Puheenaihe

115 eurolla etelään – tästä eivät lomamatkat enää halpene

Kuvituskuva.

Anton Soinne

Matkahintojen kausivaihtelu on jälleen saavuttanut vuosittaisen syyskuulle tyypillisen hintakuopan. Tarkan budjetin matkailija pääsee nyt etelään vain reilun satasen viikkohinnalla.

Tämän selvitti Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi. Näin pääsi ainakin eilen.

Edullisin yksittäinen kohde oli Turkin Gazipasa, jonne äkkilähtömatkoja myydään halvimmillaan vain 115 euron hinnalla. Muista Turkin kohteista Antalyaan pääsi 135-140 eurolla ja Alanyaan 169 eurolla. Kreikan saarista edullisin oli Samos, jonne pääsee viikoksi 160 euron hinnalla. Näihin hintoihin sisältyvät sekä lennot Helsingistä että majoitus kohteessa.

Kaikkein halvimpia hintoja tarjoaa tällä hetkellä Tjäreborg, mutta alle 200 euron matkoja myyvät myös muun muassa Finnmatkat, Nazar ja Detur. Kyse ei siis ole minkään yksittäisen matkatoimiston tai matkanjärjestäjän tarjouskampanjoinnista, vaan äkkilähdöille tyypillisestä kysyntään ja tarjontaan perustuvasta hintojen liikehdinnästä, joka koskettaa kaikkia suuria toimijoita.

 

 

Viisi halvinta

äkkilähtökohdetta

7.9.2015:

Gazipasa, Turkki alk. 115 €, Tjäreborg
Antalya, Turkki alk. 135 €, Tjäreborg / alk. 140, € Finnmatkat
Samos, Kreikka alk. 160 €, Finnmatkat
Alanya, Turkki alk. 169 €, Detur
Bodrum, Turkki alk. 169 €, Detur

Hinnat sisältävät viikon matkan hotelleineen ja lentoineen. Lähtökaupunki Helsinki. Hinnat on haettu Rantapallon äkkilähtöhaulla eilen 7.9.2015. Mukana vertailussa ovat kaikkien matkatoimistojen äkkilähdöt. Tarjonta ja hinnat voivat vaihdella hyvin nopeasti.

Rantapallon äkkilähdöt löydät täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Koulut suhtautuvat omiin lomiin myönteisesti27.9.2011 14.22
Lomamatkasta ei hevillä luovuta taantumassakaan15.4.2014 11.02
Tutkimus: Suomalaisten ykkössäästökohde on lomamatka15.3.2012 09.40

Kommentit (8)

Kommentit

Tuskin menee kaupaksi kun

Tuskin menee kaupaksi kun ajattelee millainen itku ja valitus keskustelupalstoilla oli kun täällä sattui muutaman hellepäivä.

Eipä tuo Turkki ja lähialueet

Eipä tuo Turkki ja lähialueet (Samos) tällä hetkellä vaikuta kovin hyviltä lomapaikoilta poliittisestikaan (eikä itseä yleensäkään tuo alue vähempää voisi kiinnostaa). Kovaa vatsatautia tuntuvat monet siellä päin saavan ihan kotiin tuomiseksi saakka.

Turkkiin en lähtisi vaikka

Turkkiin en lähtisi vaikka ruuat ja juomatkin olisivat ilmaisia. Vastemielinen maa joka näyttää vielä nahkansa - ei ikinä Eu jäseneksi.

Mutta nyt sinne voisi

Mutta nyt sinne voisi lennättää turvaan näitä pakoloisia!

Taas torso juttu, nämä

Taas torso juttu, nämä mainitut hinnat oli ilman majoitusta, pelkkiä lentomatkoja.

Hienoa keskustelua syntyi

Hienoa keskustelua syntyi heti aiheen ympärillä. On tää tosi arvokas asia, että ihmisillä on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä.

Jo näin nopeasti uutisoidaan

Jo näin nopeasti uutisoidaan Turkin ikävästä tilanteesta - vahvisti vain eilisen mielipiteeni. Nyt en lähtisi vaikka lyötäisiin 1000 euroa kouraan ja kaikki muukin olisi ilmaista viiden tähden hotellissa.

Silti koneellinen

Silti koneellinen palautettavia pakolaisia maksaa melkein 100 000 € jossain mättää

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu