Puheenaihe

Teuvo Hakkarainen pahoittelee käytöstään eduskunnan pikkujouluissa – "Olen käyttäytynyt sopimattomasti kansanedustajakollegaa kohtaan"

Teuvo Hakkarainen pahoittelee Facebookissa sopimatonta käytöstään pikkujouluissa.

Johanna Erjonsalo

Viitasaarelainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) pahoittelee Facebookissa sopimatonta käytöstään kansanedustajakollegaansa kohtaan pikkujouluissa. Asiasta uutisoivat muun muassa Keskisuomalainen ja MTV.

Monet eduskuntaryhmät järjestivät torstaina illalla pikkujoulut. Samaan aikaan istuntosalissa keskusteltiin uudesta alkoholilaista lähes aamuneljään saakka.

Myös Hakkarainen osallistui pikkujouluihin. Seuraavana päivänä hän julkaisi Facebookissa pahoitteluviestin. Hakkarainen ei kuitenkaan täsmennä viestissään, mitä hänen sopimaton käytöksensä tarkoittaa.

– Minun on pyydettävä anteeksi. Eilen eduskuntaryhmät järjestivät ryhmien ja toimittajien perinteiset pikkujoulut. Olen käyttäytynyt juhlissa sopimattomasti kansanedustajakollegaa kohtaan. Olen henkilökohtaisesti pyytänyt anteeksi asianosaiselta ja pyydän uudelleen, Hakkarainen kirjoittaa.

– Vastuu on minun ja vain minun. Olen todella pahoillani. Tämä ei tule toistumaan, Hakkarainen jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Hakkarainen ei kadu eikä opi

Hakkarainen ei kadu eikä opi mitään meno aina samaa.

Oliko Tepillä salkussa

Oliko Tepillä salkussa likaiset kalsarit?

no toiset lähettelee

no toiset lähettelee tekstareita ym ilman katumusta

Teuvo. Teuvo, mitä teit taas?

Teuvo. Teuvo, mitä teit taas? Kännissä menit sitten vit...lemaan Vihreiden edustajalle! No sattuuhan sitä, mutta että menit pyytämään anteeksi? Joku voisi sanoa sitä reiluksi teoksi tai suoraselkäisyydeksi tai vastuunkannoksi.

Hyvä Teuvo.Jo siinäkin

Hyvä Teuvo.Jo siinäkin mielessä,että nämä metoo ihmiset saivat näpeilleen.Ja varmaan "närästää"kun eivät pääse oikeuteen asiaa viemään. Vaikkei tuossakaan varmaan edes olisi ollut mitään anteeksi pyydettävää! Teuvo on "maanteiden kunkku".

Oho. Joku sentään uskaltaa

Oho. Joku sentään uskaltaa tunnustaa. Yleensä nämä juipit vaan syyttävät kaikkia muita, tai yrittävät saada jonkun muun asian näyttämään isommalta ja vakavammalta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu