Puheenaihe

Poliisin uusi ylijohtaja on valittu – Paateron kakkosmies

Poliisille valittiin tänään uusi ylijohtaja.

Sirpa Repo

Uudeksi poliisiylijohtajaksi on valittu poliisijohtaja Seppo Kolehmainen , 55.

Kolehmainen seuraa tehtävässään edellistä poliisiylijohtajaa Mikko Paateroa, joka toimi tehtävässä vuodesta 2008 lähtien. Kolehmainen on Paaterin poliisihallituksen entinen kakkosmies.

Poliisiylijohtajan virkaa haki myös kahdeksan muuta henkilöä. He olivat keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot , sisäministeriön poliisijohtaja Sanna Heikinheimo , valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen , Itä-Uudenmaan poliisipäällikkö Kari Rantala , Poliisihallituksen esikuntayksikön poliisijohtaja Tomi Vuori , sisäministeriön poliisiosaston päällikkö Kauko Aaltomaa , toimitusjohtaja Anu Hilpi ja resurssijohtaja Jyrki Wasastjerna.

Kolehmainen on urallaan toiminut muun muassa Poliisiammattikorkeakoulun rehtorina, Poliisihallituksessa valvonta- ja hälytystoimintayksikön poliisijohtajana ja Veikkauksen virallisena valvojana.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Paatero: Poliisi voisi toimia portsarina29.1.2014 13.00

Kommentit (3)

Kommentit

Paljon Onnea vastavalitulle

Paljon Onnea vastavalitulle uudelle Poliisiylijohtajalle Seppo Kolehmaiselle:) Vaikka saappaat ovat suuret täytettäviksi, eiköhän se onnistu alta aikayksikön tältä ammattimieheltä. Varmaan raskas ja kova on kivireki vedettävänään tällä miehellä. Mutta kaiken osaavana Hän taatusti onnistuu annetussa tehtävässään ja kai sitä vähän onneakin tarvitaan:) Kaikkea Hyvää Seppo Kolehmaiselle;DDD

Paateron jälkeen kuka tahansa

Paateron jälkeen kuka tahansa on muutos parempaan.

http://www.savonsanomat.fi

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/poliisiylijohtaja-kertoi-vaaraa-tietoa-todistajana/2074740

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu