EräViikingit

EräViikinkien Naisten liigajoukkue käynnistää #Mosa500 -kampanjan – tavoitteena myydä 500 ennakkolippua SB-Pro -otteluun

Jarmo Koskela

EräViikinkien naisten liigajoukkue kamppailee paikasta Salibandyliigan runkosarjan kolmen kärkeen. Paikka Suomen Cupin finaalissa on myös hienosti plakkarissa, siellä vastassa kivikova PSS. Tuo ottelu pelataan Tampere Areenalla lauantaina 16.2. klo 13:00. Sitä ennen liigassa kohdataan hallitseva Suomen mestari SB-Pro Mosalla keskiviikkona 13.2. klo 18:30. Tuohon otteluun on käynnistetty #Mosa500 -kampanja, jonka tavoitteena on myydä 500 ennakkolippua liigan huippuotteluun ja täyttää Mosa upealla tunnelmalla.

Nais- ja tyttöurheilun asema sekä kehittäminen on herättänyt paljon keskustelua julkisuudessa. EräViikingit on strategiassaan määritellyt ison painoarvon sen kehittämiseen. EräViikingeillä onkin ehyt urheilullinen putki tyttöjunioreille pelata ja harrastaa omilla tavoitteillaan, vaikka aina Salibandyliigaan asti. Tämä itsessään on jo varsin harvinaista suomalaisessa seurakentässä. Aikuisjoukkueita on liigan lisäksi myös II-, III- ja IV -divisioonassakin. EräViikingeillä on myös joukkue A-, B- ja C-tyttöjen SM-sarjassa.

Kampanjan tavoitteena onkin herättää keskustelua ja tarjota mahdollisuutta jokaiselle olla osaltaan mukana kehittämässä suomalaista nais- ja tyttösalibandya.

EräViikingit ja naisten liigajoukkue haastaa Sinut mukaan #Mosa500 -kampanjaan ja toivottaa tervetulleeksi seuraamaan naisten salibandyliigan huippuottelua legendaariseen Mosahalliin. Liput otteluun maksavat ennakkoon vain 6 € / 5 € + mahdolliset toimituskulut. Tuotot käytetään suoraan Naisten liigajoukkueen toiminnan kehittämiseen. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa.

EräViikingit on tällä kaudella voittanut SB-Pron niin liigan vierasottelussa kuin Suomen Cupin välierässäkin Nurmijärvellä. Prolla on varmasti kova motiivi hakea helsinkiläisten päänahka Mosan keskiviikko-illasta. SB-Pro majailee tällä hetkellä myös sarjataulukon toisella sijalla ja on varmistelemassa paikkaansa sijoitussarja A:ssa, jossa kolmen kärki pelaa keskinäiset ottelut keskenään kotona ja vieraissa. EräViikingit halajaa ehdottomasti myös kolmen kärkeen, jossa edessä on kovia ja hyviä valmistavia otteluita kevään ratkaisupeleihin sekä luonnollisesti kotietuasetelmiin pudotuspeleihin.

Molemmissa joukkueissa vilisee Salibandyliigan kirkkaimpia tähtipelaajia, jotka ovat olleet mukana pitkään myös Naisten maajoukkueessa. Niin ikään molemmissa kokoonpanoissa on paljon nuoria ja lupaavia pelaajia, jotka taistelevat paikasta joulukuun 2019 MM-kisoissa.

Ottelusta ei varmasti tule tunnetta puuttumaan. Ennakkoon voi lupailla, että kentällä tullaan näkemään erittäin laadukasta ja vauhdikasta salibandya. Merkitse siis keskiviikko 13.2. kalenteriin ja nappaa liput ensimmäisen 500 joukossa, jotka Mosahalliin mahtuvat ottelua seuraamaan. Samalla jätät oman jälkesi naissalibandyn kehittämiseen EräViikingeissä.

Lisätietoja: eraviikingit.fi

EräViikingit

Aikaisempia kirjoituksia

EräViikingit

EräViikingit ry on salibandyn erikoisseura, joka syntyi Tapanilan Erän salibandyjaoston ja Salibandyseura Viikinkien yhdistymisestä keväällä 2016. Seura koostuu n. 2000 intohimoisesta jäsenestä ja liikuttaa yli 350 000 tuntia vuodessa. Miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen mestaruudesta, Akatemia-joukkueen pelaajat kehittyvät miesten divarissa, sekä juniorijoukkueita on poikkeuksellisesti jokaisessa niin tyttöjen kuin poikienkin ikäluokassa. Lisäksi matalan kynnyksen harrastustoiminta, perhe- & kuntosählyt sekä salibandykoulut, ulottuu laajalle alueelle Helsingissä.

EräViikingit ry

Erätie 3, 00730 Helsinki

www.eraviikingit.fi

Uusimmat mielipiteet