Puotilan kartanon ystävät

Svenkka: Akustinen Duo Kafu&Roope pe 7.12. klo 19-22

TRUBADUURI VIIHDYTTÄÄ SVENKASSA

Itsenäisyyspäivän jälkeisenä perjantaina otetaan rennosti Svenkassa ja diggaillaan akustista musiikkia trubaduurikaksikko Kafun & Roopen tahdissa.

Kafu & Roope (The Soundstrippers) ovat pukeneet tunnettuja kappaleita eri vuosikymmeniltä rohkeasti uuteen asuun. Kafun karhea ääni ja Roopen kitarointi luovat tunteellisen maiseman, jossa korva lepää. Setissä mm. GN'R, Prince, Pearl Jam, George Michael, Dio jne.

Tule, ota hyvä asento ja NAUTI!

Os. Svenkka/Puotilan Kartano, Puotilantie 7

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet