Muokkaa

Ravintola- ja hotellialan jättirekrytointi tulossa pääkaupunkiseudulle toukokuussa

Kuvituskuva

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Nordic Choice Hotels rantautuu Suomeen. Ensimmäiset kaksi hotellia avataan Helsingin Jätkäsaareen sekä Vantaan lentokentän läheisyyteen lokakuussa. Suunnitelmissa on myös avata seuraavien viiden vuoden aikana yhteensä kymmenen hotellia Suomeen.

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle haetaan töihin noin 250–300 ravintola- ja hotellialan osaajaa. Avoinna on muun muassa hotellin johdon, ravintolapäällikön, vastaanottovirkailijan ja tarjoilijan paikkoja.

Itse rekrytointitilaisuus järjestetään Finlandia-talossa maanantaina 9. toukokuuta.

"Toivomme, että mahdollisimman moni hakisi etukäteen paikkoja nettisivujemme kautta", hotelliketjun HR Manager Ann Ekengren kertoo.

"Rekrytointitilaisuuteen voi tulla myös ilmoittamatta etukäteen, mutta silloin emme voi taata, että aikamme riittää kaikkien haastattelemiseen. Teemme kuitenkin parhaamme, että saamme haastateltua niin monta kuin on vain mahdollista!"

Päivän aikana hakijat saavat kaksi minuuttia aikaa vakuuttaa haastateltavat sopivuudestaan tehtävään. Aikaisempaa ravintola- ja hotellialan työkokemusta ei välttämättä tarvitse, vaan rohkeus ja hyvät esiintymistaidot voivat riittää.

Nordic Choice Hotels pyytää ottamaan mukaan rekrytointitilaisuuteen tulostetun CV:n ja valokuvan sekä harjoittelemaan jo etukäteen kahden minuutin esityksen itsestään.

Tutustu ja hae avoinna oleviin paikkoihin täältä.

FAKTA

  • Nordic Choice Hotels -ketju avaa kaksi hotellia Suomeen lokakuussa
  • Jätkäsaaren tornihotelli Clarion Hotel Helsinki avataan 17.10.2016
  • Clarion Hotel Helsinki Airport avataan 22.10.2016
  • Avoinna on noin 250–300 työpaikkaa ravintola- ja hotellialalta
  • Avoimia työpaikkoja pääsee katsomaan täältä: https://www.nordicchoicehotels.fi/talenthunt/

 

Teksti: Heli Lomu

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkea Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.