Puotilan kartanon ystävät

Puotila All Stars: Osmo Ikonen la 9.2.19 klo 20

Huikea Osmo Ikonen nostaa Puotilan Kartanon tunnelman jälleen kattoon All Stars -bändin kanssa. SuomiLOVE orkesterin tähtisolisti tulkitsee superbändin säestyksellä klassikoita ja omaa tuotantoaan. Luvassa rakkautta ja lämpöä!

Osmo Ikonen, laulu ja koskettimet
Riku Rajamaa, kitara
Heikki Laine, basso
Tomi Salesvuo, rummut

Liput: 23 € /hlö Tiketistä sekä hetkisen päästä myös Kartanolta.

Keikka alkaa klo 20 (ovet auki saliin klo 19)

VINKKI! Illan keikka on myös oivallinen syy saapua Kartanolle herkuttelemaan ennen musiikkielämystä. Varaa pöytä ravintolastamme ja aloita nautiskelu makyelämyksistä!

os. Puotilan Kartano, Puotilantie 7

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet