Puheenaihe

Kansalaistorin uudenvuodenjuhla keräsi 85 000 kävijää – lastentapahtuma suurin yllättäjä

Kuvituskuva

Arkisto

Kansalaistorin uudenvuodenjuhla keräsi 85 000 katsojaa, Helsingin kaupunki arvioi.

Tapahtuman kävijämäärä oli huomattavasti ennakoitua suurempi.

Kävijämäärätavoitteet ylittyivät jo alkuillasta, sillä pelkästään lasten uudenvuodentapahtuma houkutteli paikalle arviolta 15 000 kaupunkilaista.

– Alkuilta osoitti, että lasten omalle uudenvuodenjuhlalle on selkeästi tilausta, vastaava tuottaja Susa Nokelainen arvioi tapahtuman tiedotteessa.

Uudenvuoden show’ssa kansaa viihdyttivät Anssi Kela, Reino Nordin ja Erja Lyytinen, joiden lisäksi lavalla nähtiin Agit Cirkin nykysirkusta ja FRII dancersin tanssinumeroita. Illan kruunasi ilotulitus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Periaatteessa hyvä tapahtuma

Periaatteessa hyvä tapahtuma koska lapset otettiin huomioon. Ainoa kokemukseni "kansalaistorilla" oli vassareiden "vihelletään peli poikki"-tapahtuma joka osoittautui banderollien mukaan anarkistien pelikentäksi! Kärkipoliitikkomme olivat myös ääniä keräämässä tuossa vihellysporukassa? Anssi Kela, tunnettu vasemmistolainen oli päästetty esiintymään? Kas kun ei Palefacea. Senaatintori perinteineen on oikea paikka!

Kuinka monta näistä 85

Kuinka monta näistä 85 tuhannesta oli suomalaisia? TV-lähetyksen perusteella korkeintaan 5-10%, näytti enemmän irakilaiselta uuden vuoden juhlalta, kuin suomalaiselta, ainakin yleisön perusteella.

Nyt kun mv on poistunut,emme

Nyt kun mv on poistunut,emme saa tietää,mitä oikeasti on tapahtunut ”jatkoilla”.

Katsoin jo viime vuonna samaa

Katsoin jo viime vuonna samaa, että onko ohjelma kuvattu Suomesta vai Irakista. En edes tänä vuonna katsonut, mutta otaksun kommentista, että ei ole ainakaan yhtään parempaan päin muuttunut tapahtuma tai sen osanottajat.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu