Laajasalon Palloseura

Vuoden odotetuin perhetapahtuma vappuaattona Laajasalossa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Laajasalon Vappurieha tuo Laajasalon Hertta Areenalle paikalliset yrittäjät ja ihmiset viettämään ikimuistoista kylätapahtumaa vappuaattona 30. huhtikuuta.

Laajasalon Vappurieha on kaikkea, mitä koko perheen vapulta voi toivoa; paikallista urheilukulttuuria, sporttikirppistä, vapputunnelmaa sekä maittavaa street foodia. Tapahtuma starttaa klo 10, kun LPS:n juniorijoukkueet ottaa mittaa Käpylän Pallosta, HIFK:sta sekä Tikkurilan Palloseurasta. Vappurieha huipentuu Laajasalon Palloseuran edustusjoukkueen otteluun, jossa vastaan asettuu HIFK/2. Lisätietoja vuoden odotetuimmasta tapahtumasta Vappuriehan nettisivuilta vappurieha.confetti.events sekä Laajasalon Palloseuran Facebook-sivulta.

Nähdään Hertta Areenalla!

 
Laajasalon Palloseura

Aikaisempia kirjoituksia

Laajasalon Palloseura

Laajasalon palloseura on Helsingin Laajasalossa toimiva jalkapalloseura. Seura on perustettu vuonna 1978. Tunnetuin joukkueistamme on LPS:n edustusjoukkue joka pelaa miesten kolmosessa. 

Seuraan kuuluu viisi miesten joukkuetta, joista neljä on kilpajoukkueita ja yksi on harrastejoukkue. Lisäksi seuraan kuuluu kaksi naisten joukkuetta joista toinen on kilpajoukkue ja toinen harrastejoukkue.
Aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueiden lisäksi seuraan kuuluu myös 16 juniorijoukkuetta, joista viisi on tyttöjen ja yksitoista poikien joukkuetta.

Liikutamme viikottain n. 750 lasta ja aikuista. Olemme nopeasti kasvava seura ja tarjoamme kaikenikäisille hyvät mahdollisuudet pelata jalkapalloa kotisaarella, Laajasalossa.

Uusimmat mielipiteet