Puheenaihe

Juha Sipilä: valtiomies, markkinamies vai "pelle"? Arvioi itse

Pääministeri Juha Sipilä.

Helsingin Uutiset arkisto

Pääministeri piti kansalaisille puheen TV1:ssä keskiviikkona. Onko hän puheen perusteella mielestäsi mikä?

Onko Juha Sipilä?

Totaalinen pelle
72% (8981 ääntä)
Valtiomies
14% (1810 ääntä)
Talouden markkinamies
9% (1160 ääntä)
Yksi pääministeri muiden joukossa
6% (794 ääntä)
Huippupoliitikko
4% (498 ääntä)
Tavallinen isäntämies
4% (477 ääntä)
Ääniä yhteensä: 12544

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (133)

Kommentit

Vihdoinkin mies paikallaan!

Vihdoinkin mies paikallaan! Koirat jaukkuu aina, mutte siihen on syynsä, että ne ovat koiria!!

Niinpä, katselin

Niinpä, katselin pääministerin puheen ja toivon, että vihdoinkin menisi perille - rahat on loppu ja lisää ei tule. Tärkeä asia on - AIKA ON LOPPU - siis ei tässä mitkään neuvottelut jotka jatkuvat vuoden loppuun auta mitään. Suurin syyllinen on Katainen valtiovarainministerinä ja Katainen pääministerinä, omaa uraansa edistämällä ja kaikkia miellyttämällä Suomi jatkoi syöksyä koko ajan. Tämä nykyinen tilanne olisi ollut paljon aikaisemmin helpompi kääntää parempaa, mutta kun ei tehty, niin nyt ollaan ihan kreikantilassa. Koirat haukkuu ja toivottavasti hallituksen karavaani kulkee, nykysuuruinen julkinen sektori on kestämätön Suomen valtion kokoiselle valtiolle. Voi Suomi, suomeni maa ...

Puheet ja teot on vain

Puheet ja teot on vain ristiriidassa. Suomalaisilta leikataan mutta elintasoshoppailijoita tulee maahan 500 päivässä ja niihin kyllä rahaa löytyy.

Valtiomieheksi Sipilästä ei

Valtiomieheksi Sipilästä ei ole, valitettavasti. Jäljelle jää "markkinamies" ja "pelle", joista kumpikaan ei kuvaa tätä politiikan pätkätyöläistä mitenkään osuvasti.

Ainakaan tämän mallisiin EI

Ainakaan tämän mallisiin EI mene perille. Ei niin kauan, kuin miljardi toisensa perään mättämällä mätetään jonnekin ihan muualle, kuin Oman Maan kuntoon laittamiseen.

Täys skoijari koko mies. En

Täys skoijari koko mies. En luota pidemmälle kun jaksan heittää... Aikoinaan puolueen kautta ajoi lakialoitteen läpi joka takaa lain puitteissa oman yrityksen tuotosten pakkomyynnin kansalaisille. Ja taas mennään...

Ei kai Sipilää voi syyttää

Ei kai Sipilää voi syyttää yhtään mistään, tekee minkä pystyy.

tämän miehen paikka olisi

tämän miehen paikka olisi Pohjois-Koreassa kaltaisensa kumppanina. Tämä lehti voisi seurata idoliaan perässä. Matkalla olisi toimittajilla aikaa selvittää mielenilmauksen ja lakon ero

Totta, Sipilän puhe oli

Totta, Sipilän puhe oli loistava ja arvostan häntä ja kyllä koko kolmikkoa eli Sipilä, Stubb ja Soini. Hienoa työtä kerrassaan ja hallitus saa täyden tukeni.

Suomessahan näin ei voi käydä

Suomessahan näin ei voi käydä, ainakin niin edelleen uskovat ne, jotka haluavat ummistaa silmänsä. Kun yhdistää holtittoman laittomien siirtolaisten vastaanoton meidän veronmaksajien varoilla vakavaan taloudelliseen tilanteeseen, jossa uhataan leikata suomalaisten hyvinvointipalvelut, terveydenhuolto ja sosiaaliturva sellaiselle tasolle, että ihmisten työkunto romahtaa, ihmisiä jätetään suorastaan heitteille, jne. olemme vaarallisella tiellä. Pahoin pelkään, että muukalaisten tuodessa mellakat vähitellen Suomen maaperälle ja hallituksen viestiessä välinpitämättömyyttä kansalle toimillaan, tulemme vielä ennen joulua haukkomaan henkeä "ei voi olla totta, ei Suomessa". Emme ole suojassa niin kauan kun heikot päättäjät ovat vallassa. Pohjoinen sijaintimme on meitä hetken suojannut, mutta nyt alkaa tapahtumaan sama, mikä muuallakin euroopassa. Mistään eivät ole päättäjämme ottaneet opiksi ja tämä SSS-hallotus tulee jäämään historian kirjoihin hallituksena, joka antoi kaiken tapahtua. http://paavotajukangas.com/2015/09/17/ruotsi-romahtamassa/

Suomi munasi jo omien

Suomi munasi jo omien luottamuksen. Turha puhua kun ei pelata samassa jengissä.

Maanpetturi joka pilaa maata

Maanpetturi joka pilaa maata 200 päivävauhdilla.

Näinpä. Että kehtaa puhua

Näinpä. Että kehtaa puhua ensin kuinka otetaan 30000 elintasopakolaista tänne notkumaan ja sit heti perään kertoa kuinka veloissa ollaan ja kehoittaa suomalaisia tekemään enemmän töitä! Siinäpä sit ihmetelköön miksi nuoriso ei halua enää maksaa veroja. Ei tämä hyysäys ainakaan yhteishenkeä nosta.

Kyllä ensin on saatava omat

Kyllä ensin on saatava omat asiat kuntoon. Ja apua niille, jotka sitä tarvitsevat !!!

Kantasuomalaisilta leikataan

Kantasuomalaisilta leikataan + muukalaisille annetaan = totaalinen pelle.

Juuri saatiin EU-päätös, että

Juuri saatiin EU-päätös, että elintasopakolaiset eivät ole oikeutettuja sosiaaliturvaan. Rahaa mamuille ei siis tarvitse antaa, koska liikkuvuus EU:ssa perustuu työperusteisuuteen.

Ei koske Suomea.

Ei koske Suomea.

Löysit viestin jonka

Löysit viestin jonka veronkiertäjämiljonääri Sipilä antoi löydettäväksesi. Mutta löytyykö Sipilän rinnastukselle katetta, onko "pakolaistulvalla" (sipilä toisti toistamisen perään sanaa "tulva") yhtään mitään tekemistä pienituloisiin kohdistuvien leikkausten kanssa?

Minä ihmettelen kenen tai

Minä ihmettelen kenen tai keiden masinoima tämä tulva on. Yhtäkkiä sadoilla tuhansilla ihmisillä on varaa maksaa tuhansia euroja matkasta jonnekin muualle toisten elätettäväksi. Miten tämä on mahdollista. Sipilästä puhuen, hän toimii kuin firmaan palkattu saneeraaja, ajaa firman alas, irtisanoo työntekijät ja firma myydään ulkomaille. 1. ja 3. vaihtoehto on jo toteutettu, Suomi on ajettu alas ja myyty halvalla EU:lle. Mutta miten kansalaisten irtisanominen toteutetaan, käsketäänkö muuttamaan muualle. Tehokasta ja halpaa työvoimaahan on vastaanottokeskukset täynnä.

Elinkeinoelämän pikku puudeli

Elinkeinoelämän pikku puudeli! Aivan kun jyrki käteinen!

Minkälainen tyyppi sinun

Minkälainen tyyppi sinun mielestäsi on paras johtamaan maata - joku tautoitu kapinallinen mopomies ehkä... tai ????? Olekto edes itse miettinyt vai käytkö täällä aina vain oksentamassa ?

Hyvä soomi sula o...mamu?

Hyvä soomi sula o...mamu?

Älä ota ittees, puudeli.

Älä ota ittees, puudeli. Vertauskuvia on henkisestäkin elämästä olemassa. ;)

Ulkonäöllä ei ole väliä

Ulkonäöllä ei ole väliä kunhan osaa anlysoida ja vetää johotopäätökset raporteista. Pääministerin tulisi kuunnella kaikkia, myös oppsitiota eikä vetää vaan yhteen suuntaan. Eli rohmuta niin paljon kuin kehtaa omalle äänestäjäkunnalleen. Tämä ukkeli on saanut lyhyessää ajassa aikaiseksi korvaamatonta tuhoa. Vie aikaa rakentaa toimiva korkeakoululaitos, nostaa tutkimus entiselle tasolleen tai korjata pilattu peruskoulutus. Sen lisäksi käynnissä on mittava varojen siirto yksityiselle sijoittatasolle. Sipilä on häpeäministeri, rahoillaan asemansa hankkinut nilkki.

Elinkeinoelämän pikku puudeli

Elinkeinoelämän pikku puudeli! Aivan kun jyrki käteinen!

Sipilä ottaa toisella kädellä

Sipilä ottaa toisella kädellä vero-orjilta ja jakaa rahat toisella kädellä elintaso shoppailijoille. Kaikki suunnitellut leikkaukset käytetään turvapaikanhakijoiden hyväksi. Velkaantuminen ei lopu.

MAANPETTURI JOKA JOUTUU VIELÄ

MAANPETTURI JOKA JOUTUU VIELÄ KANTAMAAN VASTUUN TEKOJENSA SEURAUKSISTA !!!

Pelle, joka haluaa ottaa

Pelle, joka haluaa ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille.... Joku yhteneväisyys näihin säästöihin, eikä olisi ristiriitoja! Onko se nyt niin vaikeaa??

Lisäksi kepulainen

Lisäksi kepulainen veronkiertäjämiljonääri haluaa usuttaa köyhät ja muut leikkauksista pahiten kärsivät pakolaisten kimppuun.

Soini on koko joukon suurin

Soini on koko joukon suurin petturi!!!

Täysi pelle! Vaihtoon vaan

Täysi pelle! Vaihtoon vaan samantien. Piilotti miljoonaomaisuutensa verottajalta ettei tarvi tehdä mitään julkista selontekoa ja teki myös lapsistaan miljonäärejä, kikkailun makua siinäkin.

SSS hallitus Soini etunenässä

SSS hallitus Soini etunenässä jytkäyttää suomeen 30 000 pakolaista. Voiko äänestäjiä enempää kusettaa ?

Talous ei toimi niin että

Talous ei toimi niin että maahantunkeutujia lasketaan maahan. Idästä kun viimeksi tultiin ilman papereita ne pysäytetiin rajalle, nyt palkitaan täydellisellä ylläpidolla.. PELLE MIKÄ PELLE!

Kansa haluaa syödä, juoda ja

Kansa haluaa syödä, juoda ja rellestää yli varojensa, siinäpä loistava tulevaisuus! Pellejä ovat ne omaan napaansa tuijottavat ja omia mielihalujaan toteuttavat, muista viis. Arvostan Sipilää, hän yrittää puhua järkeä, mutta ongelma on se, että kansalaiset ovat vailla ymmärrystä, kuinka talous toimii. Surkeaa!

niinpä, kansakin haluaisi

niinpä, kansakin haluaisi syödä ja kaiken lisäksi ilman asumistukia ja toimeentulotukia eli saamalla sellaista palkkaa, jolla ruokaankin riittäisi rahaa. Kuinka yksikertainen voi yksinkertainen olla, että uskoo noiden ahneiden poliitikkojen=pettureiden potaskaa

Niinpä, jengi ei jaksa maksaa

Niinpä, jengi ei jaksa maksaa asuntolainojaan ilman vähennyksiä, vaan kohtahan ne poistuu. Sentään vuokrissa asumistuet ei kai paljoa pienene onhan ne suoraa tulonsiirtoa sijoittajille. Vielä semmoista jotta olisi suotavaa että rahaa jäisi muuhunkin kuin kraanaveden juomiseen.

Jos firmojen maksamista

Jos firmojen maksamista liksoista valtava osa maksetaan veronmaksajien rahoista asumis- ja toimeentulotukina, niin ketkä rellestävät?

Jospa Sipilällekin löytyisi

Jospa Sipilällekin löytyisi joku kiva pikku puuha joko EU:sta tai EK:sta. Vaikka sellainen missä voisi kokopäivätoimisesti tehdä Exceleitä ja käkkäröitä.

normaalisti tuollaiset

normaalisti tuollaiset diipadaapat kun on lopullisesti suututtanu niin firman duunarit kuin asiakkaat, ne laitetaan kehittämispäälliköiksi etätyöhän (siis kotiaan) etteivät tee enempää vahinkoa

Onko Helsingin uutiset

Onko Helsingin uutiset pohtinut kysymyksen asettelua? Ottamatta kantaa kysymykseen, on mielestäni epäsopivaa asetella kysymyksiä pääministeristä tällä tavoin. En kannata keskustaa, mutta hänellä on kansan mandaatti ja kunnioitan mielummin demokratiaa, kuin kolmannen kotimaisen äidinkielen maan hallintoa.

Samaa mieltä! Kysely

Samaa mieltä! Kysely itsessään on jo todella typerä ja idioottimaisuus huipentuu suurimmassa osassa kommentteja. Tulee mieleen, että ehkä tämä kansa ansaitsee käydä todella syvällä.

Ihan pelle toi äijjä , puhui

Ihan pelle toi äijjä , puhui jotain että irlannissa oli leikattu työttömyystukea 40% ei vaan maininnut että siel saa noin 160 viikossa tuon leikkauksen jälkeen joka on ymmärtääkseni enemmän kuin suomessa....

Sipilä ottaa köyhiltä ja

Sipilä ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille, eli Robin Hoodin vastakohta, rikkaat saa enemmän rahaa ja jakaa sitä osinkoina pois, työpaikkoja ei synny yhtään enempää kun palkkaaminen on niin kallista Suomessa. 30e tunti laskutat niin työntekijä saa ehkä 11e.

Hieno puhe! Mies paikallaan.

Hieno puhe! Mies paikallaan. Valitettavaa on ihmisten lyhytnäköisyys ja nykytilanteen ymmärrys.

Kyllä, sinä olet oiva

Kyllä, sinä olet oiva esimerkki ihmisestä joka ei ymmärrä mitään. Totaalinen riman alitus tuo pelleily.

Sipilä ottaa mielellään

Sipilä ottaa mielellään ehdotuksia vastaan sinulta miten tästä noustaan. Perusteltuina varsinkin.

Vois aloittaa katsomalla

Vois aloittaa katsomalla peiliin, sieltä löytyy ensimmäinen veronkiertäjä. Katsoessa oikealle löytyy Berner,Wahlroos jne.. Seuraavaksi valtion maksamat hyväveli palkkiot/bonukset sopeutuseläkkeet, en mä jaksa jatkaa, ajattele ite.

Ihan hyviä juttuja,myönnetään

Ihan hyviä juttuja,myönnetään. Nämä meni varmaan Sipilän korviin.

Ei pidä paikkaansa. Sipilä

Ei pidä paikkaansa. Sipilä teki ota tai jätä tarjouksen sellaisilla ehdoilla, ettei ollut tarkoituskaan neuvoitella. Sillä Sipilä haki perustelut kyykytysagendalleen tyyliin, "okei, jos säet kerran suostu, että mä vien sun rahat ja kusen sun taskuun, niin ei sitten neuvotella". Sipilähän kategorisesti kieltäytyi neuvotteluista. Jos et tiedä, mitä sana "neuvottelu" tarkoittaa, ota selvää. Jos hyllyssäsi ei ole nykysuomen sanakirjaa, suosittelen linkkiä: http://www.kielijelppi.fi/puheviestinta/mita-neuvottelu-on

Neuvottelu on tuttu konsepti.

Neuvottelu on tuttu konsepti. Sitä on yritetty jo kuukausia työmarkkinajärjestöjen kanssa, mutta saavutettujen etujen karsiminen on ikävä juttu. Ei ole helppoa ratkaisua ko. tilanteeseen. Tavoite vähentää Suomen kuluja on sen verran suuri,että on turha odotella loputtomasti. Lopulta joudutaan sanelemaan miten asiat tehdään ja tämä on oikein. Kiitos linkistä. Hieno juttu että sivistyssanakirja löytyy hyllystäsi. Katso samalla mandaatti-sana. Hallitus ottaa vastuun eikä pakene sitä.

Sivut

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu