Puotilan kartanon ystävät

Svenkka: Neil Berrymen & Jarmo Hynninen Duo pe 28.6. klo 19

Photo credits: © OLLI SULIN 2016

Svenkan terassikesä 2019

Svenkan terassilla tapahtuu.

Perjantai-iltaisin terassilla nautitaan hyvästä musiikista ja laadukkaista juomista. 

Tervetuloa!

 

Neil Berrymen (laulu & kitara) ja Jarmo Hynninen (kitara) esittävät amerikkalaisia rootsmusiikin (R&B, blues, rock’n’ roll ja country) klassikoiksi muodustuneita kappaleita.

Neil Berrymen (UK)

Englannista Helsinkiin kotiutunut kokenut kitaristi/laulaja Neil Berrymen on toiminut solistina mm. rumpalilegenda Matti Oilingin Oiling Boiling -yhtyeessä ja Henry Ojutkankaan eri kokoonpanoissa. Viime aikoina hän on toiminut mm. kitaristi Juha Björnisen erilaisten kokoonpanojen solistina.

http://www.neilberrymen.com/index.html

Jarmo Hynninen

Blueskitarismin mestari Jarmo Hynninen on toiminut muusikkona vuodesta 1989 alkaen. Hän on soittanut mm. seuraavissa bändeissä: Freukkarit, Kirka, Frank Robson, Tapani Kansa, Pepe Ahlqvist, Henry O Band sekä Juha Björninen Band. Omat soololevyt hän on julkaissut vuosina 2001 ja 2012.

https://www.facebook.com/jarmohynninenguitarist/

Photo credits: © OLLI SULIN 2016

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet