Paikalliset

Etninen jengi iski: Heurekassa riehuttiin viime yönä

Poliisi kirjasi useita ryöstöjä Vantaalla Tikkurilassa Heurekan puistossa. Lauantai-illan 6.9. aikana noin kello 21.15-22.20 tapahtui useita ryöstöjä ja väkivallantekoja Vantaalla Tikkurilassa Heurekan puistossa.

Poliisi on kirjannut tähän mennessä yhdeksän rikosilmoitusta muun muassa nimikkeillä törkeä ryöstö ja törkeä pahoinpitely.

Ilmoitusten mukaan etnistä taustaa omaava nuorisoporukka on anastanut alaikäisiltä uhreilta väkivaltaa käyttämällä ja uhkaamalla pesäpallomailalla ja teräaseella matkapuhelimia ja lompakoita.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Vantaan väkivaltarikosyksikkö pyytää yleisöhavaintoja kyseisistä tapahtumista ja tekijöistä. Havainnot voi soittaa 0295436442.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (28)

Kommentit

No sitten niin... Kohta joku

No sitten niin... Kohta joku pölhö kuitenkin syyttää valtiota kun heitä ei ole kotoutettu kunnolla. Jum***uta voisiko tämän pelleilyn lopettaa alkuunsa, jos ei osaa sääntöjen mukaan täällä elää eipä muuta kun lippu sinne mistä tulikin.

Kulttuurin rikastamista..?

Kulttuurin rikastamista..?

Kiitos suomalaisille

Kiitos suomalaisille veronmaksajille?

Miksi samat mamuryhmät

Miksi samat mamuryhmät hankkivat usein niin valtavan määrän lapsiakin, jopa tieten tahtoen yksinhuoltajina? Riittääkö todella yksilöllistä huomiota ja kasvatusta jokaiselle? Tietävätkö näiden nuorten vanhemmat, mitä heidän jälkikasvunsa puuhaa? Ja jos tietävät, niin puuttuvatko siihen mitenkään - vai saako esim. vääräuskoisilta ja kantasuomalaisilta varastaa tms. - ja sitä pitää vain suvaita...

Ovatkohan nämäkin rosvot

Ovatkohan nämäkin rosvot itämaiden ihmemiehiä. Sieltähän näitä tänne siunaantuu,kiitos eu vapaan liikkuvuuden. http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/236583-pikkutakkimiehet-pollivat-turistien-reput

Etnistäpä taustaa hyvinkin.

Etnistäpä taustaa hyvinkin. Toinen uutinen kertoi, että jengissä oli kantasuomalaisia ja maahanmuuttajaperäisiä. Kumpiko uutinen valehtelee?

Kiihottavatko

Kiihottavatko maahanmuuttajien rikosuutisoinnit? Tunnen minäkin paljon maahanmuuttajia, mutta valikoin tuttavani enkä ole tekemisissä rikollisten kanssa.

Te nuoret jotka tunnette

Te nuoret jotka tunnette tekijät tai edes osan heistä, kertokaa tietonne poliisille. Nuo pitää saada pois kaduilta ja laitokseen tapoja oppimaan, kun ei niitä kotona ole näköjään osattu kertoa.

Tikkurilaa tuntuu vaivaavan

Tikkurilaa tuntuu vaivaavan pitkäkestoinen väkivaltasarja maahanmuuttajanjengien taholta, mutta kyllä muualtakin Vantaalta kuuluu vähän väliä. Sekä Hesasta, kuten viikolla uutisoitiin. Väkivaltaisia ryöstöjä yhtenään tiettyjen etnisten väestöjen taholta, on puukkoa ja astaloa. Näistäkin veikkaan että yli puolet jää vielä pimentoon median yleisen tuntomerkki-sensuurin vuoksi. Osalla mediaa on selkeästi myös taipumusta sensuroida kommentit joissa halutaan vain tuoda esille omakohtaiset kokemuksensa maahanmuuton lieveilmiöistä. Vainnetaan siis mielipiteet ja leikitään että kaikki on hyvin. Ongelma pahenee. Itseni kimppuuni hyökkäsi tummapintainen maahanmuuttaja rapussani, lyömäaseen kera. Naisystäväni joutui kartsalla tummien miesten kourittavaksi väkivalloin vaikka oli kaveriensa kanssa liikkeellä. Käydään vain joukolla naiseen kiinni, mielihalusta. Mummoja kampataan ja ryöstetään kadulla, saavat luunmurtumia, täysin puolustuskyvyttömiä kun ovat. Maahanmuuttajienhan piti arvostaa vanhuksia toisin kuin suomalaiset, näinhän usein kuultu virallinen totuus menee. Tällaista rikollisuutta ei vain ollut vielä kaksikymmentä vuotta sitten, ennen muuttovirtaa tietyistä maista. Suomalaisen pinna on kyllä pitkä mutta kun se viimein ylittyy on jälki rumaa, se tulisi tuntea historiasta. Minä esimerkiksi en ala enään ottamaan turpaani muukalaisilta kotikulmillani, jos tämä ilmiö vielä kiihtyy niin kättäpitempää alkaa löytymään suomalaisiltakin. Ei niin että vastakkainasettelua kaipaisin, mutta jos ei ole muuta vaihtoehtoa. Nyt vähän pisteytystä siihen maahanmuuttopolitiikkaan ja muutenkin viisautta, päättäjät. Toimikaa siten ettei tulevaisuuden Suomessa ole pakko puolustautua mamujengien väkivallalta. Mm. työpaikallani jo muutama korkeakoulutettu ja leppoisampikin reserviläiskaveri haikailee ongelmanratkaisuksi keinovalikoimaa vuosilta 1939 - 45. Laskevat leikkiä vielä, mutta kuinka kauan...

Vantaan Demarit ovat pitkään

Vantaan Demarit ovat pitkään vaatineet maahanmuuton kasvattamista. Tässä tulos.

Totta, valitettavasti.

Totta, valitettavasti.

Se tuhoaminen on näillä

Se tuhoaminen on näillä geeneissä. Ensin ne tuhos oman maansa käyttökelvottomaksi ja suomalaiset ituhippipolitikot halus ne väkisin tänne tuhoamaan tämänkin maan ja siirtyvät tuhottuaan kaiken seuraavaan maaha tuhoamaan sitä. Kuka näitä tarvitsee ja mitä kulttuurinrikastusta tämä muka on? Tämä mamujen paapominen on loputtava ja ensimmäisestäkin rikoksesta tai riehumisesta Suomen kansalaisuus pois (jos sellainen jo on) ja maasta karkoitus, eikä takas ole tulemista. Ainoastaan kovilla toimilla nämä rikollismamut saadaan taltutettua ja maa rauhoitetuiksi vierailta häiriköiltä! Sitä paitsi täällä elää kunnollisiakin maahanmuuttajia, jotka kärsivät näistä häiriköistä, eivätkä halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä, miksi kantasuomalaisen on siedettävä näitä ja vielä elätettävä ne ja puoli sukuansa!

He käynnevät omasta

He käynnevät omasta mielestään jihadia vääräuskoisia vastaan.

"Muhammad aloitti sota- ja

"Muhammad aloitti sota- ja ryöstöretket pääasiassa Mekkaan ja sieltä pohjoiseen suuntautuvia karavaaneja vastaan. Ryöstöretket kuuluivat osaksi beduiinikulttuuria eikä niitä katsottu Koraanissakaan pahalla silmällä, pikemminkin oikeutettuina toimenpiteinä. Muhammad laati yksityiskohtaisen lainsäädännön ryöstöretkien saaliinjaosta. Ryöstöretkien yhteydessä hävinnyt osapuoli menetti omaisuutensa lisäksi usein myös henkensä." http://fi.wikipedia.org/wiki/Muhammad

Nyt demarit saa sitä, mitä

Nyt demarit saa sitä, mitä ovat tilanneetkin. Tämä on SDP:n käsitys nykyaikaisesta hyvinvointiyhteiskunnasta.

Vihreät, RKP ja Kokoomus on

Vihreät, RKP ja Kokoomus on täysin samalla kannalla - itse asiassa Katainen on heittänyt ilmoille suurimman maahanmuuttajatoiveen, mitä tulee lukumääriin. Stubb esti eduskunnassa kaiken keskustelun, mitä tulee EU:n vapaan liikkuvuuden mukanaan tuomaan rikollisuuteen. Kokoomuksen ns. maahanmuuttokrittiset ulostulot ovat olleet feikkejä - vain persujen äänien kalastamiseksi annettuja. Kokoomus on eniten myymässä Suomea ulkomaille - suunnilleen sille, joka halvimmalla ostaa. Rahoja ja virkoja järkätään kavereille, suomalaiset työttömät ei kiinnosta pätkääkään, kun Virosta saa halvempaa työvoimaa - EU-virkoja ostetaan puoluekavereille rahaa Suomea rikkaampiin, mutta korruptoituneisiin euromaihin syytämällä jne.

Voisi kuvitella että seuraava

Voisi kuvitella että seuraava on trolli, mutta ei ole, Karjalaisen pääkirjoitus kuluvalta päivältä ja toimittaja on täysin tosissaan; http://www.karjalainen.fi/mielipiteet/mielipiteet/paakirjoitus/item/55398-kansainvalisyys-on-suuri-rikkaus-maakunnalle Joskus aikaisemmmin lehti uutisoi että lieksalaisen maahanmuuttajakoordinaattorin mukaan suurella osalla somaleista on insinöörin pätevyys, paperit vain ovat sattuneet hukkumaan sodan melskeissä. Tirsk. Jos lehden utopismi on naiiviudeltaan näin huikeaa tasoa, ei ole mikään ihme ettei ongelmia haluta nähdä ja että kantasuomalaisten mielipiteet sivuutetaan moderaattorin ylivaltaa käyttäen. Maakuntalehti porskuttelee tosissaan sillä että Lieksassa on väkimäärään suhteutettuna eniten afrikkalaisia koko Itä-Suomessa samalla unohtaen että kaiken tämän rikkauden ja voimavaran kustantaa tulonsiirtoina Suomen valtio. Tämä tulonsiirtohan on Lieksalle väliaikaista ja loppunee aikanaan. Me maksamme kunnallis- ja valtionverosta yhtälailla helsinkiläiset kuin lieksalaisetkin turvapaikansaajat, lastenvaunuineen kaikkineen. Kiitokseksi ryöstellään kaduilla ja omilla kotipihoillamme. Ruotsissakin taas palanut kymmeniä autoja eräässä lähiössä, josta viestimet ovat olleet suhteellisen hiljaa. Ei, ei tämä tule onnistumaan missään. Kyllä maahanmuuttoa on viimein alettava pisteyttämään, rankasti.

Hesarin juttu samasta

Hesarin juttu samasta aiheesta: http://www.hs.fi/kaupunki/a1410058702334?jako=5e676c6a3366102dcaf01594d1db9647 On muuten mielenkintoista, kun Hesari nimittää taustaisten tekemiä ryöstöjä aina vain joukkotappeluiksi... - eipä ole ihme, että Hesarin levikki laskee...

HS:n "uutisia" harjoittaa

HS:n "uutisia" harjoittaa useampikin mielipidekirjoittaja, joiden keskeisenä teemana on kannatella toimituksen maahanmuuttomyönteistä linjausta. Eräs k.o. toimittajista on mm. Elina Kervinen, joka vatvoo mielellään esim. ruotsidemokraattien menestymistä ja twiittailee näkemyksiään: "Kehotan, että suomalaiset poliitikot kävisivät kuuntelemassa SVT:n playssa kohdan, jossa Reinfeldt ja Löfven puolustavat avoimia rajoja." Kuulun itse rasismin vastustajiin mutta en halua väkisin nähdä sitä siellä missä sitä ei ole, demokratiaan kuuluu että myös ruotsidemokraateilla on oikeus mielipiteeseensä. Sillä kuten kaikki tiedämme, on Ruotsi maatamme paljon syvemmällä siinä uudessa kummallisessa ideologiassa, että valtion tehtävä on jollain ihmeellisellä salaisella sopimuksella muutettu koko maailman sosiaalitoimistoksi jonne kaikilla on vapaa pääsy. Maahanmuuttoa saa tapahtua, mutta ei tällä tavalla. Kervisen suuntaus on avoimen vasemmistolainen ja päätoimittajan kokemusta on hankittu surkuhupaisan kuuluisassa Ylioppilas-lehdessä. Siis siinä lehdessä jossa toimittajatytöt viime vuonna kakkivat housuunsa Helsinki - Turku-bussissa, silkan journalistisen populismin vuoksi. Ei nämä taustat sinänsä minua kaivele, mutta moni politiikan tendensseille välinpitämätön lukija ei edes ymmärrä lukevansa vaikka tietoisesti väritettyä kolumnia. Voidaan melko helposti manipuloida lukijaa jolta puuttuu politiikasta kokonaan kriittinen kontekstitausta. Itse olen ikäväkseni huomannut kuinka moni ei tiedä edes hallituspuolueita, eikä edes välitä tietää. Ja luulin toki itsekin nuorempana että lehdistö yleensä olisi suhteellisen neutraalia. Uutisointi keppihevosena poliittiselle vaikuttamiselle on todellakin valtakunnan ykköslehdeltä täysin perseestä. Tilauksen irtisanoin neljä vuotta sitten markkinointikiellon kera. Suosittelen. Helsingin Sanomat - me muutamme sinunkin naapurustosi mokuhelvetiksi.

Pakolaispolitiikan lopputulos

Pakolaispolitiikan lopputulos.

Entäs jos uhoamisenne

Entäs jos uhoamisenne asemesta menisitte Heurekan tienoille ensi viikonloppuna? Isällisesti aivan katsoisitte, että testosteronin hajut pysyvät hillittyinä eikä urosuhoilu karkaa käsistä. Sitä kuulkaa utuisina lämpiminä syysöinä yksi jos toinen poikapuoli halajaa meriittejä taistelulistaansa, ainakin jos on neitokaisia lähettyvillä. Yksi perillinen kävi koulunsa rinnakkaisluokkien kanssa joka talvi lumisessa maisemassa yöretkellä. Kysyin, että mites ne pojat joukkomajoituksessa, pysyivät siivosti. Ei, ei kuulemma kaikin ajoin. Kävivät tappelemassa lumessa ja tulivat hikisinä ja lauhtuneina sisälle. Että aamulla olivat joukolla tarkistaneet verijäljet majan edessä. Suomesta katsoen etnisellä taustalla. Sarvien kalistelu ja kavioiden kaapiminen kuuluu nuoruuteen. Paitsi jos on parempaa tekemistä. Nuorisotalo, jossa ohjelmaa. Saappaanheittokisa tai näytelmäkerho ;)

Tapiolan keskustassa oli

Tapiolan keskustassa oli vuosi sitten valkoihoinen nuoriso-jengi. Joukko valitsi pienimmät alakoululaiset, jotka tulivat partiosta kello seitsämän jälkeen. Homma hoitui niin, että pari isompaa lähestyi yksin kävelevää lasta ja pyysi rahaa. He avasivat repun ja tarkastivat taskut. Poikani oli yksi jengin uhri. Toisen havainto tuli viikko myöhemmin pyöräilijältä. Otimme yhteyttä puhelimitse poliisiin ja Tapiolan Stokkan edessä kiertelevään vartijaa.

NÄISSÄ MAAHANMUUTTAJA

NÄISSÄ MAAHANMUUTTAJA RYÖSTÄJISSÄHÄN ON MEIDÄN TULEVAISUUDEN TYÖNTEKIJÄT. NÄINHÄN TOITOTETAAN LEHDISSÄ JA RADIOISSA, ETTÄ MAAHANMUUTTOA TARVITAAN. OLISI MEILLÄ OMASTA TAKAAKIN NÄITÄ TAPPELIJOITA JA RYÖSTÄJIÄ.

Onkohan Turun Varissuolla jo

Onkohan Turun Varissuolla jo rauhoittunut? Ja missä kaikkialla tätä mamujengitoimintaa jo onkaan? On kyllä huolestuttavaa, kun ottaa huomioon sen, kuinka vähän Suomessa on mamuja moniin muihin Euroopan maihin verrattuna - silti jo tietyt mamuryhmät aiheuttavat suuria ongelmia. Ja kun ottaa vielä huomioon se, että näiden mamuryhmien määrä kasvaa koko ajan rajusti...

Lentoliput takaisin sinne

Lentoliput takaisin sinne mistä tuletkiin. esimerkkinä miten käy jos ei ole kunnolla suomessa.

postimerkki pakaraan ja paluu

postimerkki pakaraan ja paluu kotimaahansa

Kyllä on nuoriso, maamme

Kyllä on nuoriso, maamme tulevaisuus... suoraan sanoen hanurista.

Ainoa järkevä asia on laittaa

Ainoa järkevä asia on laittaa jo yli 12v rekisteriin ja vastuuseen teoistaan. Samalla jos on sossun/kelan rahoilla elävä perhe niin pois kaikki tuet jos alaikäiset lapset tekevät ilkivaltaa, ryöstää, hakkaa, potkii toisia. Jos tuet loppuu niin ehkä pitävät parempaa huolta jälkikasvustaan - ei ainakaan ole asuntoa tai muuta kun rahahana suljetaan!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu