Puheenaihe

"Ensitreffit ja naimisiin kauppakeskuksessa" – Pasilan Mall of Triplaan lisää vuokralaisia

Havainnekuva Mall of Triplaan tulevasta elokuvateatterisalista.

Cinamon

Syksyllä 2019 Pasilaan avautuvan kaupunkikeskus Mall of Triplan liiketiloista on vuokrattu jo lähes 70 prosenttia.

Kaupunkikeskuksen elämystarjontaa on liittynyt vahvistamaan baltialainen elokuvateatteriketju Cinamon, Pasilan alueen palvelutarjontaa lisää myös Mall of Triplaan avattava seurakuntakeskus.

– Molemmat uudet vuokralaiset tuovat lisänsä kaupunkikeskustan palvelutarjontaan helposti lähestyttävillä konsepteillaan. Jatkossa meillä voi shoppailun lisäksi käydä vaikka ensitreffeillä elokuvissa ja järjestää kirkolliset juhlat häistä ristiäisiin, kuvailee Mall of Triplan kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto.

Suomen elokuvamarkkinoiden uusi tulokas Cinamon avaa kauppakeskukseen yli 2 000 neliömetrin elokuvamaailman, joka sisältää kuusi elokuvasalia. Uusi elokuvamaailma tulee sijaitsemaan Mall of Triplan viidennessä kerroksessa, Pasilan uuden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Laajan elokuvatarjonnan lisäksi Cinamon tarjoaa tilojaan yksityis- ja yritystilaisuuksiin sekä seminaareihin.

Vuoden 2017 alussa suljettu Länsi-Pasilan kappeli jätti tyhjiön Pasilaan."

Ensi vuoden alussa tapahtuvan Meilahden ja Töölön seurakuntien yhdistymisen myötä syntyvä uusi Töölön seurakunta avaa noin 500 neliön seurakuntatilat kauppakeskuksen viidenteen kerrokseen.

Seurakuntakeskus palvelee monipuolisesti koko Suur-Pasilan alueen väestöä ja Triplan palveluja käyttävää runsaslukuista asiakas- ja kävijäkuntaa, työssäkävijöitä sekä juna- ja bussimatkustajia.

– Mall of Tripla tarjoaa seurakunnalle ja kirkolle Helsingissä ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata ja palvella ihmisiä uudenlaisen kaupunkikulttuurin ytimessä. Vuoden 2017 alussa suljettu Länsi-Pasilan kappeli jätti tyhjiön Pasilaan, mutta syksystä 2019 alkaen pystymme taas palvelemaan pasilalaisia heidän naapurustossaan, sanoo Meilahden seurakunnan kirkkoherra Hannu Ronimus.

Seurakuntakeskus tarjoaa mahdollisuudet avointen ovien toiminnalle, ohjelmallisten seurakuntatilaisuuksien järjestämiselle ja yhteistyötahojen kanssa toteutettaville tapahtumille.

Esimerkkejä seurakuntakeskuksen toiminnoista ovat muun muassa olotila- ja perhekahvilatoiminta, nuorisotyön tilaisuudet, ehtoollis- ja musiikkitilaisuudet, kastejuhlat sekä kauppakeskuspapin toiminta.

Mall of Tripla

Syksyllä 2019 avautuva Mall of Tripla on kaupunkikeskus Pasilassa.

Se tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi paljon kulttuuritoimintaa ja elämyksiä, kuten Finnish Music Hall of Fame -musiikkimuseon, koko perheen liikunnallisen seikkailupuiston HopLopin ja ainutlaatuisen surffauksen ja sisäbiitsin yhdistävän ympärivuotisen kesäkonseptin Surf Beach Helsingin.

Mall of Triplasta tulee 250 liikkeellään Suomen suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä.

Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tripla tupsahti Pasilaan ilman kansalaiskeskustelua – "Ihmiset ovat laadun vahtikoiria"26.8.2017 19.20
Suomen ensimmäinen IMAX-elokuvateatteri tulee Itikseen29.11.2017 11.39
Kalasataman ja Pasilan välille suunnitellaan ratikkaa – vaatii raiteet Vallilanlaaksoon27.9.2017 18.58
Pasilan vanha asema menee kiinni lopullisesti15.6.2017 06.25
Pasilassa voi viluttaa – tällainen on tänään avattu väliaikainen asema3.4.2017 15.57
Lähes 9 miljoonaa kävi elokuvissa vuonna 2017 – Yksi elokuva nousi Titanicin rinnalle huikaisevaan lukuun2.1.2018 21.10
Uusi iso leffateatteri avautuu Helsingissä – mutta sinne ei mennä noin vaan12.1.2018 12.01
Istuimina punaiset laiskanlinnat – Helsingin vanhin leffateatteri avaa uudestaan7.11.2017 13.03

Kommentit (1)

Kommentit

Kyllä on varmaan mieltä

Kyllä on varmaan mieltä ylentävää mennä naimisiin, kun taustalla kuulutetaan, että nyt saat kolmet bokserit kahden hinnalla. Miksi näitä kauppakeskuksia pitää rakentaa?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu