Combat Society

Combat Society laajentaa lajikirjoaan judoon

Judon päävalmentaja Jukka Roine opastaa kamppailijoita.

Vuodesta 1989 toiminut Tapanilan Erän Judo liittyy Combat Society kamppailuyhteisöön!

 

Alkanut vuosikymmen toi muutoksia Koillis-Helsingin kamppailu-urheilijoiden arkeen. Tapanilan Erän judojaosto muutti uusiin tiloihin Malmille ja tuli osaksi Combat Society kamppailuperhettä. Samalla judo teki paluun Malmille lähes kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen.

 

Judolla on Koillis-Helsingissä pitkä ja menestyksekäs historia. Erän judokat ovat otelleet vuosien saatossa niin kansallisilla, kuin kansainvälisillä tatameilla menestyksekkäästi.

”Yhteistyö ja kilpailutoiminnan palauttaminen ansaitsemalleen tasolle oli suurin syy siirtyä Combat Societyn sateenvarjon alle. Combat Society on panostanut viime vuosina voimakkaasti brasilialaisen jujutsun ja vapaaottelun nuoriin kilpailijoihin. Tiedän, että heidän ylivoimainen osaaminen mattokamppailun saralla tuo meille toivottua lisäosaamista ja mahdollisuuden nostaa kisaajiemme tasoa merkittävästi”, toteaa Combat Societyn nykyinen judon päävalmentaja Jukka Roine.

 

Combat Society on rakentanut pitkäjänteisesti lasten ja nuorten kilpakamppailua, harrastustoiminnan ohessa jo vuosia, ja tämä on alkanut kantaa kansainvälistäkin menestystä. Tämän vuoden brasilialaisen jujutsun EM-kilpailuissa, Portugalissa tammikuussa, nähdään lähes kymmenen Combat Societylla harjoittelunsa aloittanutta jujutsukaa. Combat Societyn EM-kisajoukkueessa on mukana mm. 15-vuotias Minja Lehtinen, joka aloitti seuran budokoulussa alle kouluikäisenä ja nyt Minja pääsee ensimmäistä kertaa kohtaamaan maailman huippujuniorit ja heidän tason. 

 

”Minja on nuoresta iästään huolimatta moninkertainen naisten sm-mitalisti, mikä on junioriurheilijalle erittäin kova saavutus. Nyt hän on siinä tilanteessa, että maailmanhuiput ovat todella lähellä ja erot ovat pieniä. Huipputason judokat, jotka liittyivät seuramme vahvuuteen auttavat varmasti näiden pienten erojen kiinni kuromisessa. Judosta tullaan toki järjestämään peruskursseja niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä harrastajien tarvitse tähdätä maailmanhuipulle, mutta rohkaisemme seuramme kisaajia laajentamaan kamppailutaitojaan myös erittäin vaativan judon suuntaan”, Combat Societyn toiminnanjohtaja Teo Viitala kertoo.

 

Seuraavat peruskurssit Combat Societylla alkavat maanantaina 13.1.2020. Judon peruskurssit alkavat maanantaina klo 19:30.

Tarkemmat ajat ja lisätiedot:

www.combatsociety.fi

teo@combatsociety.fi

Combat Society

Aikaisempia kirjoituksia

Combat Society

Combat Society tarjoaa monipuoliset ja turvalliset harjoitusmahdollisuudet kamppailulajien parissa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Haetpa harjoittelultasi liikunnan riemua, kilojen karisemista, itsepuolustustaitoja, parempaa itsetuntoa tai kilpaurheilun kipua ja kyyneleitä, äärirajoille vietyä treeniä ja onnistumisia alansa parhaiden parissa, on Combat Society oikea harjoituspaikka sinulle. Parhaiden mahdollisten valmentajien, treenikavereiden ja hyvän yhteishengen avulla saavutamme yhdessä tavoitteesi!

Combat Societyn tiloissa voit harjoitella alunperin japanilaisten samuraiden aseetonta kamppailutaitoa Ju-jutsua, kilpailupainotteista mattokamppailuun suuntautunutta Brasilialaista Jiu-Jitsua ja sen ohella lukkopainia, monien kamppailulajien matto- ja pystyottelutekniikoita yhdistelevää kilpaurheilulajia vapaaottelua (MMA) sekä tehokasta, monipuolista ja realistista filippiiniläistä taistelulajia Kombatania.

Kaikissa lajeissa tarjoamme mahdollisuuden vasta-alkajille ja jo pidempään kamppailleille. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista harjoitella kaikki lajeja ristiin samalla kausimaksulla.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet