Pesäpallomailakin heilui Prisman edessä – useita nuoria tappelussa Keravalla, poliisi otti kolme kiinni

Puuvalonaukiolla ja sen ympäristössä on sattunut paljon levottomuuksia viime kuukausina. Arkistokuva.

sauvo.jylha@lehtiyhtyma.fi040042

Keravan Prisman edustalla Puuvalonaukiolla kokoontui sunnuntai-iltana jopa kymmeniä nuoria, joista osa tappeli keskenään. Poliisi sai tiedon nujakasta kello 18.45 illalla.

Sosiaalisessa mediassa nujakkaa kutsuttiin joukkotappeluksi. Komisario Timo Luodon mukaan tietoa on kuitenkin vahvasti väritetty, sillä poliisi otti paikan päältä kiinni kolme nuorta miestä epäiltynä osallisuudesta väkivallantekoihin. Yksi epäillyistä on alle 15-vuotias ja kaksi muuta alle 20-vuotiaita.

– Paikalla oli kyllä enemmänkin nuorisoa, mutta kaikki eivät olleet osallisena nahistelussa. On silti mahdollista, että kiinniottoja tulee lisää kuulustelujen edetessä, Luoto sanoo.

Timo Luodon mukaan tappelussa käytettiin välineenä ainakin pesäpallomailaa. Yksi mukana olleista henkilöistä sai vammoja, joiden vuoksi tämä toimitettiin sairaalaan.

Luodon mukaan tappelussa oli kyse kahden ryhmän välisestä vanhasta kinasta, joka eskaloitui väkivaltaisuutena. Luodon mukaan osallisena oli maahanmuuttaja- tai ulkomaalaistaustaisia nuoria.

– Näyttää siltä, ettei sivullisilla henkilöillä ole ollut vaaraa tilanteessa. Jos tällaiset väkivaltaisuudet alkavat nostamaan päätään Keravan keskustassa, poliisi tulee tehostamaan valvontaansa alueella, Luoto rauhoittelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän oskari.lehto@media.fi kuva
Oskari Lehto

Kommentit (3)

Kommentit

Ihanaa, että Keravan impivaaramaisen harmaalle ja rahvaanomaiselle kävelykadulle on saatu nyt monikulttuurista väreilyä. Kyseessä ei varmaankaan ollut tappelu; he vain oman kulttuurikoodinsa mukaisesti argumentoivat käsillään.

toisaalta

aika inhottavaa profilointia poliisilta.
Ettei nyt olisi mennyt vihapuheen puolelle?
Tämä on 100v Suomi nyt,jossa me kaikki ollaan samanarvoisia,ei luokitella taustan mukaan.
Kjähhäh.

Kräki