Combat Society

Malmilainen Combat Society on Suomen paras brasilialaisen jujutsun junioriseura

Malmilainen Combat Society on Suomen paras brasilialaisen jujutsun junioriseura 

Suomenmestaruuden voittanut 13-vuotias Minja Lehtinen on tämän hetken yksi lahjakkaimmista suomalaisista tyttöjujutsukoista

 

Malmilla, Teerikukontiellä toimiva kamppailulajikeskus Combat Society on historiansa alusta alkaen panostanut erittäin voimakkaasti lasten, nuorten ja perheiden yhteiseen mahdollisuuteen harjoitella kamppailulajeja turvallisessa ja monipuolisessa ympäristössä. 17.-18.3.2018 oli aika korjata työn hedelmät, kun Hattulassa järjestettiin nuorten, senioreiden ja joukkueiden brasilialaisen jujutsun (bjj) SM-kilpailut. Perheiden yhdessä harrastamisesta hienoin esimerkki oli, kun yhdessä kamppailun Combat Societyn Budo Peukaloisissa vuonna 2011 aloittaneet isä ja tytär Lehtinen voittivat molemmat omissa sarjoissaan bjj:n suomenmestaruusmitalit. Isä Mikolle asetettiin pronssinen mitali kaulaan senioreiden alle 88-kiloisten sarjassa ja tytär Minja suorastaan käveli läpi sarjansa voittaen suvereenisti 2004-2003 syntyneiden tyttöjen suomenmestaruuden. Vuodesta 2014 asti Minjaa on valmentanut Joni Virtanen, joka itsekin on nuorten sm-mitalisti bjj:ssa ja mm. aikuisten vapaaottelun sm-hopeamitalisti, hehkuttaa Minjaa vuolaasti.

 

  • Minja on tämän hetken ehdottomasti lupaavin suomalainen tyttöjujutsuka ja ehkä jopa kaikkein lupaavin juniori. Minja on kerännyt muutaman viime vuoden aikana brasilialaisen jujutsun lapsikisaajille suunnatuissa Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liiton järjestämissä Junnu-Cup-kilpailuissa muovikassillisen mitaleja ympäri Suomen. Minjalle on hänen tahdostaan annettu mahdollisuus harjoitella yhdessä naisjujutsukoiden kanssa ja hän on kerännyt harjoitusottelukokemusta europanmestaruustasolla otelleiden naisten kanssa. Jännittyneinä odotamme, että brassijujutsusta tulisi olympialaji kymmenen vuoden sisään, Virtanen naurahtaa.

 

Vuodesta 2011 asti Minjan kamppailua ohjannut ja aikidossa hänelle ruskeanvyön vyöarvon myöntänyt Juri Ahokas kiteyttää Combat Societyn juniorivalmennuksen näin:

 

  • Alusta asti meillä on ollut ajatuksena antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus harjoitella kaikkea kamppailua nyrkkeilystä ninjutsuun. Jokainen nuori voi valita sitä kautta itselleen sopivimman harrastusmuodon ja elämäntavan. Minja on osoittanut kilpailuhenkisyyttä jo aivan lapsesta asti ja me olemme yrittäneet olla siinä mahdollisimman paljon tukena. Ei kaikista tarvitse tulla kisaajia ja me pyrimme tukemaan lapsia ennen kaikkea liikkumaan, vahvistamaan itseään niin henkisesti kuin fyysisesti. Meillä on junioriharrastajia eri kamppailulajien piirissä toistasataa ja jokaisella on varmasti oma syynsä tykätä meidän treeneistä. Meidän kehittämä tapa tutustuttaa lapset ja nuoret kamppailulajeihin lähtee ajatuksesta, että kaikilla on kivaa ja kaikki viihtyy. 3-7-vuotiaille sekä heidän vanhemmille suunnattu Budo Peukaloiset on suorastaan Kung Fu Pandaa ja siitä vanhemmille suunnattu Budo Koulu taas pyrkii eri lajien ammattilaisten avustuksella avaamaan lapsille ja nuorille koko kamppailu- ja itsepuolustuslajien kirjon.

 

Combat Society on koko historiansa ajan panostanut valmentajiensa osaamisen lisäämiseen myös kansainvälisesti. Juniorivalmentajat ovat alusta alkaen leirittäneet itseään ympäri Eurooppaa. Aikuisten kilpailuvalmentajat ovat reissanneet kisaten ja oppia hakien Euroopan lisäksi Amerikoita ja Aasiaa myöden.

 

  • Meillä on varsin suuri ja kansainvälisestikin menestynyt kisatiimi. Tänäkin viikonloppuna meidän kisaajia on mukana Italian Roomassa järjestettävissä kansainvälisissä Roma Open kilpailuissa ja yksi kultainen mitali sieltä on naisten sarjassa käyty pokkaamassa, kun ottelijamme Maria Liuska voitti naisten master-sarjan. Tämä on silti vain yksi osa seuramme toimintaa. Iso osa on harrastajia jotka haluavat nostaa kuntoaan, parantaa itsepuolustustaitojaan tai vaikka haastaa kehonsa kovalle treenille, toteaa seuran valmennuspäällikkö Teo Viitala

 

Seuraava mahdollisuus aloittaa eri kamppailulajien parissa niin lapsilla, nuorilla kuin aikuisillakin on viikolla 15 kun kaikkien lajien uudet peruskurssit alkavat. Esimerkiksi brasilialaisen jujutsun peruskurssi Malmin Teerikukontiellä alkaa 9.4.2018. Lisätietoja kursseista ja seurasta löytyy osoitteesta:

 

www.combatsociety.fi

 

Combat Societyn mitalistit BJJ Nuorten ja Senioreiden SM-kilpailut 2018

 

Joukkuekilpailu:

Kultaa, +76kg, miehet,

Kultaa, avoin sarja, naiset

Paras seura palkinto Joukkueiden SM-kilpailut 2018

 

Seniorit:

Seniorimiehet Mikko Kainulainen kulta

Seniorinaiset Piia Nordlund pronssi

Seniorimiehet Mikko Lehtinen pronssi

 

Nuoret:

2004-2003 syntyneet tytöt Minja Lehtinen kulta

2004-2003 syntyneet pojat Antti Oksa pronssi

Paras seura palkinto Nuorten SM-kilpailut 2018

 

Junnu-Cup:

Jasper Nordlund hopea

Mico Talsi hopea

 

Lisätietoja:

 

http://www.combatsociety.fi

 

https://www.facebook.com/combatsociety

Combat Society

Aikaisempia kirjoituksia

Combat Society

Combat Society tarjoaa monipuoliset ja turvalliset harjoitusmahdollisuudet kamppailulajien parissa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Haetpa harjoittelultasi liikunnan riemua, kilojen karisemista, itsepuolustustaitoja, parempaa itsetuntoa tai kilpaurheilun kipua ja kyyneleitä, äärirajoille vietyä treeniä ja onnistumisia alansa parhaiden parissa, on Combat Society oikea harjoituspaikka sinulle. Parhaiden mahdollisten valmentajien, treenikavereiden ja hyvän yhteishengen avulla saavutamme yhdessä tavoitteesi!

Combat Societyn tiloissa voit harjoitella alunperin japanilaisten samuraiden aseetonta kamppailutaitoa Ju-jutsua, kilpailupainotteista mattokamppailuun suuntautunutta Brasilialaista Jiu-Jitsua ja sen ohella lukkopainia, monien kamppailulajien matto- ja pystyottelutekniikoita yhdistelevää kilpaurheilulajia vapaaottelua (MMA) sekä tehokasta, monipuolista ja realistista filippiiniläistä taistelulajia Kombatania.

Kaikissa lajeissa tarjoamme mahdollisuuden vasta-alkajille ja jo pidempään kamppailleille. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista harjoitella kaikki lajeja ristiin samalla kausimaksulla.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet