Puheenaihe

No nyt on vuoden villein vedonlyönti – Tuleeko Niinistön vaalivauvan nimeksi Hjallis, Donald vai Vladimir?

Presidenttiparin tulevan vauvan sukupuolesta ja etunimestä on nyt mahdollista lyödä vetoa.

Päivi Tuovinen / Arkisto

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puolisonsa Jenni Haukio saavat perheenlisäystä alkuvuodesta, pian presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson on avannut sen kunniaksi jo toisen veikkauskohteen tulevasta lapsesta: Nyt odotusaikaa on mahdollista piristää veikkaamalla lapsen sukupuolen lisäksi myös tämän tulevaa etunimeä.

– Aikamoista arvailua kertoimenlaskijoiden työ tietysti on tällaisessa veikkauksessa, myöntää iGaming-asiantuntija Juha Kvist Betssonilta.

– Ja välillä on siellä näemmä päässyt vähän huumorinkukkakin säteilemään, kun pienimmäksi kertoimeksi on asetettu Hjallis, ja ovatpa listalla myös Donald ja Vladimir, Kvist naurahtaa.

Tärppejä kertoimenlaskijat ovat luonnollisesti etsineet pariskunnan suvusta. Veikkauslistalta löytyvät muun muassa Niinistön vanhemmat Hilkka ja Väinö, samoin Haukion äiti ja isä eli Ritva ja Teuvo.

– Yksi mielenkiintoinen, aika hyvin presidenttiparille sopiva vaihtoehto voisi olla Toivo, sillä Jenni Haukion isoisä Toivo Haukio oli pitkän linjan kokoomusaktiivi ja jopa valitsijamiehenä presidentinvaaleissa 1960-luvulla, Kvist toteaa.

Listalla ovat toki myös presidenttipariskunnan toiset nimet eli Väinämö ja Elina – samoin kaikki Suomen entisten presidenttien etunimet.

Mikäli veikkaaja on asettanut rahansa pojan nimelle, mutta presidenttiparille syntyy tyttö – tai toisin päin – panokset tietysti palautetaan eri sukupuolen nimiä veikanneille.

Lapsen sukupuolta veikattaessa pikkuisena ennakkosuosikkina vedonlyönnissä on poika kertoimella 1,95, poikia kun syntyy tilastollisesti aavistuksen enemmän kuin tyttöjä. Tyttövauva antaisi rahat veikkaajille takaisin 2,02-kertaisesti.

Katso etunimien vedonlyöntikohteiden kertoimet täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Mautonta kutsua Niinistön ja

Mautonta kutsua Niinistön ja Haukion tulevaa lasta vaalivauvaksi. Eikö uutistoimittaja lue lainkaan uutisia? Vai onko nyt asialla ollut otsikkotoimittaja-harjoittelija?

Tsunami toi ekan kauden,

Tsunami toi ekan kauden, yllätysvauva toisen. Hannu Hanhi.

Kun ei nyt vaan Pekka

Kun ei nyt vaan Pekka yllättäisi todellisella vaalivauvalla. Vaikka taitaapi tuon mahdollisuuden onnistumisprosentti olla absoluuttinen nolla vedonlyönnin kannalta.

Kyllä vaalivauva on suuressa

Kyllä vaalivauva on suuressa määrin , ei siitä mihinkään pääse näin se vain on, minä ainakin olen sitä mieltä ja jätän äänestämättä häntä muutenkin ?

Naurettavaa koohotusta koko

Naurettavaa koohotusta koko asian ympärillä taas . Mikä ihmisiä vaivaa ? Toivottavasti Jenni kestää ihmisten ja varsinkin media vouhotuksen yhtä viisaana ja tyylikkäänä kuten tähänkin saakka kaikki media julkistamat typeryydet . Enemmistö äänestää tietenkin istuvan presidentin taas jatkoon . Koska hän nyt on ehdokkaista paras eli ihan omilla ansioillaan jatkoon menee ja vaikka vauvaa ei olisi perheeseen tulossakaan , se on selvä .

Soili Nurminen

Jospa vastaisin otsikon

Jospa vastaisin otsikon mukaiseen arveluihin, enkä pölisisi lillukanvarsista.- Siis, ehrotan nimeksi Salpietari tai Jeny vauvelin varustuksesta riippuen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu