Puotila-seura

Puotilassa Varjagi-festivaali lauantaina 15.6.2019 kello 15-20

Festivaali esittelee viikinkien elämää

Varjagi-festivaalilla eläydytään 1000-luvulla Itä-Helsingin alueella asuneiden viikinkien elämään. Idän kauppatietä kulkeneiden viikinkien eli varjagien retket ulottuivat aina Bysanttiin saakka. Historianelävöittäjäyhdistys Harmaasudet ry:n jäsenet esiintyvät kello 16 ja 18.30 Puotilan uimarannalla. Luvassa on viikinkien maihinnousuesitys, ja mukana on myös ajan malliin rakennettu Sotka-laiva. Käsityökauppiaita ja käsityönäytöksiä, Puotilan kappelissa keskiaikaista kuoromusiikkia.

Tulethan ilman autoa. VAPAA PÄÄSY

Puotila-seura

Aikaisempia kirjoituksia

Puotila-seura

Tervetuloa tutustumaan Puotila-seuraan!

Puotila-seura perustettiin 29. 10. 1961 valvomaan uuden lähiön asukkaiden yhteisiä etuja. Nyt noin 50 vuotta myöhemmin seuramme perustehtävä on yhä sama. Toimimme linkkinä Puotilan asukkaiden ja Helsingin kaupungin välillä sekä asukkaiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä.

Seuran tarkoitus on lisätä alueen viihtyisyyttä suojaamalla ja kehittämällä sen omaleimaisia piirteitä: merellisyyttä, luonnon monimuotoisuutta ja paikallishistoriaa. Seura muun muassa hallinnoi paikallista Juorumäen palstaviljelmää, järjestää vuosittain Puotilan Meripäivät ja osallistuu Itä-Helsingin kulttuuriviikkoihin.

Tällä hetkellä ajankohtaisia asioita ovat Puotilan kartanon kehittäminen ja alueen liikennesuunnitelmiin vaikuttaminen.

Kumppanisivultamme saat tietoa seuran toiminnasta. Tutustu myös kotisivuihimme ja tykkää meistä Facebookissa.

 

Uusimmat mielipiteet