Puotilan kartanon ystävät

Svenkka OlutTasting la 13.10. klo 16

Svenkka OlutTasting la 13.10.

Svenkka

Svenkan OlutTastingissä keskitytään upeisiin oluisiin sekä oluen ja ruoan harmoniaan rennossa tunnelmassa!

Tasting-ohjelmassa tutustutaan olutammattilaisen johdolla viiteen huolella valittuun olueen sekä yhdistetään maisteluoluet ammattilaisen valitsemiin maiseluannoksiin Puotilan Kartanon listalta.

Ohjelmassa luvassa siis kokonaisvaltaisia elämyksiä niin oluen kuin ruuan ystäville.

Tasting-ohjelman vetäjänä toimii oluen superammattilainen, ensimmäisenä suomalaisena The British Beer Academystä olutsommelieriksi valmistunut Maria Markus.

Ohjelman kesto noin 2 tuntia.

Lipun hinta 25€ /hlö (sis. viisi tarkoin valittua tastingkokoista olut+ruoka -paria sekä ammattilaisen tastingohjauksen)

Nyt kipinkapin lippuostoksille Puotilan Kartanolle tai Svenkkaan, sillä mukaan mahtuu vain 30 nopeinta olutfania!

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet