Suomen Bluegrass-musiikin yhdistys

Huippuluokan roots-musiikkia Vallilassa

Perjantaina 12.8. Vallilassa kuullaan huippuluokan kotimaista roots-musiikkia, kun Sture 21:ssä järjestetään Bluegrass & Country Night.

Illan aikana esiintyy kaksi yhtyettä: Jussi Syren and The Groundbreakers, sekä Uncle John Trio. Lisäksi illan aikana kuullaan yllätysesiintyjiä.

Eurooppalaisen bluegrassin lipunkantaja Jussi Syren And The Groundbreakers julkaisi viime vuoden lopulla 20-vuotisjuhlansa kunniaksi kymmenennen albuminsa "Bluegrass Singer". Levy oli Yhdysvalloissa arvostelumenestys ja on saanut radiosoittoa kymmenillä amerikkalaisilla radioasemilla. Bändi keikkailee tiiviisti ympäri Suomea ja esiintyy nyt pitkästa aikaa PK-seudulla.

Uncle John Trio esittää perinteistä kantria Johnny Cashin ja Johnny Hortonin hengessä. Yhtyeen johtohahmo, jykevä-ääninenJohn-Peter Lemströmon tuttu monesta rootskokoonpanosta, kuten Luxuty Liner ja Weldons.

Tapahtuma fb:ssä: https://www.facebook.com/events/118836815205175/

Lisätietoa puh. 040 3611 063 tai info@syren.fi

linkkejä:

www.syren.fi

https://www.facebook.com/jussi.syren/

Suomen Bluegrass-musiikin yhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Suomen Bluegrass-musiikin yhdistys

Suomen Bluegrass-musiikin yhdistys r.y. (SBMY) on perustettu vuonna 1993 edistämään bluegrass-musiikin harrastusta ja tekemään bluegrass-musiikkia tunnetuksi. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys järjestää toiminta-ajatuksensa mukaista koulutus-, konsertti- ja harrastustoimintaa pääasiassa Helsingissä, mutta myös lähiseudulla.

Säännöllisimmin bluegrass-musiikkia pääsee harrastamaan SBMY:n lähes jokaperjantaisissa jameissa Helsingin Punavuoressa. Jameihin on vapaa pääsy kaikille bluegrass-musiikista kiinnostuneille. Bluegrass-soiton ja -laulun opetusta on lukukausien aikana tarjolla jokaviikkoisissa SBMY:n bluegrass-workshopeissa Helsingin Punavuoressa. Opetuksen lisäksi workshopissa pääsee soittamaan yhdessä muiden samanhenkisten kanssa. SBMY järjestää myös konsertteja, joista Voi Veljet -konsertti keväisin Helsingissä ja Ruotsinpyhtään bluegrass-festivaali Loviisassa toistuvat säännöllisesti vuosittain.

Yhdistyksen www-sivuilta (www.bluegrass.fi/www) ja facebook-sivulta www.facebook.com/SBMY.bluegrass löytyy lisätietoa bluegrass-musiikista, jameista, workshopeista ja tulevista bluegrass-tapahtumista.

Uusimmat mielipiteet