Paikalliset

Poliisikansanedustaja: Jengihyökkäykset ovat rasistisia

VÄKIVALTA   Tom Packalén (ps.) arvostelee poliisin tiedotusohjetta. Hänen mukaansa poliiseja ohjeistettiin puhumaan ulkomaalaistaustaisten rasistisista rikoksista tavallisina väkivaltarikoksina ja maahanmuuttajien erityispiirteet piilottaen.

Tom Packalén kertoo, että maahanmuuttajataustaisten nuorten jengiytyminen, heidän harjoittamansa rasistinen väkivalta ja aiheen sensuroinnin aiheuttama turhauma olivat suurimpia syitä, jotka saivat hänet lähtemään mukaan politiikkaan.

Lehdistökuva

 

Helsinkiläisen kansanedustajan Tom Packalénin (ps.) mielestä väkivaltaisen katujengin hyökkäykset ovat motiiviltaan rasistisia.

Aiemmin Helsingin poliisin komisariona työskennellyt Packalén kirjoittaa näkemyksistään blogissaan.

– Lapsellisen sinisilmäinen maahanmuuttopolitiikka tuottaa mätiä hedelmiä. Keskustelujen avaajat on leimattu rasisteiksi. Nyt osa väkivaltajengin maahanmuuttajataustaisista nuorista on kertonut suoraan, että heidän tekojensa motiivit ovat rasistisia ja että he haluavat vahingoittaa kantasuomalaisia, Packalén kirjoittaa.

Packalén sanoo , että maahanmuuttajataustaisten nuorten jengiytyminen, heidän harjoittamansa rasistinen väkivalta ja aiheen sensuroinnin aiheuttama turhauma olivat suurimpia syitä, jotka saivat hänet lähtemään mukaan politiikkaan.

Ennen kansanedustajuutta Packalén toimi viisi vuotta Helsingin poliisin operatiivisena yleisjohtajana. Hän kertoo, että ”jo tuolloin maahanmuuttajajengien kantaväestöön kohdistamat hyvin raa’at pahoinpitelyt olivat arkipäivää”.

– Niistä piti kuitenkin tiedotusohjeen mukaan puhua vain tavallisina väkivaltarikoksina ja erityispiirteet piilottaen, koska tekijät kuuluivat vähemmistöön. Kantaväestöön kuuluvien rasistisista rikoksista olisi sen sijaan saanut ja pitänytkin erikseen tiedottaa. Sellaisia ei Helsingissä kuitenkaan juuri ilmennyt, Packalén kirjoittaa blogissaan.

– On mielenkiintoista nähdä, mitä maahanmuuton ongelmat kieltäneet ja maton alle lakaisseet poliitikot nyt sanovat. Miten he korjaavat yhteiskunnallemme aiheuttamansa vahingon? Packalén kysyy.

Helsingin poliisi sanoi aiemmin keskiviikkona, että jengin rikoksista varoittaminen oli esillä, mutta se jäi lopulta median uutisoinnin varaan.

Helsingin Sanomat kertoi torstaina Nikestä, joka joutui väkivaltajengin uhriksi.

17-vuotiaan nuorukaisen kimppuun hyökättiin täysin yllättäen Alppipuistossa perjantai-iltana syyskuun alussa.

Hetkeä aiemmin kavereidensa luo kävellyt Nikke kuuli tuntemattoman pojan sanovan ”kato tuota blondia, ota se kiinni”.

Sitten tuntematon poika löi Nikkeä nyrkein sivusuunnasta.

– Tyyppi löi koko voimalla. Päätavoite vaikutti olevan saada multa taju kankaalle, Nikke kertoo.

Viisitoista muuta nuorukaista muodosti nopeasti ringin uhrin ja lyöjän ympärille.

– Mietin ensin, että olenko mä tehnyt jotain, uhri muistelee.

Niken mukaan pahoinpitelijä oli suunnilleen hänen ikäisensä, muut nuorempia. Kaikki näyttivät maahanmuuttajataustaisilta.

Kun pahoinpitelyä oli kestänyt noin viisi minuuttia, Nikke pääsi juoksemaan pakoon ja soitti poliisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Miksi poliisi ei varoittanut väkivaltaisesta jengistä? Nuorin uhri 10-vuotias8.10.2014 15.31
”Yhdellä iskulla maahan” – Nuoria hakkaava jengi toi rajun villityksen pk-seudulle7.10.2014 12.36
Ex-jenginuori Mikael Gabriel: Poliitikot ja sossu altistavat nuoret väkivaltaan9.10.2014 09.21
Poliisi: ”Väkivallantekijöillä ei ole järjellistä syytä”7.10.2014 14.34

Aiheesta muualla: 

Helsingin Sanomien juttu Nikestä

Kommentit (45)

Kommentit

Perussuomalaiset on ainoa

Perussuomalaiset on ainoa puolue joka on ottanut kantaa tähän vakavaan ongelmaan. Vihreät, vasemmisto, sdp eivät ole sanoneet yhtään mitään aiheeseen. Suomalaisia kyllä syytetään julkeasti rasismista koko ajan vaikkei edes olisi syytä, mutta kun tapahtuu käänteisrasismia, eli tekijät ovat ulkomaalaisia ja uhrit suomalaisia, kuten hyvin usein on, ollaan turvat tukossa. Hallitsematon maahanmuutto työllistää valtavia määriä ihmisiä ja siksi hyväksytään mieluummin maahanmuuttajien aiheuttamat ongelmat ettei oma suojatyöpaikka mene pois alta. Saahan viranomaiset töitä "yrittäessään" selvittää ongelmia ja lopputulos on lähinnä pään silittelyä vastaavaa kohtelua rikollisille. Uhrien kärsimykset unohdetaan kokonaan.

Helsinkiläiset ovat niin

Helsinkiläiset ovat niin pöljää, kesyä ja junttia porukkaa, että eivät ole osanneet hoitaa maahanmuuttajien hyvinvointia oikein. Tässä on tulos. Sitä saa mitä tilaa!

Ainoa asia missä olen

Ainoa asia missä olen kanssasi samaa mieltä,juntteja on liikaa!Muuten voisit kertoa miten hoidetaan mamujen asiat oikein,lisää rahaa,auto?Jos tiedät niin kerrotko!

Miten hoidetaan mamujen asiat

Miten hoidetaan mamujen asiat oikein? ......... Vaatimalla sopeutumista. Ei täällä kukaan mukaan saa kultalautasella eteensä materiaa - kyllä siinä itsekin on jotain tehtävä. Jos integraatio yhteiskuntaan ei kiinnosta, niin samaa tietä takaisin kuin tulikin.

"Me emme sopeudu, suomalaiset

"Me emme sopeudu, suomalaiset sopeutuvat" - klaanin puhemies v.2000 kun kysyttiin Hakunilan tapahtumista

Mamujen rötöksiä on

Mamujen rötöksiä on hyssytelty ja piiloteltu jo ihan liian kauan. On aika puhua selkokieltä. On sanottava asiat niin kuin ne ovat, kaunistelematta. Mamut tekee paljon rikoksia.

Ihmettelen toisaalta tätä

Ihmettelen toisaalta tätä kaikkien mamujen leimaamista, kun kyse on pääosin Afrikan sarvesta tulleesta sakista.

Ja kyllä myös

Ja kyllä myös muslimitaustaisilla on yliedustusta esim. raiskausrikoksissa - tästähän on jopa tilastotietoakin. Muualla Euroopassakin erityisesti muslimien osuus rikollisista on ylikorostunut, kun sitä vertaa muslimien osuuteen koko väestöstä. Tanskalainen psykologi Nicolai Sennels, joka on työskennellyt nimenomaan muslimitaustaisten rikollisten kanssa - on analysoinut asiaa varsin mielenkiintoisesti. Ja monet ääri-islamistiset vihasaarnaajat, jota on käynyt Suomessakin - myös kehottavat muslimimamuja elämään vääräuskoisten kustannuksella ja tekemään jopa rikoksiakin näitä kohtaan - Briteissähän jopa koulujakin on valjastettu tähän, ns. Trojan hevoseksi nimetty operaatiokin paljastui vastikään. Itä-Euroooppalaiset rikolliset ovat suurelta osin keikkailijoita, jotka poistuvat maasta rikokset tehtyään - sillä Suomessa pyvästi asuvien virolaisten tai venäläisten rikollisuus on kantaväestön tasoa, VAIKKA esim. venäläisiinkin todella kohdistuu syrjintää ja rasismia Suomessa, mediakin heitä leimaa ihan surutta - mutta silti nämä kouluttautuvat, integroituvat, eivätkä tee sen enempää rikoksia, kun katsotaan koko joukkoa. Miksi muslimien on niin vaikea sopeutua ja miksi rikollisuus on niin korkealla tasolla? Ettei vain islamilaisella kulttuurilla ja sen välittämällä arvomaailmalla olisi jotain merkitystä tässä? Miksi erityisesti kantaväestön naisin, ja nyt jopa lapsiinkin, kohdistetaan niin paljon rikoksia? Ja mikä on todella muslimien suhde ns. vääräuskoisiin? - suomalaisilta vaaditaan vastapuolen kunnioittamista, mutta onko se vastavuoroista? Kyllä nämä tietyt mamuryhmät ja mamuyksilöt ovat omalla piittaamattomuudellaan ja rikostehtailullaan aiheuttaneet ennakkoluuloja ja jopa rasismiakin. Ja siitä sitten joutuvat monet kunnollisetkin mamut kärsimään.

Packalen on täysin oikeassa,

Packalen on täysin oikeassa, miksi tästä ei nouse kunnon keskustelua? - mitä tulekaan muuten länsimetro tuomaan meille espoolaisille tulevaisuudessa mukanaan kun nämä häikäilemättömät rikolliset ainekset (joita jo espoossakin valitettavasti on) rynnivät tänne visiiteille.

Yritysmaailmassa ongelma

Yritysmaailmassa ongelma ensin tunnistetaan ja sitten se tunnustetaan. Ongelma voidaan määritellä ominaisuuksiensa mukasesti ja se voidaan tunnistamispiirteidensä perusteella eristää, jolloin ongelman poistamisen toimenpiteet ovat helpommin toteutettavissa. Poliisin on muutettava tiedottamisen linjaansa avoimeksi ja otettava käyttöön yritysmaailmassa tehokkaat ongelman ratkaisemisen menetelmät. Kaikkihan alkaa näiden väkivaltahenkilöiden tunnistamisesta ja luokittelusta - avoimesti ja asiaa piilottelematta. Tämä ohje poliisin käyttöön on ilmainen, olkaa hyvät.

ONNEKSI! On siis edes yksi

ONNEKSI! On siis edes yksi puolue, yksi poliitikko ja yksi poliisi, joka uskaltaa käyttää omaa järkeään ja sanoa asiat niin kuin ne ovat! Olin jo siinä uskossa, että maailma on tulossa hulluksi, kun luin nuorisotoimenjohtajan ja jonkun lepsu-poliisin mietteitä näistä rikoksista ja rikollisista. On aika saada muutos politiikkaan ja sitä varten nyt keväällä, kaikki joukolla äänestämään persuille ehdoton enemmistö eduskuntaan!!!

Komppaan!

Äänestä sitä puolueta joka

Äänestä sitä puolueta joka lupaa ja saa kuriin nuo.

Vaalit on tulossa ja jos

Vaalit on tulossa ja jos haluamme lapsillemme turvaa ja rikolliset ulos maasta, niin äänestetään Perussuomalaisia, ainoita maan valtaenemmistöä suojelevia poliitikkoja.

Suomen media, etupäässä YLE,

Suomen media, etupäässä YLE, Hesari, Iltalehti, Uusi Suomi ym ovat suurelta osalta syyllisiä, että tämä ongelma on päässyt näin suureksi. On viimeiseen saakka oltu puhumatta asioista oikeilla nimillä. Hyssyttely ja monikulttuurisuuden ihannointi on ollut päälimmäisenä. Ja työvoimapulan (missä olet?) paikkaaminen tällä sakilla. Heti keväällä olisi pitänyt mediassa tuoda esille rikoksen tekijöiden etninen tausta, ihan vaan sen takiakin, että kunnon kansalaiset olisivat osanneet varoa. Tämä hyssyttely jatkuu vieläkin mediassa. Kaikki luottamus on mennyt näihin "toimittajiin".

Jo vuosia sitten eräs

Jo vuosia sitten eräs ulkomaalainen baarinpitäjä varoitti minua, pottunokkaa, eräistä mamu-nuorista, että heidät kannattaa kiertää kaukaa, ovat ryöstäjiä, jotka vainoavat meitä valkoihoisia. Kun mamu itsekin oli sanojana, niin pystyin vain uskomaan todeksi. Samaa todisti uutiset niiltä seuduilta Helsingistä. Tämä on todella rasismia meitä valtaväestön edustajia kohtaan. Samoin se, että mamut raiskaavat, pahoinpitelevät ja ryöstävät etupäässä meitä, eikä oman maansa kansalaisia, paitsi kunniaväkivallan välttämättömyyden ja suotavuuden takia.

En ole samaa mieltä tämän

En ole samaa mieltä tämän miehen kommenttien kanssa.En hyväksy väkivaltaa.En hyväksy että sitä saa aikaiseksi suomalainen juoppo tai erivärinen usein koulukiusattu suomalainen.En hyväksy että ihmisten asumispaikkoja rajoitetaan.En halua että Suomessa rakennetaan aitoja pelon vuoksi.En ole kukkis tai mukasuvaitsevainen.Olen demokratian kannataja,kaikkien ihmisten oikeuksien puolestapuhuja.Kaikki uskonnot hyväksyvä ilman väkivaltaa.

Älä valehtele naureskeleva

Älä valehtele naureskeleva kulkuri! Jokainen on joka asiasta jotain mieltä niin kuin olet kulkuri karkurikin ja kun noilta kerran kunnolla turpaas saat niin mielipiteesi muuttuu jyrkästi!! Jokainen kukkahattutäti ituhippivassariviherpiiperö paijailee niinkauan kyykäärmeitä kunnes ne omaan kullannuppuun tai persaukseen pistää ja silloin se huuto ja meteli alkaa, kun kohdistuu omaan nilkkaa ja silloin alkaa vaatimukset linnatuomioista-karkoituksista ja lynkkaamisista!! Mutta niinkauan, kun se uhri on naapurinkakara tai napurin vanhus, niin vähätellään maahanmuttajien rikollisuutta ja paijaillaan päähän! Se on niin, että jos täältä turvaa ja suojaa haetaan, niin eletään kunnolla ja laki niin, että yhdestäkin väkivalta rikoksesta maasta pois!

Nauravan kulkurin kaltaisia

Nauravan kulkurin kaltaisia idiootteja mamunuoret vievät kuin pässiä narussa, eivätkä nämä edes sitä ymmärrä. Teidän kaltaistenne totaalinen sinisilmiäinen hyväuskoisuus on juuri se, mitä siekailematta käytetään hyväksi. On länsimaista ihmisoikeutta, uskonnon ja sanan vapautta, lapsen oikeutta jne. Ja maahanmuuttajat, joiden kyky ja halu intgeroitua on tasan zero, käyttävät juuri näitä samoja argumentteja legitimoidakseen yhteiskuntakyvyttömyytensä. Ja teillä se solahtaa kuin muovipussi päähän...

Homma ei muutu ennen kuin

Homma ei muutu ennen kuin eduskunnassa istuu 51% enemmistö Perussuomalaisia. Niin monen vihervasemmistolaisen ja Kokoomuksen edustajan sormet ovat niin syvällä monikulttuuri- ja maahanmuuttobisneksessä. Katsokaa nyt viimein ketä oikein äänestätte.

Meillä on iso koneisto, joka

Meillä on iso koneisto, joka saa rahansa rasismin vastaisesta työstä, mutta tällä hetkellä nämä lähinnä hyssyttelevät rasismista, vaikka kerrankin saadaan ilmeisesti ihan oikea rasismitapaus esiin. Maahanmuuttajien rikoksen kohteena on muutoinkin useimmiten kantaväestöön kuuluva, mutta jos kantaväestö profiloisi uhreiksi maahanmuuttajia, niin siitä vasta meteli nousisi. Elämme kaksoisstandardien mukaan. Missä on tasavertainen kohtelu?

Ja uskokaa tai älkää, on myös

Ja uskokaa tai älkää, on myös erikseen palkattuja virkamiehiä, joiden tehtävä on etsiä syrjinnän tapoja. Onko heiltä jäänyt kenties huomaamatta tällainen pieni rasismi, mitä mamut tekee rikoksillaan. Viharikoksia nämä ovat, mutta tutkitaanko jossain vai mennäänkö kahville, kunnes pöly laskeutuu. Vapaat tutkijat, oikeusvalvojat, poliitikot ja virkamiehet, kaikki samaa pohjasakkaa, mitä tulee oman kansan oikeuksien puolustamiseen.

kiitos tom tack totta puhut

kiitos tom tack totta puhut

Hyökkäykset todellakin ovat

Hyökkäykset todellakin ovat ja siis OVAT - tekijäthän ovat jälleen vapaana rasistisia mutta se onkin ihanaa ja valtava rikkaus kun tekijällä on oikea pigmentti ja uskonto.

Tekopyhyys ja

Tekopyhyys ja kaksoisstandardit maahanmuuttajien ongelmista puhuttaessa julkisuudessa, kuka Perussuomalainen niistä jo vuosia sitten kirjoittikaan...

Laitettaisiinko menolippu

Laitettaisiinko menolippu kuitenkin vain näille onnettomille tunareille ja saattajaksi ehkä pari kukkatätiä Tölikästä, ihan vain seuraksi. Mamuissahan on ihan hyviäkin tyyppejä mutta näitä tunareita ei tarvita.

Packalen kauhistelee poliisin

Packalen kauhistelee poliisin tiedotuslinjaa, joka ollut sanomansa mukaan hänen poliisijohtajana olon ainana samanlainen. Siis kauhistelee omaa toimintaansa. On herralla puurot ja vellit taas sekaisin.

Tietysti. Poliisin virassa

Tietysti. Poliisin virassa olessaan asioista ei saanut puhua suoraan. Nyt kansanedustaja Packalenilla on paremmat mahdollisuudet puhua suunsa puhtaaksi, kertoa kuinka todellisuudessa asiat ovat. Nyt puolestaan virassa olevat poliisit puhuvat kierrellen.

Johtaja olisi pystynyt

Johtaja olisi pystynyt vaikuttamaan itse tiedotuslinjaansa. Johtaja Packalen päätti olla muuttamatta tiedotuslinjaa. Nyt ilmiantaa itsensä kansanedustajana.

Eiköhän suunta ole

Eiköhän suunta ole pikemminkin se, että Syyrian taisteluissa haavoittuneita ruvetaan kuntouttamaan sotainvalideilta tyhjiksi jäävissä laitoksissa. Tähän mennessä Somalian sisällisotaa on rahoitettu huumekaupalla. Khat on listan kärjessä ja sitä käyttävät vain somalit. Tämähän tarkoittaa sitä, että työtön somali siirtää sossulta saatuja rahoja Lontoon kautta oman kotimaan hajaannuksen ylläpitämiseen.

Kun on seurannut tiettyjen

Kun on seurannut tiettyjen mamuryhmien touhuja Suomessa, ei enää edes niin ihmettele, miksi näiden kotimaassakin soditaan ties jo monettako vuosikymmentä - Somalia on tästä hyvä esimerkki. Ikävää sitten on, että näitä samoja ongelmia yritetään tuoda Suomeenkin.

Maahanmuuton ehtoihin tulisi

Maahanmuuton ehtoihin tulisi tehdä tiukennuksia sen suhteen, että ketä tänne hyväksytään ns. pakolaisiksi ja kenelle myönnetään turvapaikka. Nyt on ihan liian paljon sellaisia, jotka tulevat paremman toimeentulon takia ja sekin tuntuu onnistuvan. Lähtömaassa alkeelliset ja vaatimattomat olot vaihtuvat täällä hyvään kerrostaloasuntoon kalusteineen, televisioineen, hyvä toimeentulotuki takaa sen,että kieltä ei tarvitse kunnolla opetella, koska rahat tulee sossusta ja kelasta, eikä työntekoa ei tarvitse edes harkita. Miksi pitäisikään, kun kaikki mitä vain keksii pyytää, se myös saadaan. Koskaan ei tule kiitosta siitä, että heille tarjotaan kaikki, sensijaan kuulee aina valitusta, että ei tule tarpeeksi rahaa kotouttamiseen jne. Tuntuu siltä, että tämä porukka ei ymmärrä, että itsekin pitäisi ottaa vastuuta elämästään. Tällaista rikollisporukkaa ei tänne tarvita.

Hyvä Tom. Jos suomalaiset

Hyvä Tom. Jos suomalaiset pieksisivät somaleita ja muita vastaavia olioita niin eiköhän viherpipertäjät ja ja punakommunistit olisi tehneet asiasta säälittävän itku oopperan suomalaisten rasismista. Miksiköhän näitä p....päitä tänne roudataan. Tämän takiako Suomi ja sen rintamiehet taistelivat upean Suomen puolesta itsenäisyyden puolesta.

Tomppa, puhut asiaa. Tämän

Tomppa, puhut asiaa. Tämän takia äänestin sinua. J

Myös jotkut ns. antirasistit

Myös jotkut ns. antirasistit ja radikaalifeministitkin ruokkivat tätä mamujen väkivaltaa suomalaisia kohtaan - nämä tahot kun yrittävät väkisin vääntämällä sovittaa Suomeen amerikkalaista rotusotaa. Vaikka tosiasiassa suomalaiset ovat itsekin kansana olleet ruotsalaisen ja pseudotieteellisen kansainvälisenkin rasismin uhreja. RKP:n oppi-isä Freudenthalkin määritteli suomalaiset alemmaksi roduksi, mongooleiksi ja ei-valkoisiksi. Kun Paavo Nurmi ja kumppanit voittivat urheilukisoja, niin ruotsalaiset Ruotsissa kirjoittivat, että mongoolit melskaavat maailmalla. Rasismi onkin aina väärin - mutta mamujen perseilyyn puuttuminen ei ole rasismia - ja mamukin voi rasisti suomalaisia kohtaan, musta voi olla rasisti valkoisia kohtaan.

Tom Packalénillä on kova hätä

Tom Packalénillä on kova hätä uudelleen valinnastaan. Jos nyt mies putoaa, ei tule sopeutumiseläkettä ei mitään. Se on kuulkaa kansakunnan kaapin päällä pönöttäneelle kamala arvonalennus ja tulojen lasku, jos Packalén passipoliisiksi joutuu. Äänestäkää nyt ihmeessä kaikki köyhät ja pienituloiset Packaléniä. Hän pisteyttää teidät ja määrittelee teille asuinalueen. Pääsette Vesalaan :)

Aikamoista, koskahan tulee

Aikamoista, koskahan tulee vastaisku, kantaväestöä on aika paljon enemmän että ihme kukkoilua kyllä kehkeentyy vähemmistöön. Tälläisessä maassa jossa vähemmistöt on kyllä hyväksytty mutta sekään ei riitä näköjään. Nimet ja naamat nykyisistä tekijöistäkin taitaa olla jo netissä tiedossa että. Nyt nuoret vähemmistö kansalaiset, alkakaas käyttäytyä kun vielä voi asian korjata.

Yögrillin ja taksijonot ovat

Yögrillin ja taksijonot ovat kantasuomalaisille turvallisimmat ;)

Mikäs kkk tänne on

Mikäs kkk tänne on kerääntynyt kommentoimaan... Omassa lapsuudessa sain uusnatsi skineiltä turpaan ilman syytä. nykyään porukka saa turpaan myös mamuilta minusta mikään ei ole muuttunut... täysin samanlaista toimintaa kumminkin puolin näyttäisi olevan.

Terrrorismirikoksista

Terrrorismirikoksista syytteessä olevat ovat kuulemma esiintyneet ISISin vastaisina puheissaan ja se onkin aivan tavallista hämäämistä, kuten New Yorkin terroristeillakin. Minun paras kaveri oli äärioikeistolainen natsi (R.I.P.), jolla oli lämmin sydän ja aivot toimivat erinomaisesti. Hän osasi varoittaa minuakin ajoissa mamuista ja mustalaisista, joten en ole joutunut heidän pahoinpideltäväksi tai ryöstettäväksi. Myöhemmin mamu ja mustalainen itsekin varoittivat heimolaisistaan, joten mitään rasismia asiassa ei ollut, vain kadun järjen käyttöä.

Kun viime viikolla ajoin

Kun viime viikolla ajoin autollani ostarin parkkipaikalla, niin keskellä ajoväylää seisoskeli joutilaan ja kännisen oloinen mamu-miesten kerääntymä, joka ei tehnyt elettäkään antaakseen tietä. Tööttäsin kohteliaasti,jotteivät jäisi alle ja nehän meinasivat tulla päälle! Alkoi kauhea huutelu ja älämölö -kielellä koetettiin karjua jotain herjoja, joista en sivistysmaan kansalaisena tietenkään ota selkoa. Kaasutin äkkiä karkuun ja totesin, että omassa maassani en voi olla turvallisesti edes liikenteessä, kun mamut sekoilevat ajotiellä ja uhkaavasti käyttäytyvät. Jos oikein näin, siinä oli menossa joko vihanneskauppaa tai khatttia kanssa.

Vähenemään päin on

Vähenemään päin on katuväkivalta Suomessa ollut koko sen ajan kun näitä maahanmuuttajia on meille tullut. http://www.hs.fi/kotimaa/a1388033835950?jako=0838581a772df6d32aa475818ff5ee8e&ref=og-url

Entinen jenginuori näyttää

Entinen jenginuori näyttää olevan toista mieltä: ..... Myös entinen jenginuori uskoo, että jengitoiminta on muuttunut väkivaltaisemmaksi viime vuosina. - He eivät edes tunne, keitä ovat hakkaamassa. Meillä väkivalta oli aiemmin enemmänkin jengien välistä, kuin tuntemattomiin kohdistuvaa. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100918732883_uu.shtml 091014 Entinen jenginuori: Odotin, että jotain tällaista sattuu

Minulle kerrottiin, että

Minulle kerrottiin, että Packalén ei usko pidätettyjen joukossa olevan nuoria kantasuomalaisia. On kuulemma sanonut, että ovat albiinoja ja värjänneet tukkansa ja muuttaneet nimensä.

Mutta eikö nyt kumminkin

Mutta eikö nyt kumminkin olisi tärkeämpää tässä taloustilanteessa turvata että saadaan yrityksiin halpoja työntekijöitä.Eikä heti kiukutella jos jollekkin tulee pikku mustelma tai paha mieli jos joku satunnainen kulkija silloin tällöin vähä nyrkkeilee , pysyyhän se kuntokin pikkusen parempana ;)

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu