Helsingin kulttuurikeskus

Tuunauspaja ja leffailta Pride-tunnelmissa

Mauri Tahvonen

Tällä viikolla vietetään Helsinki Pridea, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikkoa. Pride-viikko tuo mukanaan luentoja ja keskustelutilaisuuksia, piknik-tapaamisia, työpajoja, kulttuuria ja juhlia. Lauantaina 27.6. Helsinki Pride huipentuu Senaatintorilta lähtevään Pride-kulkueeseen.

Tänä vuonna nuorille suunnattua ohjelmaa on aikaisempaa enemmän. Myös Annantalolla toimiva nuorten Kesäparkki on Pride-hengessä mukana. Vielä tänään ja huomenna (24. ja 25.6.) klo 16–20 avoinna olevassa Tuunauspajassa voi valmistaa Pride-henkeen sopivan kangaskassin tai viimeistellä oman Pride-kulkueasunsa. Kesäparkin toiminta on kaikille nuorille avointa ja maksutonta.

Perjantaina (26.6.) Annantalossa näytetään ranskalais-suomalainen komedia Let My People Go!. HeSeta ry:n ja Nuorten Exitin yhdessä järjestämä elokuvanäytös alkaa klo 19.00.

Nuorten Priden ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.heseta.fi/nuorten-pride ja Kesäparkin toimintaan osoitteessa www.kesaparkki.fi.

Helsingin kulttuurikeskus

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin kulttuurikeskus

Helsingin kulttuurikeskus

Mitä tehdä viikonloppuna? Mistä löytyisi sopiva taidekurssi lapselle? Olen järjestämässä kaupunginosatapahtumaa, miten voin hakea siihen avustusta?

Helsingin kulttuurikeskus on taiteen, kulttuurin ja luovuuden edistäjä, joka kehittää kulttuurisesti rikasta ja monimuotoista Helsingin seutua. Helsingissä kulttuuri on kaikkien oikeus.

Helsingin kulttuurikeskuksen toimipaikat Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Savoy-teatteri, Stoa ja Vuotalo tarjoavat vuosittain noin 1400 esitystä ja 100 näyttelyä.  Lisäksi kulttuurikeskus myöntää avustuksia taidelaitoksille, taideoppilaitoksille, taideyhteisöille, yhteisöille ja taiteilijoille sekä tarjoaa esiintymis- ja työtiloja taiteilijoille.

Kulttuurikeskus julkaisee myös Skenet.fi-verkkolehteä, joka arvioi joka viikko Helsingin uusia teatteri- ja elokuvaensi-iltoja sekä näyttelyitä. Annantalon ylläpitämä, opettajille ja taidekasvattajille tarkoitettu Kultus.fi-sivusto puolestaan kertoo lasten ja nuorten tapahtumista.

Tässä kumppaniosiossa kerromme Helsingin kulttuurikeskuksen tapahtumista ja muusta tarjonnasta. Poimi kiinnostavimmat vinkit ja tule käymään! Koko ohjelmamme löydät toimipaikkojen omilta nettisivuilta ja tietoa avustuksista kotisivuiltamme osoitteessa www.hel.fi/kulttuuri.

 

Uusimmat mielipiteet