Puotilan kartanon ystävät

Upea Mira Luoti ja EastFest All Stars Puotilan kartanolla perjantaina 13.9.2019

EastFest All Stars syyskauden avaa PMMP yhtyeestä tuttu Mira Luoti! Klubi-iltaan sovitettu ohjelmisto sisältää tuttuja hittejä sekä Miran omaa tuotantoa. Lavalla muusikot Riku Rajamaa, Joonas Haavisto, Heikki Laine sekä Tomi Salesvuo. Liput Kartanolta ja Tiketistä.

Riku Rajamaa on soittanut Sunrise Avenuessa vuodesta 2007 lähtien.
Joonas Haavisto on suomalainen pianisti ja säveltäjä. Hän on yksi kiinnostavimmista nuorista muusikoista pohjoismaisen jazzin kentällä nykyisin, ja on voittanut useita kansainvälisiä musiikkikilpailuja ja esiintynyt ympäri Eurooppaa erii yhtyeiden kanssa.
Heikki Laine on maineikas basisti ja soittanut muun muassa Quintessence ja Q-Continuum -yhtyeissä.
Tomi Salesvuo on suomalainen muusikko, rumpali ja säveltäjä, joka keikkailee ahkerasti mm. oman Tomi Salesvuo East Funk Attack -yhtyeensä kanssa.

Mira Luoti, laulu
Riku Rajamaa, kitara
Joonas Haavisto, koskettimet
Heikki Laine, bass
Tomi Salesvuo, rummut

Tiketti: https://www.tiketti.fi/mira-luoti-puotilan-kartano-helsinki-tickets/63801

Puotilan kartanon ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Puotilan kartanon ystävät

Puotilan kartanon ystävät ry perustettiin keväällä 2013 edistämään ja tukemaan monipuolista kulttuuri- ja muuta toimintaa Puotilan kartanossa ja sen alueella. Yhdistys myös vaalii Puotilan kartanon historiaa ja sen tutkimusta.

Elävöitämme kartanomiljöötä yhdessä Puotilan Kulttuurikartanon kanssa: tarjoamme eri toimijoille yhteistyömahdollisuuksia tapahtumien järjestämisessä. Edistämme ja tuemme myös kartanolla järjestettävää asukastoimintaa.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja tekemään paikallista kaupunkikulttuuria Puotilassa! .

Kumppanisivullamme kerromme kartanon ja sen alueen tapahtumista sekä muista kartanon kuulumisista. Olemme myös Facebookissa https://www.facebook.com/#!/PuotilanKartano?fref=ts.

Uusimmat mielipiteet