Puheenaihe

Kuvat: Tunnistatko tätä miestä? Ryösti törkeästi neljä nuorta juna-asemalla

Helsingin poliisilaitos

Henkilöautossa istunut neljän nuoren porukka joutui tuntemattoman nuoren miehen ryöstämäksi Pohjois-Haagan juna-aseman pysäköintipaikalla, kertoo Helsingin poliisi. Ryöstö tapahtui tiistaina 25. heinäkuuta noin kello 21 illalla.

Poliisin mukaan nuoret olivat juuri istuutuneet autoon ja aikeissa lähteä liikkeelle, kun auton ovi avattiin ja suomea puhunut tummaihoinen nuori mies tiedusteli tupakkaa. 

Kun nuoret vastasivat, ettei heillä ole tupakkaa, mies otti esille teräaseen. Teräaseella uhkaamalla hän vaati nuorilta rahaa.

Tapahtumien yhteydessä mies aiheutti teräaseella myös vähäisiä vammoja yhdelle uhreista ja sai itselleen pienen summan rahaa. Tämän jälkeen yksi uhreista pakotettiin läheiselle pankkiautomaatille, josta uhrin piti nostaa lisää rahaa.

Teräaseella uhanneen miehen mukana tapahtumapaikalla oli poliisin mukaan toinen nuori mies, jonka osuutta tapahtumiin selvitetään. Teräaseella uhannut oli poliisin mukaan puhunut toisen miehen kanssa ilmeisesti somaliankieltä.

Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi pyytää apua teräaseella uhanneen miehen tunnistamisessa. Mies on noin 170–180 senttimetriä pitkä ja hoikka. Päällään miehellä oli valkoinen takki, jonka alla oli tumma huppari ja päässä valkoinen lippis. Jalassa miehellä oli tapahtuma-aikaan tummat housut ja tummat, valkopohjaiset lenkkarit.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä voi ilmoittaa sähköpostilla Helsingin poliisiin osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Poliisi edennyt Pohjois-Haagan törkeän ryöstön tutkinnassa – tätä miestä etsitään yhä18.8.2017 11.35

Kommentit (12)

Kommentit

Varmaan joku kanadalainen,

Varmaan joku kanadalainen, ainakin kuvan perusteella näyttäisi olevan kotouttamisen kansallisessa ohjelmassa.......

Näytti olevan mv-ssä ihan

Näytti olevan mv-ssä ihan nimeä myöden herrasta tietoa.

Mies? Tuohan on alaikäinen,

Mies? Tuohan on alaikäinen, hätää kärsivä työperäinen siirtolais-poika.

No on kyllä vähän raukkoja

No on kyllä vähän raukkoja nämä suominuoret nykyään. 4:n henkilön olis pitänyt muiluttaa yks puukkomies mitenpäin tahansa. Joukkovoimaa nyt haloo...toi hyypiö olis ottanut jalat alleen aika nopeasti. Sitten juosten kiinni ja opetus. Urheilkaa nuoret niin ei tartte pelätä joka tilanteessa.

Mutta. ... siitä rapsahtaa

Mutta. ... siitä rapsahtaa syyte, jos puolustaa itseään.

Onko tämä nyt sellainen

Onko tämä nyt sellainen vaalenapunainen gerbiili josta ne poliisit suljetussa ryhmässään puhuivat, siinä fobban jengissä?

Siis vaaleanpunainen piti

Siis vaaleanpunainen piti kirjoittaa.

Hei hei nyt, älkää mollatko

Hei hei nyt, älkää mollatko pinkkiä gerbiiliä, juurihan hesan pormestari suuressa viiisaudessaan sanoi toisaalla tässä lehdessä, jotta heitä pitää saada lisää tänne! Ja tämä kaverihan vaan yrittää kotoutua ja työllistää itsensä toisen maanmiehensä kera. Tosin viisammat suomalaiset enemmistönä on toista mieltä tämän lehden kyselyssa ja tässä vastaus miksi!

Sanallisessa kuvauksessaan

Sanallisessa kuvauksessaan epäillyn ulkonäöstä Poliisi ei mainitse ihonväriä tuntomerkkinä. Poliittinen korrektius ennen kaikkea.

Moniosaaja-PALLERO, suvakkien

Moniosaaja-PALLERO, suvakkien yms. hörhöjen lempilapsia.... EN sano ääneen, jotta mitä minä ajattelen tuosta puukkojunkkarista!!!!

Onko kuvassa tosiaan mies?

Onko kuvassa tosiaan mies? Näyttää joltakin 14-15-vuotiaalta pennulta.

Tämä on se syy että en käytä

Tämä on se syy että en käytä junia enkä tulevaa metroa onneksi aina ollut auto joka on turvallista.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu