Helsingin Suunnistajat

Pihla Otsamo ja Milla Mattila saavuttivat kolmannen sijan Viestiliigan sprinttiviestissä

Mattila

Helsingin Suunnistajien parivaljakko Milla Mattila ja Pihla Otsamo sijoittui yllättäen parisprinttiviestin kolmanneksi suunnistuksen Viestiliigan osakilpailussa Tampereella. Voiton vei Porilainen Rastikarhut ennen Tampereen Kooveen Jenny Ojalaa ja Karoliina Ukskoskea.

Mikä on viestiliiga?

Suunnistuksen Viestiliiga muodostuu seitsemästä osakilpailusta. Joukkueet saavat pisteitä sijoituksensa mukaan ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa Viestiliigan. Kaikki osakilpailut televisioidaan ja lisäksi ne kuuluvat Veikkauksen pelikohteisiin.

Arttu Syrjäläinen ja Elina Lammi sijoittuivat kolmansiksi Tallin O-Weekin yhteistuloksissa

Hyvät kisat juossut Arttu kiitteli Tallin O-Weekiä, jota luonnehtivat “loistavat kangasmaastot ja laadukkaat kisat." Elina Lammilta O-Week sujui tasaisen varmasti. "Kolme kisaa läpi ilman yhtään isoa virhettä, kokonaisuutena jäi hyvä fiilis. Ainahan parannettavaa riittää, mutta siksi tää urheilu onkin niin mukavaa.”

Arttu Syrjäläinen oik. Kuva: Janne Heikkinen

Elina Lammi oik. Kuva: Janne Heikkinen

HS:n Einari Heinaro voitti Lahti-Suunnistuksen

" Ennakkoon vahvimmat nimet hallitsivat Lahti-Suunnistusten pääsarjoja sunnuntainakin. Minna Kauppi ja Einari Heinaro painelivat omille minuuttiluvuilleen. Yhteistuloksissa naisten seuraavat sijat menivät Liisa Anttilalle ja Suvi Ylikylälle, miehissä Tuomo Lahtinen ja Jarkko Liuha pokkasivat myös harjoittelustipendit." (Lähde: Rastivarsat.fi)

Annamari Vierikko suunnisti suvereenisti voittoon Tallin O-Weekin sarjassa N50

Annamari keskellä Kuva: Janne Heikkinen

 

 

 

Helsingin Suunnistajat

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin Suunnistajat

Helsingin Suunnistajat ry. (HS) on vuonna 1943 perustettu suunnistuksen erikoisseura sekä kilpasuunnistajille että harrastesuunnistajille ja kuntoilijoille. Seuraan kuuluu noin 880 jäsentä, joista yli viidesosa on alle 21-vuotiaita. Jäsenistä 60 % asuu Helsingissä ja 35% Espoossa ja Vantaalla.

Helsingin Suunnistajat on maamme eturivin suunnistusseuroja.

http://helsinginsuunnistajat.fi/

Uusimmat mielipiteet