Lapsijengi terrorisoi Tapiolassa – kananmunia ikkunoihin, repivät ovenkahvoja...

Varhaisteinien joukko piinaa ihmisiä Tapiolassa. Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo/Arkisto

Tapiolan asukkaita on jo kuukausia kiusannut varhaisteinien joukko, joka terrorisoi ihmisiä yleensä lauantai-iltaisin. Joukkoon kuuluu arviolta yksi tyttö ja 5–6 poikaa. Mukana on ollut myös enemmän lapsia.

Varhaisnuoret käyvät soittelemassa ihmisten ovikelloja, metelöivät, repivät ovenkahvoja ja heittelevät kananmunia ikkunoihin. Länsi-Uudenmaan poliisin saamien ilmoitusten mukaan lapset tekevät myös muuta pientä ilkivaltaa.

Ilkivaltaa on tapahtunut Koivuviidan ja Tuohimäen alueella. Se on aiheuttanut huolta erityisesti alueen vanhuksissa ja pienissä lapsissa.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapauksia vahingontekona ja kotirauhan rikkomisena. Asiasta voi lähettää vihjeitä poliisille sähköpostitse ([email protected]) tai soittaa numeroon 0295 413 031.

Written by:

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Teiniryöstäjä iski Espoon paraatipaikalla – aseena nyrkkirauta, mukana 10 hengen nuorisoporukkaPojat ryöstivät teinipojan Kampissa – poliisi harkitsee kuvien julkaisemista

Kommentit (14)

Kommentit

Housut kinttuun, ja "koivuniemen herralla" vedetään persuksille niin pitkään, että ******!!!
Näiden häiriköiden vanhemmille tuntuva sakko, ja kenties häiriköiden kuvat ja nimet paikallislehteen.
Turha on häiriköitä paapoa.

PUMPUI

Tuollaista ovat varhaisteinit harrastaneet aina. Ja yhtä avutonta on asian hoito ollut aikuisten taholta ennenkin. Taloyhtiön juristit ovat pohtineet mitä asialle tehdään, kenet haastetaan käräjille j.n.e. Mankkaalla homma loppui kun piilouduin pimeässä odottamaan näitä "pikku ilkiöitä" ja nappasin kerralla kolme heistä kiinni itse teossa. Ihan tuttuja ns hyvien perheiden lapsia olivat kaikki. Yksi puhuttelu riitti ja homma loppui kuin seinään.

Harakka

Tästä uutisesta ei enää puutu muuta kuin tämä teksti:
"Kuvan poliisiauto ei liity tapaukseen".
Auto ei liity tapaukseen senkään vuoksi, että tuskin poliiseja oli lähelläkään noita riehujia rauhoitellakseen.

Harmaa eminenssi

Suur-Tapiolan alueella asuu paljon nuoria jotka ovat tottuneet saamaan elämässään kaiken mitä pyytävät. Ja vähän ylikin. Se näkyy heidän käytöksessään sitten, että kiksejä haetaan sitten sellaisestakin, mikä on kiellettyä tai vähintäänkin epäsoveliasta.

Harakka