Viihde

The Voice of Finlandin kuopus Eveliina: Musikaalisuus on sukuvikani

Eveliina Tammenlaakso toivoo, että hän pääsee The Voice of Finland -kilpailun kautta kiinni laulajan uraan.

Televisiossa pyörivän The Voice of Finland -kilpailun kuopus on jo saanut ensimmäisen fanikirjeensä.

– Sain sen 12-vuotiaalta Matildalta. Voi, se tuntui ihanalta, Eveliina Tammenlaakso hymyilee.

Nuoren naisen elämässä kaikki on käynyt niin kovin äkkiä.

Vielä pari vuotta sitten Eveliina ”Eve” Tammenlaakso oli tavallinen turkulaistyttö, joka kävi Puropellon yläkoulua. Hän harrasti jo silloin laulamista, musiikki kun sattuu olemaan ”sukuvika”.

– Mutta Puropellon musiikinopettaja sai oikein kipinän syttymään. Hän oli vaan niin mielettömän hyvä opettaja, Eve kehuu.

– Musiikki on nyt ihan kaikki kaikessa. Jos pitää sanoa yksi asia, josta en voisi luopua, se on musiikki. Tai no, tietenkin myös perhe ja ystävät ovat tärkeitä.

Eveliina Tammenlaakso oli jo keikkaillut, lähinnä häissä ja muissa juhlissa. Musiikin- ja ilmaisutaidonopettajan ansiosta hän rohkaistui hakemaan Turun Nuoren Teatterin 1827 Infernal Musical -hevimusikaaliin.

– Se oli hyvin opettavainen kokemus. Logomossa sai tuntumaa, miten esiintyä suurelle yleisölle.

Hevimusikaaliin osallistuminen oli opettavainen kokemus.”

Nelosen uutta The Voice of Finland -kilpailua seuranneet tietävätkin sitten jo tarinan jatkon. Tammenlaakso pääsi tuhansien hakijoiden joukosta tv-karsintaan ja Elastinen nappasi mahtipontisen äänen omaavan nuoren naisen joukkueensa. Sen jälkeen Eveliina Tammenlaakso on hämmästyttänyt kerta kertalta enemmän.

Kun tyttö veti antaumuksellisesti biisin Respect, hänestä tuli tv-katsojien lemmikki.

– Eniten yllätyin siitä, että pääsin yleisöäänillä jatkoon. Tuntuuhan se hassulta, kun kilpailussa on mukana niin paljon vanhempia ja kokeneempia.

Mitä enemmän Elastisen käsi käy, sitä paremmin menee.”

Esiintyminen tuntuu Tammenlaaksosta omalta jutulta. Lahjakas tyttö on ehtinyt kokeilla jo monenlaista. Lukiossa hän on innostunut maalaamisesta. Eveliina on myös Turun Sanomien Extra-liitteessä nuorten sivuilla toimittajana. Nuorempana hän on harrastanut tanssia ja cheerleadingia.

– Nyt laitan itseni täysillä likoon musiikin puolella ja katson, kuinka pitkälle se kantaa.

–  Haluaisin tehdä omannäköistä soulia – sellaista, jota Suomessa ei ole vielä hirveästi nähty.

Eve haki Nelosen Voiceen, koska kilpailuun haettiin persoonallisuuksia.

– En ole ollut Idolsissa mukana, mutta se tuntuu profiililtaan toisenlaiselta. Voicessa meille on korostettu, että laulaja saa olla itsensä.

– Elastinen on valmentajana aivan huippu, hän on niin valtavan myönteinen. Mitä enemmän Elastisen käsi käy, sitä paremmin menee.

 

Voice of Finlandin livelähetykset jatkuvat pe 30.3. Nelosella. Kilpailun finaali käydään 20.4.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Hyvä Eveliina ! Olet

Hyvä Eveliina ! Olet loistava laulaja. Sulla on aivan mielenkiintoinen ääni. Muutama vuosi äänelle kestävyystreeniä siinä iän mukana ja parikymppisenä olet yks Suomen kovimmista nimistä. Ei huono ollenkaan! Näin uskon. Tässä uusi artisti jonka tekemisiä kannattaa seurata. Jonain päivänä varmasti täällä www.musicaldiscoveries.com

No persoonallisuudesta

No persoonallisuudesta voidaan ehkä puhua kun ikää karttuu ja se OMA tyyli löytyy. Myös olis tärkeätä kuulla laulua sillä omalla äidinkielellä jolloin ääntämykset, vokaalit sun muut paljastuu ja miltä se kuulostaa, mutta onhan tässä aikaa kehittyä. Hyvä laulun opettaja on myös kullanarvoinen tässä vaiheessa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu