NU: Rauhan puolesta pelattu futisottelu päättyi turvapaikanhakijoiden tappeluun – "Pahoittelemme lasten puolesta"

Jalkapallo-ottelu päättyi ikävästi Nurmijärvellä.

Kuvituskuva

Nurmijärvellä torstaina pelattu kansainvälinen rauhanottelu päättyi ikävin seurauksin, kertoo Nurmijärven Uutiset.

Nurmijärven seurakunnan ja Kirkon Ulkomaanavun Peace United -ottelu jouduttiin keskeyttämään toisen puoliajan alkuvaiheessa puhjenneen tappelun vuoksi.

Seurakunnan tietojen mukaan kahakka syntyi, kun tunteet kuohahtivat yhden pelaajan loukkaannuttua pelitilanteessa.

Tappeluun osallistui ottelussa pelanneita vastaanottokeskusten asukkaita. Järjestysmiehet saivat tilanteen nopeasti hallintaan eikä tappelussa syntynyt isompia vammoja. Pelissä loukkaantunut pelaaja kuljetettiin kentältä paareilla.

Ottelussa pelasivat maahanmuuttajien ja paikallisten seurakuntalaisten sekajoukkueet.

Ottelua oli seuraamassa runsaasti yleisöä ja joukossa oli myös Nurmijärven Jalkapalloseuran junioreita. Seura ei ollut vastuussa järjestelyistä, mutta pahoitteli tapahtunutta jälkikäteen sosiaalisessa mediassa. 

– Pahoittelemme erityisesti kaikkien pienten silminnäkijöiden puolesta. Toivomme, että niin palokärkijoukkueissa kuin palokärkiperheissäkin sydän sykkii vain rauhalle ja rakkaudesta lajiin, NJS kommentoi Twitterissä ja Facebook-sivuillaan.

Peace United on syntynyt osana Kirkon Ulkomaanavun Tekoja-kampanjaa, joka keskittyy nuorten väkivaltaiseen radikalisoitumiseen.

Lue koko juttu Nurmijärven Uutisista

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Ota yhteyttä

Kommentit (12)

Kommentit

Näille kaikille järjestöille laitetaan miljoonakaupalla rahaa, jotta voivat puuhastella kaikkea kivaa. Ottelun järjestäminen ei tietenkään maksa mitään, mutta joku työntekijä on tuotakin varmaan kovalla palkalla kuukausikaupalla järjestänyt. Näin ne rahat saadaan omaan pussiin.
Taikasana rahan saamiseksi on nykyään monikulttuurisuus ja rasismin vastustaminen. Sen jälkeen niiden nimissä voi tehdä ihan mitä huvittaa.

jallati

Todellakin järkyttävät on ne summat joita jaetaan maahanmuuttajille jotta nämä harrastaisivat vaikka raha tililtä nostamista . Väärinkäytöksiä on ilmennyt rahojen käytön suhteen , ne yleensä annetaan anteeksi eikä isompia otsikoita niistä saa koska se on kiellettyä . Afrikan sarvesta taannoin tulleet , he kyllä harrastaa jos vaikka mitä , varmaan miljoonia on jo kulunut siitä 90 luvusta kun tänne tulivat . Nuo riitelevät pallopojat , niinpä , siinä näkyi taas millainen ero on kantasuomalaisen ja maahantunkijan välillä . Odotan kyllä , että suvakki kohta kertoo miten rasistista oli keskeyttää kilttien oman kulttuuriinsa mukaan pelaavien poikien peli .

CALWX9