Puheenaihe

Autoilija yritti paeta poliisia McDonaldsin autokaistalla – pakomatka tyssäsi ravintolan lipputankoon

Kuvituskuva

Arkistokuva

Noin 40-vuotias mies ajoi perjantaina Keravan McDonaldsin autokaistalle anastetuksi ilmoitetulla autolla, tiedottaa poliisi. Poliisin saavuttua paikalle mies yritti paeta autojonon keskellä olevalla henkilöautolla.

Pakenemisyritykset eivät sujuneet sulavasti. Ensin mies törmäsi edessä olevaan autoon ja sitten takana olevaan autoon. Mies kiihdytti ja törmäsi jälleen edessä olevaan autoon sekä McDonaldsin lipputankoon. Autoilija osui vielä kolmanteen henkilöautoon. Lisäksi lipputangon nuppi putosi pysähtyneen pakettiauton päälle aiheuttaen vaurioita.

Lipputankoon törmättyä auto jäi jumiin ja mies poistui autosta poliisin käskystä. Poliisi tiedottaa, että kukaan ei viimeisimpien tietojen mukaan loukkaantunut.

Poliisin mukaan kiinni otetulla on takanaan useita samankaltaisia rikoksia.

Miestä syytetään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Tämä kunniakansalainen on jo

Tämä kunniakansalainen on jo kotonaan nauttimassa sosiaalieduista. Mitään ei tarvitse korvata, sakkoja ei tarvitse maksaa ja sosiaalivirasto maksaa asunnon ja elämisen. Kiitos kuuluu Vihreiden Tuija Braxille. Valtion pitäisi maksaa vahinkoja kärsineille autoilijoille korvaukset, kun kerran haluaa lainsäädännöllisesti suojella näitä taparikollisia.

Juurikinnäin! Mutta jos

Juurikinnäin! Mutta jos tavallinen työssäkävijä veronmaksaja töihin mennessään 4km/h ”yli”nopeutta epähuomiossa,niin se kyllä maksaa,taikka itkee ja maksaa. Ja siihensakkoon olikin lisätty se jokin rikoslisämaksu,millä maksellaan näitten paskakasojen korvauksia sitten.

Suomi on "oikeusvaltio", ja

Suomi on "oikeusvaltio", ja näin onkin rikollisten näkökulmasta. Heitä palvotaan ja heidän etuja ajetaan, toisin kun tavallisen ihmisen tai rikoksen uhrin etua ja oikeusturvaa?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu