Puotilan kartanon ystävät

Svenkka: Lauri Yrjölä pe 12.7. klo 19

Svenkan terassikesä 2019

Svenkan terassilla tapahtuu.

Perjantai-iltaisin terassilla nautitaan hyvästä musiikista ja laadukkaista juomista. 

Tervetuloa!

Laulaja, kitaristi ja lauluntekijä Lauri Yrjölä julkaisi helmikuussa 2019 odotetun debyyttialbuminsa Viimeinen virhe. Vaikka kyseessä on artistin esikoisalbumi, on Lauri tuttu lukuisista omista ja tunnettujen artistien yhtyeistä. Hän on tullut tunnetuksi mm. Isac Elliotin kitaristina.


Lauri Yrjölä on soolokeikoillaankin kuin yhden miehen popbändi. Vahva laulu ja tulkinta yhdistettynä taidokkaaseen kitaransoittoon ja loop-pedaalien haltuunottoon tuo kuulijalle fiiliksen, kuin lavalla olisi useampikin ihminen. Lauri Yrjölän keikoilla näkyy ja kuuluu kokemus – eikä ihme, sillä keikkoja artistilla on takana jo tuhansia."

https://open.spotify.com/artist/7Hnavi7HjEueu8pkFigPfF?si=Ii4rLGmORdGuxdau8zU02A
https://www.facebook.com/yrjolalauri/
https://www.youtube.com/watch?v=UiO1krxX7I0

os. Puotilantie 7

www.puotilankartano.fi

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet