kahdeksan toimittajaa ja neljä muuta ihmistä surmattiin kylmäverisesti terroristien toimesta. Vähän myöhemmin murhattiin neljä ihmistä juutalaisessa kaupassa. Tekijöinä olivat ääri-islamilaiset terroristit.

Olin viime maanantaina Prahassa ja tiistaina Auschwitzissa. Molemmissa paikoissa vietettiin natsien keskitysleirin vapautumisen 70-vuotismuistopäivää. Pariisin iskut toivat tilaisuuteen erityisen pelon: joutuuko Euroopassa tänäänkin vainon kohteeksi vain siksi, että uskoo väärään Jumalaan?

Auschwitzin leiri on joka kerta siellä käydessä mykistävä. Vain hetki sitten miljoona ihmistä kaasutettiin ja poltettiin tällä paikalla tuhkaksi. Tiistain muistotilaisuudessa oli paikalla 300 leiriltä elävänä selvinnyttä. Heidän ja maailman johtajien, valtionpäämiesten, presidenttien, kuninkaallisten, pääministerien, eduskunnan puhemiesten kohtaaminen oli koskettava.

Yhteinen ajatus kaikilla läsnäolleillla oli, ettei näitä vainon päiviä saa koskaan enää toistaa. Siksi pitää muistaa historiamme ja puhua menneestä.

Mitä muuta voimme tehdä? Yhden selviytyneen, lähes 90-vuotiaan veteraanin, viesti oli selkeä. Vainon ja murhien osalta kukaan ei voi jäädä sivulliseksi. Yleisten kannanottojen rinnalla pitää olla rohkeus puuttua lähiympäristön pieniinkin tapahtumiin: vaino tai painostus uskonnon tai rodun takia tai viharikokset eivät saa olla sallittuja missään muodossa.

Sananvapaus ei kärsi siitä, että ihmisten uskonnollisia vakaumuksia kunnioitetaan.”

Oma asiansa on jumalanpilkka. Suomen laki kieltää jumalanpilkan: "joka julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä", voidaan tuomita sakkoihin tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Pariisin iskujen jälkeen Suomessakin on esitetty, että laista pitäisi poistaa jumalanpilkkaan liittyvät rangaistukset. Kanta on huonosti ajateltu.

Uskontoa koskevat käsitykset ovat erityisen merkittäviä ja herkkiä. Sananvapaus ei kärsi siitä, että ihmisten uskonnollisia vakaumuksia kunnioitetaan. Sananvapauden ytimeen ei kuulu toisen ihmisen kunnian tai hänen uskontonsa tahallinen loukkaaminen.

Vastakkainasettelua syntyy vähemmän, kun pidetään maalliset asiat ja uskonnolliset asiat erillään ja kunnioitetaan toistemme vakaumuksia. Uskonnon politisoimisesta on harvoin seurannut mitään hyvää.

 

 

Kommentit (93)

Kommentit

Sossu on sossu, vaikka voissa paistais! Niin tässäkin todella ay-jyrä unohtaa, että nykyisinkin suurimman osan terroriteoista tekee vasurit ja uskonnolliset toimijat. Oikeiston häiriköinti on puolen promillen luokkaa näistä.

Sossu on sossu

Uskonnoila on oikeus pilkata minua. Tarjoilla minulle erilaisia syntisyyteen viittaavia arvosteluja, uhkailla kaikenkarvaisilla jumalten kostoilla, helveteillä ja jopa uhkailla tappamisella ellei peräti tappaakin. Ja minun pitäisi vain kuunnella kiltisti, nyökytellä hyväksyvästi ja antautua teuraalle aina, kun joku jumalistaan hurmaantunut niin haluaa.

Mikään ei ole saanut ihmisiä tappamaan toisiaan niin paljon kuin uskonnot. Jumalten nimiin on hävitetty kokonaisia kansoja maan pinnalta. Ihmisuhreja, valloitussotia, orjuutta ja rahan kiristämistä uskovaisilta. Tänäkin päivänä uskonnot alistavat miljardeja ihmisiä, pitävät ihmiset pelossa ja kurjuudessa. Antavat ihmisille rajattoman vallan, jos he esittävät puhuvansa jonkun jumalan puolesta. Jokaisella uskonnolla on jonkinlainen lähetyspykälä. Käännytä muut, tai tapa ne jotka eivät vaihda vanhaa jumalaansa uuteen. Nämäkö ne ovat niitä suvaitsevaisuuden arvoja, joista demarit niin kovasti meluavat?

Jos uskonnoilla on oikeus pilkata, uhkailla ja murhata jopa kokonaisia kansoja, eikö tasapuolisuuden nimissä pitäisi antaa nämä oikeudet uskonnottomillekin? Vai onko tässä sittenkin jotain pielessä?

Kun ihmiset luulevat kuulevansa jumalan puhetta, heistä tulee isoja tai pieniä profeettoja. Se on tervettä kun kuulee olemattomia ääniä, kunhan olemattomalla on hyväksytty nimi. Kun ihmiset kuulevat toisten olemattomien ääniä, heidät kyörätään mielisairaalaan. Onko niissä äänissä eroa?

Mutta joo. Eikös Eero sovitakin niin, että tehdään juuri niinkuin Sinä sanot. Pidetään maallinen ja uskonnollinen asia erossa toisistaan. Poistakaamme siis maallisesta laista jumalanpilkkapykälä. Jumalanpilkka on uskontoa. Sellaista ei voi olla olemassakaan maallisten lakien yhteiskunnassa. Vai olemmeko me kirkkovaltio, jonka lait ovat silkkaa uskontoa?

Joutaisimme toki poistaa kaikki uskonnotkin. Maailma olisi ilman uskontoja huomattavasti parempi paikka. Uskonnot aiheuttavat mittaamattomat määrät ahdistusta, mielisairauksia, tuhoa ja kuolemaa ympäri maailman.

Mulli

Jerusalem on Pyhä Kaupunki, jossa on paljon kaikenlaista.Taivaasta laskeutuu joskus Uusi Jerusalem, jossa ei ole mitään pahaa ja Jumala valaisee valollaan.Hengen Jerusalem on paikka jossa ei ole valehtelijoita, irstailijoita, ahneita eikä väkivallantekijöitä.Jumala kokoaa omansa kaikilta ilmansuunnilta kaupunkiinsa omalla ajallaan, ne jotka eivät pahaa tee. Pahantekijä ei miellytä Jumalaa.

anne kilpelainen

Tämä on vaiettu asia.
Puolalaisten tuholeirit olivat vuosikausia jopa pahempia kuin saksalaisten.
Tältä osin historiaa on yritetty korjata- mutta polskit kieltävät kaiken.
NS "journalistien" osaamienen ja historia tuntemus on punavihreätä "musta tuntuu" lapsellista osaamatonta ja tietämätöntä härdeliä.
Suomalainen journalismi on muutenkin aivan puskista -ei alkeellistakaan tutkivan jounalismin häivää!
MUTU -MUTUT musta tuntuu ..

Mistään lehdistön "vapaudesta" ei voi Suomessa puhua. On jonkun etelärannan ja POMON sanelu ja hesarikin on lähes juoru debattia .. mä olin käymässä himaljalla tsekkaamassa.... oksettaaaaaaaaaaaa

SURKEETA

Väkivalta luo väkivaltaa ja jokaisessa sodassa on seuraavan sodan siemen. Vanhempiensa keskinäistä väkivaltaa katsovasta lapsesta pääsääntöisesti tulee väkivaltainen. Joka kerran tappaa ihmisen ylittää kynnyksen tappaa uudelleen.

erikoisasiantuntija

Monet lapset januoret ja aikuiset katsovat televisiosta paljon ohjelmia jotka sisältävät väkivaltaa, sekä tietokonepeleissä on paljon väkivaltaisia pelejä. Olisi kaikkien yhteinen etu , että televisio-ohjelmia ja pelejä alettaisiin maailmanlaajuisesti siivoamaan kaikesta vahingollisesta aineksesta.

anne kilpelainen

Hitler osallistui 1. maailmansotaan ja tottui tappamaan. Stalin tappoi sodassa ja rauhassa omiaan ja vieraita ja tottui tappamaan. Juutalaiset tottuivat ghettoihin, kaasuttamiseen, kiduttamiseen, raiskaamiseen, lahtaamiseen. Entä Israel muureineen ja päättymättömine sotineen? Entä intiaanit contra maahanmuuttajat - maahanmuuttajat contra Afrikasta rahdatut orjat?

Entä 8 surmanluodin ampuja? Bodomin surmaaja? Sisällissodassa ihmisiä tappanut Shukupol? Koulusurmaajat? Räjähteisiin addiktoitunut Gerdt?

Ei tappaminen tappamalla lopu eivätkä sodat sotimalla.

erikoisasiantuntija

Suomessa on , jopa kirkon piirissä toimiva vi-liike jolla on musta menenisyys, ihmisten ihmisarvoa poljetaan ja häväistään julkisesti mm. hoitokokouksissa, ja siitä piiristä on politiikan huipulle nousemassa johtaja

Aale

Appiukkoni oli sotavankina Stalinin ylläpitämällä leirillä , ja porukassa oli uskonnotomiakin monesta maasta.Arkkitehdit ja insinöörit ja kirvesmiehet rakensivat 400 g päiväleipäannoksella kaiken kaksikin vuotta.

anne kilpelainen

Auschwitz on siinä mielessä ihmeellinen paikka että siellä on kaksi "totuutta". Se mikä siellä halutaan näyttää, siis se sama mikä tukee voittajan kirjoittamaa historiaa ja sitten se mikä laittaa todella miettimään mitä ko. paikalla todella tapahtui. Ensimmäinen näistä on helppo nähdä mutta jälkimmäisen kohdalla joutuu hiaman näkemään vaivaa.

Niille jotka ovat paikalle menossa antaisin pähkinän mietittäväksi. Kun saavutte Auschwitzin kaasukammiolle ja menette sisälle näette toisessa huoneessa polttouuneja, katsokaa niitä tarkkaan ja tutkikaa erityisesti sitä miten savu on aikoinaan johdettu ulos neliskulmaiseen piippuun. Tämän jälkeen menkää ulos ja kiertäkää koko rakennus (ihan luvallista) ja kun saavutte piipulle niin tehkää omat johtopäätöksenne. Myönnän että näkymä ja siitä syntyvä ajatuksen juoksu saattaa olla hämmentävä. Varoituksen sana kuitenkin, sillä tätä sinun ei pitänyt nähdä. Näkymä normaalilta katselu alueelta kun on perin toisenlainen.

Tämä vain yksi esimerkki kymmenien muiden joukosta. Tästä on ihan turha alkaa väittelemään täällä mutta jos joku paikalla käy niin voi tietenkin kommentoida näkemäänsä. Maailman historiassa kun ei ole yhtäkään henkilöä kuka olisi voinut fysiikan lait muuksi muuttaa, ei edes Hitler.

LMK-71

Jokaisen ihmisen totuus on omanlaisensa, ja jokaisella ihmisellä on oikeus luoda omanlaisensa totuus, vaikka se muista näyttäisi valheelle. LMK-71 luo totuuden ainakin itselleen vihjaillessaan, että Auschwitzissa ei poltettu kaasutettujen ihmisten liikkiöitä.

Kepulaiset poistivat Urho Kekkosen synnyinmökin valokuvasta piipun, koska kuva oli kuulemma hellyttävämpi savupirtin kuvana. Neuvostoliitossa manipuloitiin ja nyt Venäjän aikana manipuloidaan paitsi valokuvia myös historiaa sinänsä. Suomessa sisällissotaa söpöstellään vapaussodaksi ja tanssitaan teurastettujen punavankien haudoilla. Ukrainassa... no jaa... ne pienet vihreät miehet, hmm...

erikoisasiantuntija

Niin minähän en väittänyt että ei kaasutettu ja poltettu. Totesin vaan että edes hitler ei pysty fysiikan lakeja muuksi muuttamaan vaikka kuinka väitettäisiin. Miksi muuten kaasua yleensä käytettiin? Hidasta ja kallista. Virallisen totuuden mukaisilla menetelmillä suihkuun pakotetut ihmiset olisivat tukehtuneet hapenpuutteeseen ahtaassa tilassa paljon nopeammin kuin kaasulla tapettuna. Kun otetaan huomioon että kaasu annosteltiin huoneisiin rakeina joidenka piti höyrystyä ennen kuin se voitiin sisäänhengittää tappavasti. Tämän jälkeen kaasu piti saada vielä jotenkin ulos kammiosta ennenkuin pottaminen voitiin aloittaa. Tästä tuulettamisesta ei oikeen taida olla mitään järkevää ideaa myöskään nähtävillä. Mutta nämä on näitä. Kaikkea voidaan kertoa totena mutta Auschwitz paikkana ei kertomuksia todista siis jos mennään fysiikan tasolla paikkoja katsomaan. Cyklon B.stä löytyy kemikaali kortti jos joku haluaa tuon asian itse laskea ja todeta. Laskemalla selviää myös monta muuta ihmeellistä asiaa. Googlaamalla löytyy myös tiedot siihen kuinka kauan nykyaikana vaaditaan aikaa kun ihminen krematoidaan huippunykyaikaisella mikroprosessoriohjatulla uunilla. Löytyy myös tiedot paljonko tietyn kiloisen ihmisen polttaminen tuhkaksi vaatii ulkopuolista enrgiaa. Siitä voi sitten jokainen päätellä ja laskea miten mahtoi asiat olle aikanaan sen aikaisella tekniikalla. Ja mikä oli sen aikainen ulkopuolinen enrgia? Hiili, maakaasu, nestekaasu, öljy, puu, mikä niin? Miljoonan ihmisen polttaminen tuhkaksi ei onnistu ilman energiaa paitsi tietysti Auschwitz.issa.

Kannattaa muuten käydä Tammisaaressa katsomassa Suomen oman keskitysleirin faktoja myös ja käyttää sielläkin matematiikkaa. Kuinka monta ihmistä sinne laitettiin ja moniko kuoli siis ilman kaasua. Aika monta. Koskas tuota leiriä ja sen oikeutetusta ruvetaan puimaan yhtä suurella intohimolla kuin Saksan leirejä?

LMK-71

Uskooko joku nyt ihan tosissaan, että jos Charlie Hebdo ei olisi julkaissut mitä julkaisi, niin nämä terroristit olisivat istuneet kaikessa rauhassa kotonaan kunnon kansalaisina???

Jos näin uskoo niin uskoo samalla, että Charlie Hebdon harjoittama "jumalanpilkka" on syy terrori-iskulle ja terroristeja syntyy kun tavalliset muslimit altistuvat länsimaiselle yhteiskunnalle ja sen kulttuurille. Tämähän on siis Halla-ahon näkemys.

Kari Naurismaa

Charlie Hebdo on anti-kristillinen ja anti-islamilainen julkaisu, joka toki heti antaa kenkää toimittajalle, jos on vihiäkin antisemitismistä.

Joten se siitä läpyskästä.

Joten ei kiitos

Olen käynyt Auschwitzissa vuonna 2000 kun Puolaan suuntautuneella työmatkalla jäi yksi ylimääräinen päivä. Leireille järjestetään opastettuja bussimatkoja Katowicestä, matkaa on jotain 30..40 km per sivu. Kokemus oli 50-vuotiaalle miehelle kammottava, en suosittele käymään siellä, painajaisia riitti monta viikkoa sen jälkeen. Kävin Auschwitzissa ja naapurissa olevassa tuhoamisleiri Birkenaussa. Jotenkin kuvaavaa on että paluumatkalla Katowiceen bussissa oli hiirenhiljaista,
kukaan ei puhunut mitään, ajattelimme vain mitä olimme hetki sitten nähneet.

HeikkiT

Tammisaaresta löytyy, tosin rakennukset on jo uusiokäytössä. Hautausmaa, "museo alue" ja muistomerkki löytyy Dravsvikintieltä. Ohessa Google mapsin linkki museo alueelle.
https://www.google.fi/maps/@59.987551,23.486772,3a,75y,349.56h,74.82t/data=!3m4!1e1!3m2!1skxLwkFzfpjVt7lo22J9iug!2e0

Ja tuossa vielä lisää tietoa:
http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2013/02/04/Suomessa...ä+hirmutekoja/2013315118022/69

Ps. Aatua pidetään yleisesti pahana miehenä mutta tämän leirin johtajalla on Patsas ja oma katu keskellä Helsinkiä.

LMK-71

Tammisaaresta löytyy lähimmät jos olet Lohjalta lähdössä. Draksvikintieltä on opasteet museo alueelle ja hautausmaalle. Rakennukset on jo uusiokäytössä.

http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2013/02/04/Suomessa...ä+hirmutekoja/2013315118022/69

https://www.google.fi/maps/@59.987551,23.486772,3a,75y,330.85h,82.9t/data=!3m4!1e1!3m2!1skxLwkFzfpjVt7lo22J9iug!2e0

LMK-71

Poliisien toimet Charlie Hebdo iskussa näyttivät TV ruudusta todella amatöörimäisiltä, jopa teennäisiltä. Ranskalaistenkin mukaan juttu oli outo: tekijät saatiin heti selville. Vähän samaan tapaan kuin 911 iskussa yhden lentäjän passi putosi poliisin jalkoihin.

Todellisuudessa tämä taisi olla Illuminatin varoitus Ranskalle, joka on ollut aikeissa tunnustaa Palestiinan oikeudet.

Kannattaisi ennemminkin miettiä miksi juutalaisia on vainottu kautta vuosisatojen. Miksi siitä ei koskaan puhuta?

Moos:4

Holokausti on valhe. Ja teknisesti mahdotonta toteuttaa. Yhtään juutalaista ei murhattu natsien toimesta.

Sen sijaan liittouneet palopommittivat siviilejä useissa Saksan kaupungeissa.

googlatkaa "holokausti on valhe"

sieltä löytyy perusteet¨

Tero Kyömäläinen

Holokausti on valehtelua alusta loppuu. Liittoutuneiden ja puna-armeijan raakuuksien peittelyä. Holokaustia vastaan löytyy suunnaton määrä asiatodisteita. Holokaustin puolesta puhuvat "holokaustiselviytyjät" valehtelevat. Natsien tunnustustukset saatiin kiduttamalla.

Hitlerin Saksa otti siis käyttöön oman rahan (irtautui kansainvälisistä pankkiireista). Valtion oma pankki painoi rahat, ja niillä maksettiin valtion projektien työt ja palvelut, ja niin raha tuli liikenteeseen. Raha ei siis tullut liikenteeseen ulkomaan velkana pankeista korollista lainaa ottamalla vaan terveesti palkkiona työstä, korottomasti siis. Nopeasti Saksa nousi suureen kukoistukseen ja hyvinvointiin, niin suureen, että liittoutuneet päättivät tuhota sen.

Täältä voi lukea lisää.
https://totuusbloki.wordpress.com/2013/08/07/holokausti-on-huijaus/
http://ruupertti.blogspot.fi/?view=mosaic

Tero Kyömäläinen

Sitä voisi ihminen kuvitella että sillä, kuinka typeräksi joku internetin ihmemaassa voisi tulla, olisi jonkinlainen raja. Tämä Tero Kyömäläinen on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan minut jo lyhyen esiintymisensä aikana, että aikaisemmin rajaksi luulemani olikin vain porras matkalla kohti älyllisen rappion tislautumista täydelliseksi. En osaa edes kuvitella, kuinka syvälle omien pakaroidensa väliin pitää oma pää tunkea, että tuollaista propagandaa saa suolletuksi. Olen kuitenkin varma, että melkoinen akrobaatti pitää olla.

Olen ikäväkseni huomannut räkänokka-ikäisten innostuneen taas hourimaan juutalaisten salaliitoista ja tämä holokaustin kieltäminenhän on toki osa sitä roskaa. Se, että uhrien määrää on - milloin kenenkin propagandan tarpeisiin - arvailtu suuntaan jos toiseenkin, ei koko surkeutta saa tekemättömäksi.

Saksan tuhoon ei johtanut liittoutuneiden kateus ylivomaisesta talousjärjestelmästä. Saksan tuhoon johti lähes koko kansaan tarttunut hulluus. Saksa hyökkäsi naapureidensa kimppuun ja liitti alueita itseensä (tässä yhteydessä olisi hyvä perehtyä Venäjän toimiin tämän päivän maailmassa ja huomata varsin monet yhteydet). Saksalaiset hävittivät teollisessa mitassa niin omassa, kuin valtaamissaan alueissa asuneita ihmisiä. Kun tämä meni liian pitkälle, Saksasta piestiin hulluus pois. Sen hulluuden jäljet näkyvät euroopassa vielä tänäänkin. Ne näkyvät vielä vuosikymmeniä, ellei -satoja.

Vaikka ihmiskunta on saanut aikaan suurempiakin massamurhia, vain Saksa kehitti siitä insinöörityön taidonnäytteen. Se, kuinka lyhyessä ajassa kaikki saatiin aikaan, on huolellisen suunnittelun tulos. Teollisuuden ja logistiikan taidonnäyte. Ne toisen sortin sosialistit tarvitsivat moninkertaisen ajan omien massamurhiensa toteuttamiseksi, koska he eivät olleet tarpeeksi sivistyneitä kehittääkseen tällaisia rakenteita.

Sivistyneitä... Siinäpä on moneen rakoon sopiva sana. Pohtinen varmaan vielä useampina öinä, mitä se lopulta tarkoittaa.

Ne leirit ja kaikki niiden ympärille rakennellut ihmisten massatuhonnan rakenteet ovat yksi ihmiskunnan historian suurimmista virheistä. Tällaisia Teroja lueskellessa tulee kuitenkin mieleen, että hänenlaisiaan järjen ja moraalin mustia aukkoja varten olisi kannattanut jättää yksi täyteen käyttökuntoon.

Mulli

Oliko tuo julkinen uhkaus minua kohtaan ?

Suvaitsevaisuus loppuu näköjään heti, kun aletaan epäillä oliko holokausti totta. Miksi sen todenperäisyyttä ei saa epäillä ? Jos epäily on loukkaus juutalaisia kohtaan, niin kansanmurhasta syyttäminen tekaistuilla tarinoilla on samalla tavalla loukkaus Saksalaisia ja muita euroopan kansoja kohtaa kohtaan. Valitsen mieluummin totuuden etsimisen, laittomista uhkauksistasi huolimatta. Vihamielisyyden hengen kasvamisesta paras esimerkki olet sinä. Tuollainen puhe johtaa jo nyt vihaan meitä kohtaan, jotka osaamme epäillä. On syytä pelätä teitä.

Saksan kansaan ei tarttunut mikään hulluus, he puolustivat isänmaataan. Saksaa vastaan julistettiin useaan kertaan SOTA siihen aikaan (jo heti 1933 juudea julisti sodan Saksaa vastaan) :

Eikö tämä seuraava ole ilmeinen sodan julistus ?

November 1936: "Germany is too strong. We must destroy her." - Winston Churchill.
http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/nexus/NXdeclarations.html

Noitten sijaan Hitler esitti useita rauhantarjouksia naapureilleen. Saksan oli alettava preventiiviseen sotaan (se ei ollut hulluutta, se oli viisautta tuossa tilanteessa), koskaan mikään rauhantarjous ei kelvannut Englannille. Ja oli selvää, että Saksaa vastaan tultaisiin hyökkäämään (viittaan noihin länsimaiden uhkauksiin jo 1933 ja 1936).
http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/nothanks/w...

Ilmeinen syy vihamielisyyteen Saksaa kohtaan oli tässä taloussysteemissä (itsenäinen rahajärjestelmä) joka irroitti Saksan kansainvälisen finanssinjärjestelmän puristuksesta.
https://toinennakemys.wordpress.com/2010/12/19/fuller-toisen-maailmansoa...

Kehoitan kaikkia tutkimaan holokaustia kriittisellä silmällä. Tämä on ainoa asia, jonka kriittinen tarkastelu ON LAITONTA monissa euroopan maissa. Tämä ehdottomuus tässä ihmetyttää? Monia ammattimaisia tutkijoita on pistettu vankilaan holokaustikritiikin takia. Vaikka jopa Saksan oikeuslaitos on joutunut myöntämään, että heidän esittämänsä todisteet holokaustin valheellisuudesta ovat faktisesti totta, silti tuomiolle vaan. Tämä on aitoa diktatuuria. Kohta olemme 1930-luvun Neuvostoliitossa ja toisinajattelijoita tullaan hakemaan mustilla autoilla erilaisiin selleihin hakattavaksi (juutalaisyagoda-tyyliin).

6 - miljoonan uhrin myyttiä juutalaiset levittivät sanomalehdissä JO ennen Hitlerin aikakautta.
Ohessa todisteet :
https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk&feature=youtu.be

Täällä lisää holokaustimyytistä :
http://www.radioislam.org/finish/index.htm#rev
http://jan27.org
http://holocausthoaxmuseum.com

Dresdenin pommitus 70-vuotta sitten oli aito holokausti, sen suorittivat liittoutuneet.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1423588992620.html

Venäjällä tapettiin kymmeniä miljoonia kristittyjä ja Saksassa miljoonia kunnon saksalaisia rauhantulon jälkeenkin. Näistä asioista silti vaietaan visusti. Näistä ei tehdä elokuvia.
http://www.holocaustianity.com
THE ALLIED BOMBING CAMPAIGN ETHIC CLEANSING OF GERMANS RE-EDUCATION
http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/sginferno/...

Tero Kyömäläinen

Ei se ollut uhkaus. Sinä olet vain, muiden harhojesi lisäksi, paranoidi. Jos olisin niin hölmö että internetissä nimimerkille uhkauksia latelisin, olisin kyllä osannut vääntää sen niin paksusta rautalangasta, että jopa sinunlaisesi vähämielinen olisi ymmärtänyt sen kyselemättä.

Olet toki vapaa tekemään rikosilmoituksen laittomasta uhkauksesta. Poliisi tavoittaa minut kyllä halutessaan lehdelle toimittamani sähköpostiosoitteen perusteella.

Internet on ihmeellinen keksintö. Sinne voi kuka tahansa kirjoittaa mitä tahansa. Valitettavasti mikään ei pakota kirjoittajia puhumaan totta, tai edes olemaan järjissään tekstiä tuottaessaan. Nämä sinun todisteesi Tero ovat satunnaisiin historiallisiin faktoihin linkitettyä salaliittohörhöjen mölinää. Kuka tahansa terve ymmärtäisi sen.

Mitä tulee minun suvaitsevaisuuteeni, minulla ei ole sellaista vaivaa koskaan ollutkaan. Eikä myöskään tule. Siksipä minulle ei tuota ongelmia antaa sinunlaisillesi surkeille kellarinatseille ansionne mukaan.

Mulli

Historia on tosi ihmeellinen. Kukapa olisi uskonut, että valkoisia orjia vietiin yli miljoona Afrikkaan 1500 - 1700- luvulla. En olisi itsekkään uskonut, jollen olisi nähnyt TV-dokumenttia. Orjia ottivat ryöstöretkillään arabit ja paljon pohjoismaista Islannista, Tanskasta, Ruotsista. Haaremeissa oli valkeita naisia, jotka vältyivät orjuudelta käännyttyään muslimiksi.

Voittajat kirjoittavat historian

Tuo ajanjakso ja orjatalouden yksi ilmentymä on ollut tiedossa jo pitkään. Arabit valloittivat Välimeren rantamaita. Siitä ajasta on paljonkin säilynyttä tietoa ja myös rakennuksia.

Ei ole populaa eikä kansakuntaa, joka ei olisi orjataloutta harjoittanut ja joka ei olisi orjiksi joutunut. Maaorjuus oli osa feodaaliyhteiskuntaa Euraasiassa. Meidän torpparijärjestelmä oli lähellä sitä, mutta ei sama asia. Afrikasta vietiin orjia paljon enemmän Etelä-Amerikkaan kuin Pohjois-Amerikkaan. Diktatuurimaissa heikoimmilla olevien asema on aina orjan asema myös nykyään.

erikoisasiantuntija

Maailmalla mellastaa tänäänkin muuan ISIS. Sen toimintaperiaatteisiin kuuluvat murhat, orjien pitäminen ja kaikenlainen valtaamiensa alueiden ulkopuolella tapahtuva terrorismi. Orjuutta on myös olemassa monessa afrikan valtiossa ihan siinä vanhassa, perinteisessä muodossaan.

Ja me suomalaiset suvaitsemme tätä. Suljemme silmämme. Hyssyttelemme hiljaiseksi uutisiamme. Jopa niin paljon että suurimmat suvaitsevaisiksi itseään nimittävät neropatit puhuvat sotaveteraanin statuksen antamisesta tähän ISIS:n elukkalaumaan liittyneille. Nimittelemme rasisteiksi niitä, jotka vastustavat tällaisten ihmisjoukkojen olemassaoloa.

Kun maailmamme luistaa päin helvettiä, se ei johdu pelkästään siitä että hirviöt riehuvat. Se johtuu siitä, että me "kunnon ihmiset" annamme niiden riehua.

Mulli

Ranskalaismiehelle ehdoton vankeustuomio holokaustin tutkimisesta !!!

http://www.magneettimedia.com/ranskalaismiehelle-ehdoton-vankeustuomio-h...

Ranskalainen entinen matematiikanopettaja Vincent Reynouard on saanut kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion ”holokaustin” kriittisestä tutkimisesta. Reynouard on ollut jo lukuisia kertoja aiemmin oikeudessa syytettynä samasta asiasta.

Professori Robert Faurissonin ohella Reynouard on Ranskan tunnetuimpia holokaustirevisionisteja. Sekä Faurisson että Reynouard ovat poliisin, tuomioistuimen ja juutalaisjärjestöjen jatkuvan painostuksen kohteena tutkimustyönsä vuoksi.

Oikeudessa Reynouard vetosi ilmaisunvapauteen. Hänen mukaansa kriittisen holokaustitutkimuksen kieltävä ranskalainen Gayssot-laki on perustuslain vastainen, joten sen perusteella on epäoikeudenmukaista tuomita kansalaisia. Kommunistien ja järjestäytyneiden juutalaisten säätämän Gayssot-lain nojalla laitonta kyseenalaistaa edes niitä Nürnbergin sotarikostuomioistuimen tuomioita (esimerkiksi Katynin metsän joukkomurha), joiden todenperäisyyden valtavirtainen historia on sittemmin kumonnut.

Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen perustamiskirjan artiklassa 19 todetaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” Artiklassa 21 puolestaan sanotaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.” Lähtökohdat Nürnbergissä saksalaisille langetetuille tuomioille ovat siis kaikkia objektiivisen historiantutkimuksen ja tieteen periaatteita vastaan. Reynouardin mukaan on kestämätöntä, että historiantutkijoita suljetaan vankilaan siksi, että he ovat tutkineet asioita, joita poliittinen eliitti kieltää tutkimasta.

ETTÄ TÄLLÄISTÄ "SANANVAPAUTTA" EUROOPASSA TÄNÄÄN !

Yhtään lähempänä diktatuuria ja bolsevistista totalitarismia ei voida enää olla. Seuraavaksi tulevat varmaan gulakit, jonne ensimmäisenä laitetaan kaikki jotka vähänkään epäilevät juutalaisten pyhän "holokaustin" todenperäisyyttä. Epäilijöiden sukulaiset laitetaan myös varmasti gulakiin kidutettavaksi.

Näin tapahtui neuvostoliitossa sen alkuaikoina. Siellä ns. antisemitismi oli kuolemanrangaistuksen uhalla kielettyä. Siellä murhattiin ilman oikeudenkäyntiä sellaiset jotka uskalsivat puhua vähääkään kriittiseen sävyyn juutalaisista.
Lähteenä:
Alexandr Solženitsyn: 200 vuotta yhdessä
ja
Tatjana Tsernavinin ”Pako Neuvosto-Venäjältä”

Tuohon samaan totalitarismiin pyrkivää antisemitismin ja maahanmuuttokritiikin kieltävää lakia ajetaan JUURI NYT myös tänne Eurostoliittoon, eikä kukaan tee mitään!

http://www.theoccidentalobserver.net/2015/01/the-noose-tightens-on-europe/

http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_re...

Kohta Suomessakin tuomitaan sakkoihin ja vankilaan ihmisiä holokaustin kriittisestä tarkastelusta ja myös maahanmuuttokritiikistä. Tuo lakialoite/ehdotus on tavoittelee juuri näitä asioita.

Tero Kyömäläinen

Juurikin muutaman sinunlaisesi takia, miljoonien järjissään olevien maahanmuuttokriittisten asia menettää uskottavuutensa. Teet maahanmuuttokritiikille suurimman mahdollisen palveluksen, kun et ikinä eläessäsi avaa suutasi mistään siihen liityvästä.

Mulli

Mulli joko pakkasit autosi ja kävit Tammisaaren keskitysleirin paikat katsastamassa niinkuin lupailit?

Mikset Mulli suostu peryhtymään holokaustiin fysiikan kautta/avulla. Jos fysiikka paljastaa että osa väitetystä on silkkaa mahdottomuutta kai sinä silloin otat järjen käteen ja muutat käsitystäsi?

Kerro vaikka aluksi miten ja minne höyrystynyt zyklon b johdettiin kun se oli tehnyt tehtävänsä. Birkenausta löytyy ihan ehjät kaasukammiot joissa kaasutettiin loiset vaatteista. Niistä kammioista löytyy tämä tuuletusjärjestelmä ja ilman niitä ne olisivatkin olleet käyttökelvottomia.

Kannattaa myös perehtyä Auscwitsin leirin pohja karttaan ja katsoa mitä oli väitetyn kaasukammion naapurissa.

Ja edelleen millä energialla miljoonista ruumiista tuli tuhkaa. Ihminenkun sisältää 80% vettä joka pitää haihduttaa ennenkuin ihminen palaa tuhkaksi.

LMK-71

Sivut

Eero Heinäluoma

Kirjoittaja on kansanedustaja (sd) ja eduskunnan puhemies. eero.heinaluoma (a) eduskunta.fi

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.