Helsingin Suunnistajat

Jukola-Venlakoulussa tapahtuu: Einari Heinaro ja Ollipekka Heikkilä vievät kohti kesäyötä Kangasalla

Ollipekka Heikkilä ja Einari Heinaro valmistautuvat Kangasalan Jukolaan Madridin leirillä.

Otakar Hirš

Supersuosittu Helsingin Suunnistajien Jukola-Venlakoulu alkaa huhtikuussa. Kurssin tarkoitus on syventää suunnistusosaamista ja perehdyttää suurviestien erityispiirteisiin: tavoite on antaa Jukola-Venlakoululaisille avaimet nopeaan ja sujuvaan suunnistamiseen.

Suuren kysynnän vuoksi kursseja järjestetään kaksi ja niillä on myös kaksi vetäjää – kolmannen Jukola-Venlakoulunsa aloittava Einari Heinaro ja ensimmäisen kurssinsa vetävä Ollipekka Heikkilä. Kumpikin herroista kuuluu HS:n Jukolan ykkösjoukkueen vakiokalustoon ja molemmat olivat mukana Joensuu-Jukolan kuudenneksi sijoittuneessa joukkueessa. HS:n kevätleiriltä Madridista tavoitetut vetäjät kommentoivat Jukola-Venlakoulua.

Einari Heinaro: “Jukola-Venlakoulussa pääsee tutustumaan suunnistukseen kilpasuunnistajan näkökulmasta. Luennoilla käymme läpi toimintamalleja, jotka mahdollistavat varman ja tehokkaan etenemisen rastilta rastille. Luentojen vastapainoksi kurssilaiset pääsevät maastoon soveltamaan oppeja käytäntöön, mikä on mielestäni paras tapa sisäistää kurssilla käsitellyt asia. Aiempina vuosina kurssin ilmapiiri on ollut todella innostunut, joten kurssia on ollut kiva vetää. Odotan itsekin tämän vuoden kurssia innolla!”

Ollipekka Heikkilä: “Kurssilaiset tulevat saamaan hienon paketin, joka auttaa valmistautumisessa kohti Jukolaa tai Venloja. Kurssilla teemme täsmäharjoituksia sekä teorialuentoja oman kokemukseni siivittämänä. Mielenkiinnolla odotan kurssia – rohkeasti mukaan!”

Kurssilaisia kannustetaan osallistumaan myös kesäkuussa maailmancupin yhteydessä järjestettävään Helsinki O-Gamesiin, joka toimii hyvänä kenraaliharjoituksena viikkoa myöhemmin järjestettävään Kangasalan Jukolaan.

 

Helsingin Suunnistajat

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin Suunnistajat

Helsingin Suunnistajat ry. (HS) on vuonna 1943 perustettu suunnistuksen erikoisseura sekä kilpasuunnistajille että harrastesuunnistajille ja kuntoilijoille. Seuraan kuuluu noin 880 jäsentä, joista yli viidesosa on alle 21-vuotiaita. Jäsenistä 60 % asuu Helsingissä ja 35% Espoossa ja Vantaalla.

Helsingin Suunnistajat on maamme eturivin suunnistusseuroja.

http://helsinginsuunnistajat.fi/

Uusimmat mielipiteet