Helsingin Suunnistajat

Olli Ojanahosta Vuoden nuori helsinkiläisurheilija

JWOC2017 MM-pitkän matkan mestaruus

 

Pirjo Valjanen, Suomen Suunnistusliitto

Helsingin Suunnistajien Olli Ojanaho palkitaan tänään12.6.2018 Helsinki-päivän juhlassa Vuoden nuorena helsinkiläisurheilijana.

Olli Ojanaho kommentoi huomioimistaan:

"On kunnia-asia saada tällainen tunnustus. Muutin tänne Rovaniemeltä lukion jälkeen ja olen kotiutunut mainiosti. Helsingissä yhdistyvät suuren kaupungin meno ja nähtävyydet sekä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Lyhyen ajomatkan päässä Nuuksiossa odottaa jo kaunis ja hiljainen erämainen luonto."

Helsingin kaupungin tiedotteessa esitetään palkitsemisperuste urheilupalkintojen kategoriassa:

"Vuoden nuori helsinkiläisurheilija  Olli Ojanaho (syntynyt 1997)

  Palkinnon kuvaus: Perusteena valintaan nuori urheilija, joka on tehnyt läpimurron lajinsa huipulle.
  Palkinnon saaja:

• Nuorten MM-kilpailuissa Tampereella heinäkuussa 2017 voitti kolme MMkultaa (pitkä matka, keskipitkä matka ja sprintti) sekä MM-hopeaa viestissä.

Katse kohti Lahti-Hollola Jukolaa 2108

Ensi viikonloppuna kilpailtavassa Jukolan-viestissä Olli Ojanaho ankkuroi Helsingin Suunnistajien edustusjoukkuetta.

“Ankkuriosuus on minulle enemmän kuin tuttu osuus. Lähden tekemään omaa työtäni rastiväli kerrallaan. Osuudellani on tarpeen valmistautua myös loppukiriin, ja niistäkin on kertynyt kokemusta vuosien varrelta. Joukkueen viestin päättäminen on kunniatehtävä, ja haluan tehdä Hälvälässä hyvän suorituksen”.

Helsingin Suunnistajien Jukola-joukkue osuuksittain: Tuomas Heikkilä, Topi Syrjäläinen, Einari Heinaro, Arttu Syrjäläinen, Ollipekka Heikkilä, Veli Kangas, Olli Ojanaho. Joukkue starttaa matkaan numerolla kuusi, edellisen vuoden sijoituksen perusteella.

Olli Ojanaho

 

 

Helsingin Suunnistajat

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin Suunnistajat

Helsingin Suunnistajat ry. (HS) on vuonna 1943 perustettu suunnistuksen erikoisseura sekä kilpasuunnistajille että harrastesuunnistajille ja kuntoilijoille. Seuraan kuuluu noin 880 jäsentä, joista yli viidesosa on alle 21-vuotiaita. Jäsenistä 60 % asuu Helsingissä ja 35% Espoossa ja Vantaalla.

Helsingin Suunnistajat on maamme eturivin suunnistusseuroja.

http://helsinginsuunnistajat.fi/

Uusimmat mielipiteet