Puheenaihe

Juha Sipilä: valtiomies, markkinamies vai "pelle"? Arvioi itse

Pääministeri Juha Sipilä.

Helsingin Uutiset arkisto

Pääministeri piti kansalaisille puheen TV1:ssä keskiviikkona. Onko hän puheen perusteella mielestäsi mikä?

Onko Juha Sipilä?

Totaalinen pelle
72% (8981 ääntä)
Valtiomies
14% (1810 ääntä)
Talouden markkinamies
9% (1160 ääntä)
Yksi pääministeri muiden joukossa
6% (794 ääntä)
Huippupoliitikko
4% (498 ääntä)
Tavallinen isäntämies
4% (477 ääntä)
Ääniä yhteensä: 12544

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (133)

Kommentit

Voiskohan esimmäisenä ehtona

Voiskohan esimmäisenä ehtona neuvottelujen onnistumiseen olla sipilän välitön ero. Sen jälkeen voidaan asioista alkaa jo neuvottelemaan.

Huijareiden hallitus on

Huijareiden hallitus on saatava nurin ja uudet vaalit. Jos niissä kansa edelleen äänestää samoja oikeistopuolueita, saa sitten tehdä mitä lystää, mutta nyt ollaan valta saatu ilmeisillä vaalipetoksilla. Soini on kaikkein pahin paskaläjä.

Valtiomiehet ovat vähän

Valtiomiehet ovat vähän toista sorttia!En muista näin huonoa pääministeriä olleen ,vaikka huonoja on ollut paljon viimeisinä vuosina,mutta nyt alle kaiken arvostelun.Varmaan kohta menee toisten selän taakse piiloon ,ja syyttelee heitä.Johan on tullut säästöistä että toisissa maissa leikataan vielä enemmän ,mitä sitten?Meillä ei ole kohta enää elinmahdollisuuksia kun kaikkee muutakin on leikattu ja hinnat pilvissä.

Sipilän sanomaa: "Yrityksiltä

Sipilän sanomaa: "Yrityksiltä ja yritysjohtajilta lisää ISÄNMAALLISUUTTA." Siinä sitä on ahneille porvareille pureksittavaa...

Laiskaksi ei tunnustaudu

Laiskaksi ei tunnustaudu kukaan, tyhmäksi vieläkin harvempi, mutta tosiasia on, että näistä kommentoijista edellä mainittuja ei ole harvassa. Työllä Suomi on saatavissa nousuun ja muutoksilla nykyaikaan. Sipilä antoi avoimen toimeksiannon urputtajille, tehkää ehdotus ! Kuuluukohan vastauksia ?

Hyvin laskettu äänet tuossa

Hyvin laskettu äänet tuossa kyselyssä. Yhteensä 117%

Totaalinen pelle : leikataan

Totaalinen pelle : leikataan vähäosaisilta ja otetaan 30 000 maahanmuuttajaa näin aluksi TÄMÄN VUODEN AIKANA...

Ei riitä. Tulossa on 30.000

Ei riitä. Tulossa on 30.000 per kuukausi.

Ihmettelen ja myös ihailen

Ihmettelen ja myös ihailen Sipilän pitkää pinnaa. Jos olisin itse pääministerinä koettamassa turhaan vakuuttaa kansalle ja ay-pampuille, että velaksi eläminen pitää loppua vaikka mikä olisi, niin kyllä heittäisin hanskat tiskiin ja ilmoittaisin, että jatkakaa samaan malliin, ehkä maksaja aikoinaan löytyy jostakin. Haluatteko ihan oikeasti Sipilän tilalle perinteisen löyhäpuheisen ammattipoliitikon, joka ei sano mitään eikä tee mitään? Kerrankin raikas tuulahdus politiikassa, mutta eihän se kelpaa itsetietoisille suomalaisille.

Vaadin

Vaadin ruokatunniltapaluurahaa..en viitsi muuten. Maksakoon nuo tyhmät ja ahkerat.

Joudutaan isoihin ongelmiin

Joudutaan isoihin ongelmiin jos meillä jatkuvasti valitaan valtion johtoon markkinatalouden keinottelijoita. Valtion talous on eri kuin yksityistalous. Toki Euron ja yksityisen pankkirahoituksen kautta valtio alistetaan rengin asemaan, mutta jos halutaan kääntää Suomi nousuun , tapahtuu se järjestelmää muuttamalla. EI kurjistamalla yhteiskunnan peruspilaria, sen kansaa.. Jättikorporaatiot ja miljardöörit eivät tämän maan etuja aja.

Suomi24 keskustelupalsta on

Suomi24 keskustelupalsta on ollut pari päivää kiinni. Ensiksi luki, että "parannamme palvelua", nyt ei kaiketi sitäkään. Kuinka ollakaan, että sattuikin juuri samaan aikaan ennen Rautatientorin mielenilmausta lailla säädettäviä palkkojen ja muiden etuuksien/lisien maksimirajoja vatsaan. "Määritellään minimiraja, jota ei saa ylittää" , se on silloin ehdoton maksimiraja josta ei voi neuvotella! Pakottava lainsäädännöllä on työntekijän suojaksi asetettu minimirajat. Mitään maksimirajoja ei lainsäädännöllä tule asettaa.

Rikas, isäntämies. Porvari..

Rikas, isäntämies. Porvari.. Tuskinpa tyhmä, taikka pelle,mutta liian rikas ymmärtääkseen tavallisesta elämästä yhtikkäs mitään. Se talon luovutus maahanmuuttajille, oli kyllä tosin ihan pellenhommaa. Miksi ei luovuttanut sitä taloa esim. kymmenelle suomalaiselle asunnottomalle soluasunnoksi. Mainostemppupelleilyä.

Suomi on yksi maailman

Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista, tälläkin hetkellä. Köyhyys ja eriarvoisuus lisääntyvät vauhdilla, se on ongelma. Ilmasto ja maaperä tuhoutuvat mutta hallitus vain jatkaa vanhanaikaista kasvuhuutoaan. Emme me nyt sodassa ole, herra pääministeri, olemme pitkän talouden taantuman vaiheessa joka on seurausta yksipuolisesta tuotantorakenteesta ja vientipolitiikasta. Itse tuotettuja ongelmia, pitkälti. Insinöörimaa saa sitä mitä tilaa. Insinöörimaassa ei ymmärretä mitä maailmalle pitää viedä ja mitä ihmiset tarvitseva. Missä on suomalainen H&M, Ikea, Havergurt, Abba, hyvinvointivaltiokonsepti? Ei missään. Luomua vastustetaan, cleantechia vastustetaan, uusiutuvaa saasteetonta energiaa vastustetaan. Pääministeri puhui minä-muodossa, hän tekee kaikki päätökset, edes hallitusta ei ole. Hän pelastaa Suomen takaisin vanhanaikaiselle kasvukehälle jotta voimme jatkaa luonnon riistoa ja rikkaiden rikastumista, rahan virtaamista veroparatiiseihin. Yksityistetään kaikki asiat, niin saadaan raha virtaamaan Suomesta ulos, palkat alas, kunnat kuralle ja ostovoima nollaan. Näin toimii Sipilän insinööri-Suomi. Pieni moraalinen tuhadus rikkaille: olkaa isänmaallisia! Keppiä meille palkansaajille ja pirusti ja rahaa yrityksille ja paljon. Epämiellyttävä hallitus, itsevaltainen pääministeri! Paasaava puhe.

Velka lisääntyy miljoona

Velka lisääntyy miljoona euroa tunnissa ja viherpiipertäjät haluaa neuvotella, odotella ja käydä vuoropuhelua. Tosiasioita ei ymmärretä tai ei haluta myöntää. Odotellaan jos joku maksaisi meidän velkamme ja saisimme oleilla sosiaalikorvauksilla kotosalla. Toinen vaihtoehto olisi edes yrittää laittaa maamme asiat kuntoon. Lomarahat pois, työaikaan lisää 20 min päivittäin ja lopetetaan höpinät saavutetuista eduista sekä jostain älyttömästä yleissitovuudesta.

Pakolaisia rahdataan Suomeen,

Pakolaisia rahdataan Suomeen, koska se on osa suunnitelmaa. Lisää suunnitelmasta: www.yhdysvallat.eu

Ei mene mun jakeluun, että

Ei mene mun jakeluun, että pitäs avata ovet pakolaisille, kun Suomalaisille pitää nyörit sulkea!

TYÖPÄIVÄN PIDENNYS =

TYÖPÄIVÄN PIDENNYS = IRTISANOMISET + OSINGONJAKO työpäivää pidentämällä Sipilä näyttää hakevan lisää osingonjakoa yritysten omistajille (irtisanomisineen), eikä työllisyyden parantamista ja sitä kautta saatavaa talouskasvua. Miksiköhän Sipilä ei ole kertonut mitään arviota siitä, paljonko yritykset irtisanoisivat työntekijöitä jos he pidentäisivät työpäivää?

TYÖPÄIVÄN PIDENNYS =

TYÖPÄIVÄN PIDENNYS = IRTISANOMISET + OSINGONJAKO työpäivää pidentämällä Sipilä näyttää hakevan lisää osingonjakoa yritysten omistajille (irtisanomisineen), eikä työllisyyden parantamista ja sitä kautta saatavaa talouskasvua. Miksiköhän Sipilä ei ole kertonut mitään arviota siitä, paljonko yritykset irtisanoisivat työntekijöitä jos he pidentäisivät työpäivää?

Helatorstain ja loppiaisen

Helatorstain ja loppiaisen palkallisuuden lopettaminen on sama kuin työajan pidennys. Johtaa irtisanomisiin.

Työpäivää pakottavalla

Työpäivää pakottavalla lainsäädännöllä yksipuolisella pidentämisellä Sipilän hallitus käytännössä tuomitsee samalla ihmisiä irtisanomisiin. Ei kuulu hallituksen mandaattin, eikä ole kansainvälisen oikeuden mukaista. Eikä se ole edes Suomen edun mukaista tässä työttömyyskatastrofissa. Sipilä ajaa pienen, osinkoja saavan klikin etua lyhytnäköisesti.

Juha Sipilä osoitti eilen

Juha Sipilä osoitti eilen valtiomiesmäisyyteensä kertomalla koko Suomen kansalle miten asiat ovat. Kiitän Sipilää myös siitä, että kertoi selkein sanoin, että koska yhteiskuntasopimusta ei saatu, niin tilanne on tämä, ja nyt jotakin on nyt pakko tehdä. Lauri Lylyn esiintymistä kävi lähinnä sääli, koska ei edelleenkään pysty muuhun kun käyttämään samoja argumentteja, "emme suostu numeerisiin tavoitteisiin" . Antti Palola tuli vasemmalta ohi, ja pelasti osittain Ay-liikkeen maineen. Lyly mukaanlukien Piirainen, ovat vanhan hapatuksen vankeja, eivätkä sovellu nykyiseen maailmaan mitenkään!

TAPAUS BERNER OSOITTAA KYLLÄ

TAPAUS BERNER OSOITTAA KYLLÄ SELKEÄSTI SIPILÄN YHTEISKUNTAMORAALIN. BERNER OLLUT MUKANA VEROPARATIISI HANKKEISSA, ON TÄYSIN YHTENTEKEVÄÄ MILLÄ TEHTÄVÄNIMIKKEELLÄ OLLUT MUKANA, VAIKKA "LAPIOHOMMISSA", MUTTA MUKANA KUITENKIN. SIITÄ TÄYTYISI SIPILÄN YMMÄRTÄÄ VETÄÄ JOHTOPÄÄTÖKSET. MITÄ TULEE BERNERIN LASTENSAIRAALA- TEHTÄVÄLLE, JOSSA MYÖS MUKANA. VÄHÄNKIN LIIKE-ELÄMÄÄ HAVANNOIVA KANSA EI NÄE TILANNETTA, MISSÄ "VERENIMIJÄ" RYHMÄ OSALLISTUISI ILMAN MILJOONA KORVAUKSIA, TAVALLA TAI TOISELLA, HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ.

Miksi presidentti ei pysäytä

Miksi presidentti ei pysäytä hallitusta, erota Sipilää? Sipilä tuhoaa totaalisesti suomen ja kaikki vaan katsoo sivusta.. Tämä elitasopakolaistulva on jo laitontakin kaiken muun negatiivisuuden lisäksi. On vastoin lakia päästää paperittomia maahan. Presidentti? Puolustusvoimat? Tehkää joku jotain ennen kuin on liian myöhäistä toimia!!

Pelle mikä pelle, vaikka

Pelle mikä pelle, vaikka voissa paistais.

ihmettelen asiaa millä

ihmettelen asiaa millä tavalla sipilä on joistakin hieno mies ? Millä vitulla tää leikkaus auttaa valtiota ? Vähämmen palkkaa vähemmän veroa valtiolle kertokaas nyt miulle mite jonku tehtaan palkka maksu vaikuttaa valtiota ku heikentävästi menetetää vero tuloja ei tää tuo yjtää työpaikkaa lisää vaa lisää rahaa firman iso kenkien taskuu noh selventekää jos olen väärässä

Sipilä on hieno mies sille

Sipilä on hieno mies sille lähipiirille, joka käärii miljoonat liiveihin.

Sipilä on täysi huoranpenikka

Sipilä on täysi huoranpenikka, joka yrittää tuhota Suomen yrityselämän intressejä ajaessaan. Kyseessä on mies, joka tulee tuomaan Suomeen tämän hallituskauden aikana satoja tuhansia elätettäviä, ja ansaitsee maanpetturuudesta niskalaukauksen. Siis: Suomeen tuodaan halpatyövoimaa - josta ehkä työllistetään muutama kymmentä prosenttia - loput sadoista tuhansista jäävät veronmaksajien elätettäväksi.Lisäksi oikeuspoliittisten tutkimusten mukaan (mm. tutkimus 265) Suomesta tulee näiden Afrikan ja Lähi-Idän sankarien käsissä äärimmäisen turvaton, segregoitunut maa. Ei se kuulkaas paljoa yrityselämää hetkauta, kun voitot osakkeenomistajille ovat kyseessä!

eipä tämä suomi voi noilla

eipä tämä suomi voi noilla tempuilla nousta jos vähäinenkin ostovoima viedään pois suomesta. ei kysyntä voi kasvaa jos ei ole millä ostaa.

Sen sijaan Suomesta voi ehkä

Sen sijaan Suomesta voi ehkä sitten ostaa kiinteistöt, yritykset, lentokentät, satamat, moottoritiet jne.pilkkahintaan kuten Kreikassa tehtiin.

Sipilä ei ole puuttunut

Sipilä ei ole puuttunut miljardien maataloustukiin. Puolittamalla maataloustuet kuitattaisiin KAIKKI köyhiin suunnatut leikkaukset. Pakkoruotsin poisto säästäisi myös pari miljardia vuositasolla, mutta suututtaisi bättrefolkin.

Presidentti Tarja Halonen

Presidentti Tarja Halonen sanoi maanantaina 21.9.2015 Hesarin mukaan Siplän hallituksen toimet ovat "kuin lottoamista", joka Halosen mukaan tarkoittaa sitä, että kustannuskilpailukyvyn parantamisen vaikutukset työpaikkojen lisääntymiseen ovat lottoamista. Kannattaisi Presidentti Halosen katsoa mitä Suomessa on 2005-2014 tapahtunut; työnhinnan muutos on likipitäen yhtä kuin työllisyyden muutos. Eli jos työnhinta laskisi 15%, niin työllisyys kohdentuisi liki 15%. Tieto on hyvin perusteltu tosi uskomus. Haloselta on vain uskomuksia, ja nekin epätosia vailla perusteita. Mutta niin on kaikilla SAK:n letkuissa elävillä; Ihalainen, Rinne, Heinäluoma & co.

hoh hoijaa alasajo jatkukoon

hoh hoijaa alasajo jatkukoon seuraavaks haetaan eskimot suomeen. suomi pelastaa maailman ilmasto jo rahoitettu. T:PSK

Sivut

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu