Muokkaa

Tip tap. Puotilan kartanon joulumarkkinat su 17.12.2017

Mikko Sorsa

Matti Snellman

Tiptap. Johan on marknad! Nimittäin Cafe Svenkassa, Puotilan Kartanolla. Sunnuntaina 17.12. kello 11-15. Jouluisia juttuja tuvan täydeltä. Lahjoja pukinkonttiin. Käsitöitä ja herkkuja. Joulupukki vierailee 13-14. Lasten askartelupaja. Tiptap.

 

Tule ystävien kanssa tunnelmoimaan Kartanon maisemiin jo neljättä kertaa. Joulupuuroa, glögiä,  käsitöitä, koruja, sisustustavaraa, herkkuja ja muita yllätyksiä pukinkonttiin. Lasten askartelupaja.

 

Tapahtuman järjestää Kartanon ystävät ry yhteistyössä Kulttuurikollektiivin kanssa. Tervetuloa!

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.