Puheenaihe

Demarinuori kehotti "aseelliseen vastarintaan" – näin hän selittää twiittiä

Kamal Palani Jafin hämmennystä herättänyt twiitti.

Kuvakaappaus Twitteristä

Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja Kamal Palani Jafi julkaisi Twitterissä kirjoituksen jossa viitattiin aseelliseen vastustukseen.

Hastagilla "rasisminvastainenviikko" julkaistu kirjoitus kuului kokonaisuudessaan: "Koskaan ei voi olla liian radikaali rasismia ja fasismia vastaan. Aseellinen vastustus on joskus tarpeellista. #rasisminvastainenviikko".

Twitter-tilillään Palani Jafi ilmoittaa olevansa myös antifasisti ja Kurdiliiton varapuheenjohtaja.

Mistä tässä twiitissä, jonka sittemmin poistit, oli kyse?

– Sanon vain lyhyesti, että twiittini ymmärrettiin täysin väärin. Se oli huonosti tuotettu teksti eikä sillä ollut mitään tekemistä Suomen tai minkään muunkaan maan kanssa, Palani Jafi sanoo.

Hänen mukaansa tällainen virhe on Twitterissä mahdollinen, kun asioita pitää selvittää lyhyesti ja yksinkertaistaen.

Lue myös: Kamal Palani Jafi kertoo, mitä hän todella tarkoitti sanavalinnallaan

Lue myös: Vantaan perussuomalaiset vaatii Jafin eroa

Lue myös: Vantaan Demarinuoret irtisanoutuu täydellisesti varapuheenjohtajansa twiitistä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (24)

Kommentit

Vantaan demarinuoret saivat

Vantaan demarinuoret saivat viime vuonna Vantaan kaupungilta veronmaksajien rahaa 5000 euroa. Tänä vuonna jälleen toukokuussa vapaa-ajan lautakunta päättää tuista. Kannattaisiko olla yhteydessä päättäjiin, että poliittisille nuorisojärjestöille voisi rahanjaon lopettaa, etenkin kun tällaisia kavereita siellä on?

Miksi ihmeessä rahan

Miksi ihmeessä rahan jakaminen pitäisi "tällaisen kaverin" takia lopettaa? Mitä vikaa kyseissä henkilössä on? Jos vastaus on maahanmuuttajatausta, niin tuohan on juuri sitä pahinta rasismia, mitä voi olla! Rahaahan juuri pitää jakaa erityisesti maahannmuuttajille, jotta hekin pääsevät sanomaan asioista oman mielipiteensä.

Jahas sinä trolli taas täällä

Jahas sinä trolli taas täällä yrittämässä kääntää keskustelua rasismikortilla ja ties millä. Oiskohan tuo kirjoittaja nyt kuitenkin tarkoittanut "tällaisella kaverilla" tuota jutun tyyppiä, joka kiihottaa ihmisiä ASEISIIN "rasismia", eli ts. nykypäivän tarkoituksessa ketä vain vastaan??

"Agitproppaus" on termi joka

"Agitproppaus" on termi joka kuvaa haastavia ulostuloja, riippumatta omasta näkökulmastasi joka puolestaan vaihtelee kommentoijien mukaan. Maanpuolustuskorkeakoulun professori Aki-Mauri Huhtinen kutsuu trollaamista psygologiseksi roskapostiksi. Psykologisiin roskaposteihin kannattaa jatkossa jättää reagoimatta. Agitproppari kun ei välttämättä esitä omia mielipiteitään, vaan saa tyydytyksensä saamastaan reaktiosta.

Taidat olla kokoomusnuori

Taidat olla kokoomusnuori

Missä luuraa puheenjohta

Missä luuraa puheenjohta Rinne? Missä nuorten puheenjohta ja kaikki ne demarit, jotka ovat vaatineet sammakkoja suustaan päästelleiden persujen tuomitsemista ja erottamista. Nyt teillä on oma paskapallo sylissä kun puolueosaston varapuheenjohta ja Kurdiliiton varapuheenjohta on kovin ymmärtäväine ottamaan aseet käteen. Onko nyt aika tuomita ja erottaa kun sitä ollaan herkästi vaatimassa muilta?

Eipä ole Demokraatti.fi

Eipä ole Demokraatti.fi-sivustolla eikä valtamediassa näkynyt tätä uutista. Ilmeisesti vihervasuri-toimittajat edelleen elävät siinä harhaluulossa että ns. suvakkipuolueiden poliitikot ja nuorisojärjestöjen aktiivit eivät voi olla rasisteja eivätkä sekaannu väkivaltaan. Demarien kannattaisi kiinnittää huomiota siihen että sekä tuoreiden MTS:n ja EVA:n mielipidetutkimusten mukaan SDP:tä äänestävien joukossa on enemmän maahanmuuton tiukentamisen kannattajia kuin sitä vastustavia. Näyttää siltä että SDP:n johto on vieraantunut pahasti oikeasta elämästä ja elää Helsingin kuplassa ja unelmahötössä. Sama pätee Vasemmistoliittoon ja Vihreään liittoon. Kyllä nyt pyörivät haudassaan Rafael Paasio, Väinö Tanner ja Aarne Saarinen! (Vihreät ovat niin natiaisia ettei sieltä nyt tule mieleen ketään haudattua).

Tuntuu, että viikon tärkeä

Tuntuu, että viikon tärkeä teema on jäämässä nyt kokonaan näiden Brysselin (toki hieman ikävien) tapahtumien varjoon. Rasismi on silti aivan jokapäiväinen ongelma, ja nyt olisi syytä panostaa tosissaan sen kitkemiseen! Onneksi puolueet oikealta vasemmalle ovat kanssani samaa mieltä. Demarinuoren viesti rasismin vastustamisesta sinällään oli tärkeä, vaikka sanamuotoa olisi ehkä pitänyt harkita paremmin. Myös Kokoomus twiittaa Brysselin varjolla rasismia vastaan: https://twitter.com/kokoomus/status/712214708233891840

Ja tämän päivän isku vähentää

Ja tämän päivän isku vähentää rasismia, VAI? Itse en tunne kavereissani, työkavereissani tai sukulaisissa ketään, joka ei haluaisi palauttaa kaikkia maahanmuuttajia takaisin mistä tulleet. Rasismia EI OLE mm. sanoa mielipiteitään ja puolustaa oman maan kansalaisia, köyhiä, vanhuksia, köyhiä ja huono-osaisia! Lisää, mitä rasismi EI OLE, löydäät hetkessä googlaamalla. Voi olla, että et uskalla edes ottaa selvää. Ja demarit ja kokkarit ovat muuten pahimpia rasisteja suomalaisia, yllämainittuja kansalaisia kohtaan, sori siitä!

Toivoisin todella, ettei

Toivoisin todella, ettei tämän päivän isku ainakaan lisäisi rasismia. Meidän kaikkien olisikin taisteltava kovin keinoin rasismia vastaan, jotta näin myös kävisi. Onneksi sinun kaverisi eivät päätä Suomen ja Euroopan asioista. Suurista puolueista ei mikään, ei edes persut, ole palauttamassa ketään minnekään ja hyvä niin. Ollaan kaikki oikein suvaitsevaisia ja hyväksytään erilaiset ihmiset, tavat, uskonnot!

Varsin naivi suvakkitoive.

Varsin naivi suvakkitoive. Sillä mitä me kantasuomalaiset hyväksymme, ei ole mitään merkitystä, koska islaminuskoisten maahantunkeutujien mielestä olemme vääräuskoisia. Vääräuskoisilla ei islamissa ole mitään väliä, heillä ei ole arvoa. Pikemminkin päinvastoin eli taistelemalla vääräuskoisia vastaan olet hyvä Allahin palvelija.

Siitä taitaakin tulla

Siitä taitaakin tulla melkoinen sota, kun nimimerkki "Ollaan kaikki suvaitsevaisia" ryhtyy taisteluun demarinuorten varapuheenjohtaja Kamal Palani Jafin edustamaa radikaalia rasismia vastaan. Silloin kaikkien suvakkien "olisi taisteltava kovin keinoin rasismia vastaan", vastassa Jafin "aseellinen vastustus, joka on joskus tarpeellista". Mieleeni tulee 1970-luvun rauhanpuolustajien ja taistolaisten "taistelu rauhan puolesta" :)

Kun joku persupoliitikko avaa

Kun joku persupoliitikko avaa suunsa niin heti ovat kaikki vihervasssut suu vaahdossa vaatimassa ko. henkilön eroa kaikista mahdollisista tehtävistä. Missä ovat nuo vaahtoajat nyt, kun kurditaustainen demaripoliitikko kirjoittaa aseellisesta taistelusta heti Brysselin iskujen jälkeen?

Sekä Vasemmistoliiton

Sekä Vasemmistoliiton edeltäjillä että SDP:llä on oma väkivaltainen menneisyytensä. Sata vuotta sitten osa SDP:stä radikalisoitui ja vei mukanaan korkeasti koulutettuja ja siihen asti varsin maltillisia poliitikkoja kuten Edvard Gyllingin ja Otto-Wille Kuusisen. Neuvostoliitossa Gyllingin kohtaloksi tuli "Stalinin lihamylly" ja O-W Kuusisesta tuli polittinen muumio vuosikymmeniksi. Muiden neuvomisen sijasta SDP:n, Vasemmistoliiton ja VIhreän liiton kannattaisi pitää silmällä omia hörhöjään, niin ettei puolueväki ajaudu samanlaiseen väkivallan kierteeseen kuin sata vuotta sitten.

100 vuotta sitten SDP päätti

100 vuotta sitten SDP päätti liittyä Forssan puoluekokouksessaan punakapinaan ja aloittaa sisällissodan. Kuka ei opi historiasta on tuomittu toistamaan sen virheitä yhä uudelleen. SDP saisi vihdoin rauhoittua.

Vantaakin on täynä näitä sss

Vantaakin on täynä näitä sss demareita...pikku lindtman polvikasvaa..muistamme lindtman yllyttäneen luottamus miehiä vastustamaan yhteiskuntasopimusta..mitä demareilla on mielessä siitä ei pässikään ota selvää

Persut lynkataan "rasismista"

Persut lynkataan "rasismista" mutta demarit saa kiihottaa kansaan ryhtymään aseellisiin toimiin!?!? Jos poliisi ei asiaa tutki niin on se kumma.

Vantaan sss demarit

Vantaan sss demarit koventaneet otettaan...olihan lindtman kiihottamassa luottamusmiehiä kaatamaan yhteiskuntasopimusta..vantaan kaupunki pyrkii ohjamaan asiakirjapyyntöjä..kallion punikki joutunut erityistarkailuun ..hänelle ainoastaan toimittaa asiakirjoja kaupungin lakimies myllymäki..joka on ohjeistanut kaupungitasolla asiaa..kallion punikki nosti esille mäkisen laskuttamat visa laskut kaupungilta..sekä korson hyväveli laulukuoron rahoitusta kaupungilta..kuten 50v juhlat mainoksen ostaminen kultturitoimessa..hinta 2750 € ohilautakunnan..nenonen on varmaan myllymäelle vihainen toimitetuista asiakirjoista kallion punikille..joka jakoi laput suoraan ..vantaan kaupunki siirtynyt. Sss henkilöjohtamiseen siitä nenonen voi olla ylpeä ensimmäiset uhrit tulleet ..sairaseläke odottaan

Tämän demarinuori-kurdin

Tämän demarinuori-kurdin jutut ovat aivan luokatonta sontaa. Väkivalta parlamentaarisen puolueen edustajan ratkaisu siihen, jos joku on eri mieltä hänen kanssaan. Olen todella kyllästynyt tähän jokapaikasta tulvivaan vihervasemmistolaiseen "parempaan" väkivaltaan jossa eri tavalla ajattelevat luvataan nujertaa väkivalloin, jopa asetta käyttäen. On kait selvää, että jos tällä hepulla on luvallinen ase niin se pitää ottaa pois samantien. Kyseinen herra oli lehtien mukaan uhkailemassa väkivallalla taannoisia "rajat kiinni" mielenosoitajia Paloheinän jäähallin luona. Vaikka mielenosoittajien mielipiteet olisivatkin olleet hänen mielestään typeriä niin väkivalta tekee hänestä samantien rikollisen, tämän olisi hyvä parlamentarismillaan ylpeilevän SDP:kin hyvä muistaa.

Tämän demarinuori-kurdin

Tämän demarinuori-kurdin jutut ovat aivan luokatonta sontaa. Väkivalta parlamentaarisen puolueen edustajan ratkaisu siihen, jos joku on eri mieltä hänen kanssaan. Olen todella kyllästynyt tähän jokapaikasta tulvivaan vihervasemmistolaiseen "parempaan" väkivaltaan jossa eri tavalla ajattelevat luvataan nujertaa väkivalloin, jopa asetta käyttäen. On kait selvää, että jos tällä hepulla on luvallinen ase niin se pitää ottaa pois samantien. Kyseinen herra oli lehtien mukaan uhkailemassa väkivallalla taannoisia "rajat kiinni" mielenosoitajia Paloheinän jäähallin luona. Vaikka mielenosoittajien mielipiteet olisivatkin olleet hänen mielestään typeriä niin väkivalta tekee hänestä samantien rikollisen, tämän olisi hyvä parlamentarismillaan ylpeilevän SDP:kin hyvä muistaa.

Rasisminvastainen viikko

Rasisminvastainen viikko voisi ottaa kantaa siihen, että Helsingin kaupungin sosiaalitoimi syrjii kantaväestöä tukien jakamisessa samalla kun suorastaan ryvettää maahanmuuttajia rahassa: http://mvlehti.net/2016/03/21/nyt-mvssa-katso-husseinin-sosiaalietuudet-suoraan-dokumenteista/

Hussein tienaa saman kuin

Hussein tienaa saman kuin tuore diplomi insinööri töihin mennessään, heh

"... viime kädessä syyllinen

"... viime kädessä syyllinen ketun aiheuttamaan verilöylyyn kanalassa ei ole kettu, vaan hän joka jätti veräjän auki ...". Tämän yksinkertaisen perussäännön luulisi menevän demarienkin kaaliin. Vaan eipä näytä menevän: "rajat auki, maksoi mitä maksoi".elämöinti jatkuu edelleen.

Aivan oikeassahan tuo kaveri

Aivan oikeassahan tuo kaveri on. Miten esimerkiksi Isiksen fasisteja tai kaduilla riehuvia väkivaltaisia natseja voi muutoin vastustaa kuin aseellisesti?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu