Puotila-seura

Varjagi-festivaali ja viikinkiaika palaa Puotilaan!

Viikinkilaiva Sotka
Puotila-seura

Varjagi-festivaali ja viikinkiaika palaa Puotilaan! 

Tervetuloa 1000-luvun Itä-Helsinkiin! Tule kokemaan 1000-luvulla Itä-Helsingin alueella asuneiden ja kauppaa käyneiden varjagien eli idän viikinkien elämää!

 

Varjagi-festivaali alkaa lauantaina 12. elokuuta kello 15 ja jatkuu kello 20 asti. Puotilan Kartanon ja uimarannan ympäristössä tarjolla on monenlaista ilmaista toimintaa lasten viikinkikilpipajoista historianelävöittäjäryhmien järjestämiin upeisiin maihinnousu- ja taistelunäytöksiin. Myös viikinkiajan markkinat, telttakylä, rantaan tuotu viikinkiajan vene Sotka, taisteluvarusteiden ja aikakauden vaatteiden esittely ja ruokien maistelu tarjoavat monia elämyksiä. Tervetuloa 1000-luvulle! VAPAA PÄÄSY

 

Järjestää Puotila-seura yhteistyökumppaneineen. 

 

​Katso lisää https://www.facebook.com/events/1422665061160594

 

Puotila-seura

Aikaisempia blogikirjoituksia

Puotila-seura

Tervetuloa tutustumaan Puotila-seuraan!

Puotila-seura perustettiin 29. 10. 1961 valvomaan uuden lähiön asukkaiden yhteisiä etuja. Nyt noin 50 vuotta myöhemmin seuramme perustehtävä on yhä sama. Toimimme linkkinä Puotilan asukkaiden ja Helsingin kaupungin välillä sekä asukkaiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä.

Seuran tarkoitus on lisätä alueen viihtyisyyttä suojaamalla ja kehittämällä sen omaleimaisia piirteitä: merellisyyttä, luonnon monimuotoisuutta ja paikallishistoriaa. Seura muun muassa hallinnoi paikallista Juorumäen palstaviljelmää, järjestää vuosittain Puotilan Meripäivät ja osallistuu Itä-Helsingin kulttuuriviikkoihin.

Tällä hetkellä ajankohtaisia asioita ovat Puotilan kartanon kehittäminen ja alueen liikennesuunnitelmiin vaikuttaminen.

Kumppanisivultamme saat tietoa seuran toiminnasta. Tutustu myös kotisivuihimme ja tykkää meistä Facebookissa.

 

Uusimmat blogit