Minne mennä

Kaljakellunta saa haastajan – nyt tulee skumppakellunta

Kaljakellunnasta on tullut yksi pääkaupunkiseudun kesän suosituimmista tapahtumista. Näissä tunnelmissa seilattiin lauantaina.

Johanna Erjonsalo

Viikonloppuna tuhansia kellujia Vantaalle vetänyt kaljakellunta on saamassa haastajan. We Love Helsinki aikoo nimittäin kutsua kaupunkilaisia ensi viikolla spontaanisti skumppakellumaan.

Tapahtumalle on luotu Facebookiin oma sivunsa, jonka kautta kellunnan ajankohdasta ja paikasta on tarkoitus tiedottaa. Tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut 326 innokasta, kutsuttuja on vielä tuhat lisää.

We Love Helsinki järjestää vanhan ajan iskelmätansseja, kaupunkifestivaalia ja muita kaupunkitapahtumia. Yhteisön perustaja on toimittaja ja valokuvaaja Timo Santala, joka on ollut mukana aloittamassa myös Ravintolapäivää.

We Love Helsinki on palkittu vuosien varrella muun muassa Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastolautakunnan myöntämällä "Kulttuuriteko 2010" -palkinnolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

”Ei hitto tuossa on perämoottori” – Kaljakellunta veti tuhansia Tammistoon2.8.2014 13.55

Kommentit (16)

Kommentit

"We Love Helsinki järjestää

"We Love Helsinki järjestää vanhan ajan iskelmätansseja" Ei järjestä. Fiaskoja se järjestää.

Elitistinen kellunta ja kopio

Elitistinen kellunta ja kopio alkuperäisestä. Tälle kulttuuripalkinto.

Todella sikasiistiä..roskaa

Todella sikasiistiä..roskaa ja rikkinäisiä skumppapulloja..pissa siellä kakka tuolla. Ihana tekosyy dokata.

Tämä on sitä suomalaista

Tämä on sitä suomalaista idiotismia parhaimmillaan. Voi luoja miten täydellinen idioottikansa meillä on! Nyt on tämäkin todistettu virallisesti. Ei tarvitse epäillä enään mitään! Ps. Vantaanjoki on nyt lopullisesti pilattu eikä sitä saa enään entiseen tilaan, että kiitos vaan!!!

Hävettää olla suomalainen,

Hävettää olla suomalainen, kun meillä tällaisia idiootteja pilaamassa kaunista luontoa ja Vantaankosken. Eniten ihmittelen, että miten moni suomalainen voi olla tällaisen idioottitapahtuman kannalla. Kaunis luonto ei paljon taida merkata. Järki on tainnut tältä kansalta jo lähteä eikä paluuta ole entiseen.

Kyllähän nämä kännikellujat

Kyllähän nämä kännikellujat sais itse roudata paskansa pois,eikä pistää muita siivoamaan jätöksiään.Joka vuosi sama homma.

Paskakellunta

Paskakellunta

Pettereitä ja kylläisiä

Pettereitä ja kylläisiä pelleilijöitä harmittaa kun heillä ei ole varaa skumppaan. Ulkomaalaisia oli kellujoiden joukossa ja muutamilla skumppapullot kaljapurkkien asemesta. Niin se sivistys etenee kellunnassakin nimenomaan ulkomaalaisten ansiosta.

Parempi otsikko olisi näin,

Parempi otsikko olisi näin, että Vantaanjoki hukkuu paskaan kaljakellunnasta.

0308 klo 1400 muutaman

0308 klo 1400 muutaman sinänsä ok n tytön seurue miesohjaajan kanssa joka todennäköisesti todennäköisesti osoittautuu metelöijäksi jalkalaita -puolella. Tämä kuuluu hyvin käsipainopuolelle. Eräs tytöistä kehaisee jotakuta, todennäköisesti poikaa, "toi on ihan mukava etcetera", johon mies "se voi kyllä olla homo", johohon toinen nainen "tuskin se mikään sellainen", uudelleen sama mies "se on kait tyött.", johon ensimmäinen nainen kommentoi, paikassa yritetään levittää juttuja että tämä mieson sanonut jossain jotain naista joksikin. Samainen miesohjaaja kiertelee ympäri salia ja pukuhuonetta näpelöiden kännykkäänsä ja vielä myöhemmin toinen mies tahi sama koska puhujan murre erottuu "sillä on kait 5 kertaa vielä", "periaatteessa me voitaisiin ..."tyttöseurueen tulon aikana oli eräs miesasiakas kovaan ääneen "se kattoo tuota..." itseassa katsoin heitä kaikkia kun tulivat portaita alas. ja itseasiassa eräs ainakin eräs heistä katsoi minua ja hymyili!Näin totesi myös eräs miesasiakas kun toinen asiakas teki liikkeitään näkyvällä paikalla. Itseasiassa hän myös tuijotti paljon lähempänä.Muuten terveisä vaan "anolle".

Minä ja mun ystävättäreni

Minä ja mun ystävättäreni oltiin mukana. Kelluttiin 11h ja oli kuulkaas todella mukavaa. Joka ikisen roskan ja tölkin vietiin mennessämme. Piknik eväät ja skumppa oli mukana. Suosittelen kaikille. ROSKAAMISTA en tosin ymmärrä!!

Ihan hyvä toi skumppakellunta

Ihan hyvä toi skumppakellunta seuraavaksi kai tulee kirkaskellunta tai jaloviinakellunta.

Kaikki kellunat lopetettava

Kaikki kellunat lopetettava siellä oli niin paljon skeidaa että oksetti,on se kumma että noita pitää järjestää ja paskat jätetään veronmaksajille.Järjestäjänhän se sotku kuuluis maksaa ,ei veronmaksajien!!!!!!! Dösäpysäkit hajotetaan joka viikonloppu on kuin kansanhuvia nykyisin.Pekka Sauri asialle ja lopetuspäätös moisille kun ei osata käyttäytyä,se on siinä

Jee ihanaa, mukavaa,

Jee ihanaa, mukavaa, fantastista. Vantaanjoki täynnä paskaa ja kusta joka helvetin vuosi Kaljakellunnan ansiosta. Ens vuonna ei tarviikkaan järjestää enää tätä idioottitapahtumaa. Luonto vaan kärsii näiden juoppojen takia ja lähialueen asukkaat, jotka haluavat olla rauhassa. Näin sunnuntaina ohimennessäni kun jotkut kansalaiset siivosivat näiden juoppokellujien jälkiä. Ei heidän olisi tarvinnut vaan juoppojen itse olisi pitänyt siivota jälkensä. Nyt vaan nettiadressia tekemään, että saadaan tämä hölmöys lopetettua!

Taas jäi kaikki paskat

Taas jäi kaikki paskat toisten siivottaviksi. Mitähän vielä tulee odotellaan taas ensivuotta. http://www.metro.fi/uutiset/a1387805992333 http://www.metro.fi/uutiset/a1387805969073

Huikea tämä yksinäinen

Huikea tämä yksinäinen datasankari, joka kymmenellä nimimerkillä tuuttaa samaa viestiä vähän erilaisin sanakääntein. Kansa kohisee. Kohhhh.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu