Kannabis-yksiö nieli sähköä ”pienen hiukkaskiihdyttimen verran” – Poliisi: sossu maksoi

Helsingin poliisin Facebook-päivityksessä käsitellään herttoniemeläisasunnosta löytyneen kannabiskasvattamon taustoja.

Kyseessä on eilen uutisoitu tapaus, jossa nuoren miehen kotoa löytyi niin rehevä kannabisviljelmä, että mies ei enää mahtunut asuntoonsa, vaan oli joutunut muuttamaan äitinsä luokse.

– Vaikka viljelmä tällä kertaa paljastui muun rikostutkinnan yhteydessä, viitteitä antoi myös se, että herran 22-neliöinen kämppä imaisi sähköä pienen hiukkaskiihdyttimen verran. Nuoren herran lompakkoa sähkölasku ei kuitenkaan rasita, sillä sossu maksaa tulottoman miekkosen sähkölaskun, kuten vuokrankin, kerrotaan Helsingin poliisilaitoksen Facebook-sivulla.

Poliisi neuvoo, että mikäli kannabiksen haju alkaa olla tuttu aromi rappukäytävässä, kannattaa asiasta vinkata poliisille. Useat huumeisiin liittyvät kotikäynnit saavat alkunsa kansalaispalautteesta.

– Mutta miltä kannabis sitten haisee? Ponnekkaasti kädet näppäimistölle olin jo lähdössä kuvailemaan kannabiksen hajua vain huomatakseni, ettei kannabiksen tuoksahdus oikeastaan muistuta mitään tuttua hajua. Imelä yrtti yhdistettynä tupakkaan? Huonosti hoidettu kettutarha? Varmasti useat teistäkin ovat törmänneet joskus kannabikseen hajuun. Osaisiko joku kuvailla hajua paremmin? Savuinen ja yrttinen kettutarha ei mielikuvana tahdo oikein toimia, poliisi sanailee päivityksessään.

Päivityksen on allekirjoittanut ”kevätterveisin Jukka Pasilasta”, viitaten Pasilan poliisiyksikköön.

Kommentit

Ja arvostamme myös kovasti sitä, että naapurit pitävät tällaiset asiot omana asiana tai mahdollisesti huomauttavat siitä viestillä. Ei ole kuitenkaan useimmiten tarkoitus päästää näitä hajuja naapureiden haitaksi, joskus vaan hajunpoisto ei pysy mukana. Turha siihen polisia sotkea jos talossa asustaa hortonomi. Hyvää viikonloppua myös naapurikyttääjille, kun teitä kerran varmasti lukemassa tätä nyökkäillen "kyllä minä soitan heti poliisit jos jokin muu kuin karjalanpaisti haisee rappukäytävässä"

Skepe

Eihän sossu maksa sähkölaskusta kuin sen "hyväksytyn" osuuden käsittääkseni. Ei kai poliisi nyt hieman hupsuttele...?

Pertti69

Paljonko pieni hiukkaskiihdytin kuluttaa sähköä? Oliko tuossa vertauksessa mitään järkeä ylipäätänsä? Pienimmät hiukkaskiihdyttimet ovat riisinjyvän kokoisia eivätkä varmasti kuluta juuri mitään.

qwerty

Eikö teitä ihmetytä ettei sossussa ole kyselty sähkölaskun suuruudesta?
Tässä näkee juuri sen, kuinka sitä rahaa täällä jaetaan loisijoille.
Tämä on yksi asia mihin pitää tulla muutos, ja toimeentulotukeen rajoitus. Ei yksiössä voi olla linnan sähkölasku tai jos on ei sitä ainakaan yhteiskunnan kuulu maksaa!!

Joku tolkku tuhlaamisessa.

Eipä taida rikkoa yksityisyydensuojaa,kun ei puhuttu nimellä.. Teidän piireissä ei näköjään korppi noki korppia..

Nisti mikä nisti