Puheenaihe

Päivi Nerg: Paperittomista voi tulla turvallisuusuhka – LM: Oikeusministeriössä valmisteilla lakiesitys, joka passittaa paperittomia vankilaan

Päivi Nerg oli paljon julkisuudessa vuoden 2015 pakolaistilanteen vuoksi.

Toni Forssell/Arkistokuva

Vastaanottokeskuksissa asuu vajaat 10 000 kielteisestä turvapaikkapäätöksestä valittanutta, kirjoittaa Lännen Media. Vuodenvaihteeseen asti sisäministeriön kansliapäällikkönä toimineen Päivi Nergin mukaan heistä noin puolet tulee saamaan kielteisen päätöksen. Lopulliset päätökset saadaan lokakuuhun mennessä.

Lännen Median mukaan Suomi on korostanut vapaaehtoisen paluun avustusta.

– Jos ihmistä ei löydetä, paperittomasta voi tulla turvallisuusuhka, Nerg kommentoi Lännen Medialle.

Nergin mukaan hätämajoitus ja lääkkeet tulee antaa paperittomille. Häntä kuitenkin huolestuttaa mahdollinen "välimaastoporukan" muodostuminen.

Oikeusministeriössä on valmisteilla lakiesitys, jonka mukaan maahan laittomasti jääneet voidaan viedä vankilaan.

Lue koko juttu täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (44)

Kommentit

Taas VAIN 2vuotta myöhässä!

Taas VAIN 2vuotta myöhässä! Kaikki näistä tiesi/tietää,mutta ei. Tässä nähdään,kun se vihervasemmisto ja suoraansanoen hölmöt ovat päättämässä asioita.

http://uutismaailma.com

http://uutismaailma.com/laittomasti-maassa-olevat-paperittomat-voivat-hakea-jopa-10-henkilon-tuet-yhdelle/ Tässä vielä lisää löylyä...

Kustannukset näiden päätösten

Kustannukset näiden päätösten tekijöille. Ja pakkohoitoon kaikki jotka ovat tehneet valtiosta voimattoman hoitaa omaa talouttaan ja turvallisuuttaan. Ensimmäinen maa jossa maahantunkeutujat tulevat vaatimaan oikeuttaan saada ilmainen eläminen kansalaisten verovaroista. Vaikka heillä ei ole edesoikeutta olla maassa? Tähänkin on median syypäitä työttömät ja persut? Näin ymmärtämätöntä kansaa joka hyväksyy orjuuttamisensa ei ole ainakaan yhdessäkään demokratiassa. Eivät tiedä/ymmärrä etteivät ole itsenäisiä. Tai eivät halua sitä ymmärtää. Eihän sellainen maa ole itsenäinen jolle muualta tulee käskyt mitä saavat tehdä ja mitä eivät. Vaaleilla valitut luottamushenkilötkään eivät ymmärrä, että hekin ovat vain valtionhoitajia niin kauan kuin se todellisille johtajille sopii. Suomi on ollut vuosikymmeniä koekenttänä kuinka paljon voi kansaa kurittaa ilman kansannousua. Nyt se näyttää olevan lähellä. Ja kaikki luottamushenkilöt ovat kääntäneet puheensa, kun ovat peloissaan omasta paikastaan hillokammarissa. Kun työttömille ja köyhille tarjotaan syntipukin osaa se on jo niin pöyristyttävää, että oikeat syylliset on pantava vastuuseen teoistaan. Mitään päätöstä ei voida tehdä ohi eduskunnan enemmistön. Sieltä löytyy syyllinen valtion vaikeuksiin.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan

<p>Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa köyhyys ja työttömyys ovat valtaisia ongelmia. Väestönkasvu suurta. Yhä useammalle tulee houkutus lähteä etsimään "onnea" Euroopasta. Suomi tulee saamaan tästä osansa. Jos Venäjä suivaantuu lopullisesti EU:n pakotepolitiikkaan voi se alkaa antamaan vapaan läpikulun kyseisistä alueilta pois pyrkiville. EU.n Turkin kanssa tekemä sopimus on myös hauraalla pohjalla.</p> <p>Vuoden 2015 tulleiden turvapaikan hakijoiden määrä ylitti jo Suomen kantokyvyn. Ruotsi ja Saksa ovat viime aikoina alkaneet tiukentamaan linjaansa. Ei pidetä hyvänä jos yhteiskuntaan muodostuu erillisiä eristäytyneitä ryhmiä, työttömiä tai matalapalkkaryhmiä joita myös voidaan käyttää hyväksi. Ei ole hyvä tulijoille eikä tulomaille. Tulijoiden integroiminen ei ole sujunut odotetuilla tavoilla.</p> <p>Maailman köyhyysongelmia ja konfliktimaiden asioita ei pystytä ratkaisemaan niin, että Euroopan maihin muuttaa suuria määriä ihmisjoukkoja.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Ihmiskunnan historiassa ei

Ihmiskunnan historiassa ei ole yhtään tapausta jossa toiseen maahan pyytämättä tullut vieras kansa olisi saanut mitään hyvää aikaan alkuperäisväestölle. Ei ensimmäistäkään.

Turvallisuus on ollut

Turvallisuus on ollut mennyttä jo vuosia, oli paperit tai ei.

Totta. Maan alle painuneet

Totta. Maan alle painuneet sissit tulevat vielä näyttämään viattomille voimansa.

samalla voisi ulkoistaa niin

samalla voisi ulkoistaa niin kuin nykyään on tapana nämä vankilatoiminnot tonne johonkin itäeurooppaan,rahaa säästyy ja paras tapa karsia rikollisuutta,ei tartte edes tuomioita pidentää

Onkohan Nergillä jo valmiiksi

Onkohan Nergillä jo valmiiksi mietittynä, että mihin vankilaan ne laitettais? Vankilathan on jo nykysin niin täynnä että edes suomalaisille rikollisille ei riitä siellä tilaa. Hyvin on huomannu että poliisin määrämiä sakkoja ei enää tarvitse istua. Narkit repii sakkolaput ja heittää ne poliisin jalkojen juureen ja nauraa paskasesti päälle. Taitaa olla ensimmäinen "suomi ensin" kommentti multa koskaan, mutta hoidetaan ne vankilat siihen kuntoon, että saadaan suomalaiset rikolliset sinne ensin. Ja vasta sitte ulkomaalaistaustaiset jotka eivät ole edes mitään varsinaista rikosta tehneet.

Nytkö tuo muija sen vasta

Nytkö tuo muija sen vasta huomasi. Vantaa kuhisee näitä ja moni muuttaa pois kun ei jaksa katella sitä touhua.Tikkurilan kävelykatu täynnä näitä Suomen pelastajia ja siellä seassa soltut kerää rahaa meidän veteraaneille.Kukahan näistä on Suomelle tärkeämpi??Raivostuttaa löperöt päättäjät jotka tuhoaa meidän maan ja hirveä velka jää tuleville polville.Suomi takaisin kaikki keinot käyttöön

Kai Nerg on jo leimattu

Kai Nerg on jo leimattu vihervasemmiston ja "valtamedian" toimittajien puolesta umpimieliseksi impivaaralaiseksi rasistiksi?

"Päivi Nerg: Paperittomista

"Päivi Nerg: Paperittomista voi tulla turvallisuusuhka" No shit, Sherlock?

Kaksi vuotta sitten tuo sama

Kaksi vuotta sitten tuo sama eukko kertoi, ettei ongelmaa ole, koska tiedetään, mitä sieltä tulee. Eikö sittenkään tiedetty? Poliittisista virkanimityksistä pitäisi päästä nopeasti eroon. Nergin kovin meriitti noihin virkoihin on olla Päivin kaveri.

Tässä ilmenee jälleen

Tässä ilmenee jälleen suomalaisen yhteiskunnan yksi pahimmista valuvioista: virallisen totuuden ja todellisuuden välinen ristiriita. Viranomaiset pitävät ongelmatonta kulissia yllä viimeiseen asti vaikka kansalaiset ovat jo kaulaansa myöten suossa ja silti suurin osa kansasta haluaa upota ja hukkua suohon mielummin kuin nousta omille jaloilleen. Tämän ongelman seuraukset heijastuvat läpi koko yhteiskunnan, yksittäisen kansalaisen päivittäisestä elämästä aina koko Suomen valtion toimintaan, niin taloudellisesti kuin poliittisestikin.

Vetreää, halpaa ja

Vetreää, halpaa ja ennakkoluulotonta työvoimaa kiven sisään? Pitihän se tämäkin päivä nähdä.

Vankilaan täysihoitoon omassa

Vankilaan täysihoitoon omassa yksiössä, jossa saa valon ja lämmön lisäksi vaatteet ja ruoan sekä vähän rahaakin.

kaikki muukin myydään

kaikki muukin myydään ulkomaille niin miksei vankein hoitoa,irakiin,somaliaan,albaniaan

RANE, idea hyvä, tosin

RANE, idea hyvä, tosin mainitut valtiot voisivat suhtautua liian suopeasti vankeihin jotka ovat heidän maanmiehiään? Filippiinit olisi kenties parempi vaihtoehto ja kuljetus vankiselleiksi sisustettuilla merikontella ja rahtilaivoilla voisi olla edullisempaa kuin lennot? Mutta eiköhän Nerg ratkaise ongelman myöntämällä näille erikois kansalaisuuden paremmilla ehdoilla kuin "kantasuomalaisilla" on?

Mainitseppa yksikin etu joka

Mainitseppa yksikin etu joka maahanmuuttajalla tai turvapaikanhakijalla on parempi kuin kantasuomalaisella? Niinpä. Sellaisia ei ole.

Vastaan edelliselle. Saa

Vastaan edelliselle. Saa valehdella ikänsä ilman sanktioita! Saa ilmaisen terveydenhuollon? Saa. ruokaa ilman leipäjonoja , mikäli huijaa Kelaa voidaan jättää ilman sanktioita, voi käyttää useita identiteettiä?

Tuo kaikki on täysin

Tuo kaikki on täysin sallittua myös suomalaisille. Keksi jotain parempaa. Niinpä. Sellaista ei ole.

Korjaan itseäni. Ikäähän ei

Korjaan itseäni. Ikäähän ei saa valehdella viranomaisille, mutta jos viranomainen epäilee iän valehdelluksi, on viranomaisella todistustaakka. Sama sääntö koskee myös suomalaisia. Kelaa ei myöskään saa huijata, se sama koskee myös suomalaisia. Kukaan ei saa tehdä mitään laitonta. Mutta nyt olikin kyse etuuksista. Mitä sellaisia etuuksia maahanmuuttaja tai turvapaikanhakija saa, mitä kantasuomalainen ei saa? Tämän kun joku minulle kertoisi, niin olisin tyytyväinen.

lisään saa asunnon

lisään saa asunnon

Jokainen suomalainen saa

Jokainen suomalainen saa halutessaan asunnon. Tämäkään väite ei pidä paikkaansa.

Silmälääkäri Tikkurilassa.

Silmälääkäri Tikkurilassa. Minulle käynti silmälääkärillä maksoi 149€, maahantulijanainen saman aikaan maksusitoumuksella 159€. Eli mitä he saavat mitä kantasuomalainen ei saa.Tämä vain yksi esimerkki.

Kyllä sinäkin sen saman

Kyllä sinäkin sen saman maksusitoumuksen saat jos sinun menot on suuremmat kuin tulot. Eli tämäkään väite ei pidä paikkaansa.

Hyvä RAE ja LUFSEN nyt TEME

Hyvä RAE ja LUFSEN nyt TEME on tyytyväinen?

oho, paperittomista

oho, paperittomista lainsujoattomista voi tulla uhka?,miten niin voi?,mikä näitä päättäjiä vaivaa jos vähänkään on aivoja niin se ei ole että voi tulla se on jo

Uhkiakin on niin monenlaisia.

Uhkiakin on niin monenlaisia. Otsikko ei tarkoita sitä, että jokainen maahanmuuttajataustainen olisi esimerkiksi potentiaalinen rikollinen. Uhka voi liittyä vaikkapa terveydellisiin syihin. Esimerkiksi paperiton käy lääkärin vastaanotolla valittamassa päänsärkyä. Lääkäri määrää särkylääkket. Vasta myöhemmin selviää, että kyseessä onkin huomattavasti vakavampi sairaus, vaikka tarttuva aivokalvontulehdus. Mitenkäs paperiton saadaan hoitoon eikä tauti pääse leviämään?

Komppaan LUFSENIA ja RANEA.

Komppaan LUFSENIA ja RANEA. TEME voisi puolestaan ottaa silmiltään pois ne vihervasemmistolaiset maailmanhalaaajien lasit niin reaalimaailmakin näyttäisi hieman erilaiselta.

Työskentelen ammatissa jossa

Työskentelen ammatissa jossa päivittäin kohtaan tuhansia erilaisia ihmisiä. Vähiten ongelmia on maahanmuuttajataustaisten keskuudessa. En kiellä etteikö ongelmia olisi myös maahanmuuttajataustaisten kanssa, mutta tämä väestöryhmä on ylivoimaisessa vähemmistössä.

Ja mikä on totuus.

Ja mikä on totuus. Raiskaustilastoissa yms. tilanne on toisin. Minäkin voin väittää mitä tahansa, mikä ei ole totta.

Niitä raiskaustilastoja

Niitä raiskaustilastoja kannattaa tutkia myös muualta kuin mv-lehdestä. Esimerkiksi poliisin tilastoja niissä määrin ku ne on julkisia.

Et tainnut muistaa, että

Et tainnut muistaa, että maahanmuuttajia on vain murto-osa verrattuna meihin kantasuomalaisiin. Jos verrataan kummankin väestöryhmän tekemiä rikoksia suhteutettuna nuppilukuun, niin eivät kaikki maahanmuuttajatkaan mitään pyhimyksiä ole. Voisit tarkastella asiaa hieman laajemmalta kannalta.

Laittomasti maassa olevat on

Laittomasti maassa olevat on poistettava välittömästi maasta, mikä tässä on niin vaikeaa?

Koska Suomen on noudatettava

Koska Suomen on noudatettava kaikenlaisia asetuksia ja säädöksiä ja kunnioitettava ihmisarvoa ja ylläpidettävä länsimaista moraalikäsitystä. Kukaan muu ei tunnu niin tekevän. Paitsi Ruotsi.

Näin sitä leikitään

Näin sitä leikitään kansalaisten turvallisuudella. Virkamies sanoo asian oikean laidan vasta jätettyään tehtävänsä. Lehdistö on pääosin vihervasureita ja virkamiehet nimitetään ilmeisesti kaverin suosituksesta, niin mikä muukaan tilanne Suomessa voisi nyt olla? Ruotsin tiellä ollaan.

Ikinä Suomessa mikään

Ikinä Suomessa mikään päättäjä ei ole myöntänyt tehneensä virheellistä päätöstä. Sen sijaan virheellisen päätöksen seurauksia salataan viimeiseen asti.

v2014.Kaupunginjohtaja Jussi

v2014.Kaupunginjohtaja Jussi Pajunen (kok.) pitää erittäin tärkeänä sitä, että Helsingin eri osa-alueiden gettoutuminen estetään. Hänen mukaansa pubien tuomat häiriöt ostoskeskuksissa ovat osa tilanteen ratkaisua. .voi kiasus sentään kun ei uskalleta puuttua varsinaiseen ongelmaa.mitens on käynny?https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/241539-pajunen-ita-helsingin-gettoutuminen-pysaytettava

Pajunen puhuu vähän mutta

Pajunen puhuu vähän mutta asiaa. Kyllä se on niin, että todellisen uhan (ainakin sen tunteen) aiheuttaa ympäristölle supisuomalainen kännissä/aineissa örisevä mörkö.

Suuret joukot työttömiä ja

<p>Suuret joukot työttömiä ja toimettomia nuoria ja energisiä miehiä (enimmäkseen) ei tiedä pidemmän päälle mitään hyvää. Suomellahan (valitettavasti) on niitä jo omastakin takaa turhan paljon. Ruotsissa on valtavasti lisääntynyt "jengiytyminen" ja näiden keskinäineiset välien selvittelyt. Aiheuttanut eräänlaista organisoitua rikollisuutta sekin ilmiö. Näissä on siellä mukana sekä kantaruotsalaisia että maahanmuuttotaustaisia. Viimeksi mainittuja kuitenkin huomattavan paljon. Jengi muodostuu usein samalla asuinalueella asuvista nuorista. Nämä tietysti ovat harvemmin suoranainen uhka tavallisille "tallaajille" paitsi omaisuusrikosten mahdollisten menetysten kautta. Hankkivat "fyrkkaa" pääasiassa erilaisten rikosten kautta.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Ja vankila se ei sitten maksa

Ja vankila se ei sitten maksa veronmaksajille mitään ? Kauanko noita vankilassa pidettäisiin ? Odotetaan nyt vaan että alkaa käsikranaatit pyörimään suomalaisellakin kadulla ja jengi ampuu toisiaan ihan mafian malliin meilläkin . Teeveestä tulee Frii-kanavalta (muistaakseni) dokumentti ohjelma Tunnelbana ja siitä näkee ketkä aiheuttaa jatkuvasti ongelmia Ruotsissa . Nerg varmaan ei ole uskaltanut tehdä tai saanut tehdä mitään todellista paperittomien poistamiseksi Suomesta . Kuitenkin äskettäin sovittiin että paperittomat, kerjäläiset ja karkotettavat saa jotakuinkin saman sos.turvan kuin Suomen kansalainen niin kummastuttaa mistä nyt tuulee kun heitä vankilaa aiotaan laittaa ? Mitähän tämän takana on ?

Pikkusen hitaassa liemessä

Pikkusen hitaassa liemessä tämä herääminen tapahtui......mutta eihän mitään vieläkään oo asian tiimoilta tehty.Vähä tuumailtu vasta

Jos Turun teloittaja ja

Jos Turun teloittaja ja naisten vihaaja terroristi olisi passitettu vankilaan odottamaan Kelan rahoja Ja elatuspäätöksiä, niin olisivat nämä hänen naisiin kohdistuneet veitsiteloitukset jääneet Turun torilla toteutumatta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu