Helsingillä on hyvä kehittämissuunnitelma pyöräilijöiden “Baana-verkostosta”. Kaupunki kehittää ja parantaa pyöräilyn mahdollisuuksia voimakkaasti. Hyvä niin – pyöräily on hyvä asia, monet eri asiat puoltavat pyöräilyn edellytysten parantamista.

Hyvä, paha polkupyöräily

2 kommenttia Lisää kommentti

#metoo-aktivistit syyttävät kaduilla ja somessa miehiä sukupuolisesta häirinnästä.

Turun yliopisto purki professorin työsuhteen, koska tämä oli aikaisemmassa elämässään syyllistynyt sukupuoliseen häirintään Yhdysvalloissa ja saanut siitä rangaistuksen.

Valta katujengeille

11 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Tilastokeskuksen tällä viikolla julkaisemien ennakkotietojen mukaan suomalaiset matkustivat vuoden 2017 viimeisellä kolmanneksella lomailemaan ulkomaille enemmän kuin vuotta aiemmin vastaavana aikana. Syys-joulukuussa 2017 vapaa-ajan matkoja ulkomaille tehtiin 2,7 miljoonaa.

Reissuun hyvän tuurin varassa

2 kommenttia Lisää kommentti

Yleisradio on lopettamassa radion Ajantasa-uutisohjelman. Se korvataan paikallisradioista tutulla toimittajien jutustelulla.

Ajantasan alasajo on Yle uutisista erotetun päätoimittajan Atte Jääskeläisen päätös. Hänen seuraajallaan Jouko Jokisella ei ole kanttia muuttaa päätöstä.

Asia ei kelpaa uutisiin

10 kommenttia Lisää kommentti

Perussuomalaisten Helsingin piirin puheenjohtaja Markku Saarikangas käynnisti yhdessä Heikki Hurstin kanssa ruoka-avun toiminnan turvaamiseen tähtäävän keräyksen. Ennen tuota Markku Saarikangas kysyi suoraan päättäjiltämme, haluavatko nämä, että Hursti joutuu lopettamaan toimintansa muutaman sadantuhannen euron takia.

Autetaan miestä mäessä

0 kommenttia Lisää kommentti

Valtion viralliset talousviisaat Roope Uusitalon johdolla paheksuvat hallituksen päätöstä alentaa veroja.

Heidän mielestään kilpailukykysopimukseen ei olisi pitänyt liittää veroalennusta. Kipeästi sattuneen sopimuksen tekijät ovat varmasti eri mieltä.

Vieläkö lisää veroja?

22 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Helsingin Uutisten blogeihin!

Helsingin Uutiset tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia helsinkiläisiä, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.