Puheenaihe

Myrskyn jälkeen -draamasarja kahmi kolme Kultaista Venlaa

Leea Klemola valittiin vuoden ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi.

Arkistokuva

Perjantain Venla-gaalassa Televisioakatemia palkitsi vuoden 2017 parhaat televisio-ohjelmat ja niiden tekijät. Eniten Venla-patsaita kahmi Yle TV1:llä esitetty draamasarja Myrskyn jälkeen, joka palkittiin kolmessa eri kategoriassa. Kaarina Hazardin ja Leea Klemolan käsikirjoittama Myrskyn jälkeen voitti vuoden 2017 draamasarjakategorian. Lisäksi kaksikko palkittiin vuoden käsikirjoittajina ja Klemola valittiin vuoden ohjaajaksi.

Televisioväki otti kantaa viime kuukausina puhuttaneeseen metoo-kampanjaan pukeutumalla mustaan. Vuoden miesnäyttelijäksi valittu Eero Ritala kannusti voittopuheessaan miehiä puuttumaan seksuaaliseen häirintään.

Kultainen Venla -elämäntyöpalkinnot voittivat teatterineuvos Eila Roine, joka on tuttu useiden vuosien ajalta muun muassa Pikku Kakkosesta, sekä Napakympin juontaja Kari Salmelainen.

Yleisöäänestykset voittivat Sampo Kaulanen reality-sarjasta Lapin Sampo ja kauppiaan rouva sekä Ylellä esitetty Eränkävijät-ohjelma.

Palkintoja voittivat myös muun muassa Docventures, Yökylässä Maria Veitola, Noin viikon uutiset ja Jenny+.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Oli pelkkää roskaa koko

Oli pelkkää roskaa koko Klemola Myrskyn jälkeen ja en jaksa ymmärtää miten hänet valittiin parhaaksi ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi . Toivottavasti hän tekee kaikki jatkotyönsä teatteriin ja elokuvina . Silloin ei ole pakko jättää katsomatta mutta maksaa täytyy . Tämä voittaja ohjelman osalta on pahinta että ko. ohjelma tullaan näkemään "toiveuusintoina" kaikilla Ylen kanavilla ainakin parin vuoden ajan. Klemola on hmm... no hän on . Televisioakatemian sakki joka valitsi sitä ja tätä mitähän siellä saatiin näistä voittajista ?

Ihmettelen Myrskyn jälkeen

Ihmettelen Myrskyn jälkeen -elokuvan palkitsemista. Eränkävijän suosiosta olen todella hyvilläni. Se on mukavaa katsottavaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu