Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Ilja Janitskinin vangitsemisesta päätös huomenna – 12 eri rikosepäilyä

MV-lehden perustajan Ilja Janitsikin rikosasioita käsitellään huomenna Helsingin käräjäoikeudessa.

Kuvakaappaus

Helsingin käräjäoikeus käsittelee huomenna pakkokeinoistunnossa  MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin vangitsemista.

Käräjäoikeuden mukaan Janitskinia epäillään kaikkiaan kahdestatoista rikoksesta, muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä törkeistä kunnianloukkauksista.

Lisäksi hänen syytelistallaan on muun muassa useita rahankeräys- ja salassapitorikoksia sekä laittomia uhkauksia ja tekijänoikeusrikoksia. Teot on tehty vuosina 2015–2017.

Janitskinin vangitsemisasioiden ensimmäisissä käsittelyissä asiat on määrätty salassa pidettäviksi ja ne on käsitelty yleisön läsnä olematta. Tästä syystä yleisöä ei päästetä istuntosaliin edes ennen vangitsemisoikeudenkäynnin aloittamista.

Janitskin tuotiin Andorrasta Suomeen viime perjantain ja lauantain välisenä yönä. Sen jälkeen häntä on pidetty poliisivankilassa Helsingissä. 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Maanne vainotuimmasta

Maanne vainotuimmasta miehestä pidettiin ensimmäinen vangitsemis oikeudenkäynti aika tasan tarkalleen puolitoista vuotta sitten ja nyt tämä maanne vastuullisten medioiden julkituoma rikosepäilyjen määrä on pudonnut viranomaistutkimusten edetessä jo lähes 80% alkuperäisestä... :-) - Salassapito toki lisää tämän Demokraattisen Oikeusjärjestelmänne uskottavuutta.

Teillä homma olisi hoidettu

Teillä homma olisi hoidettu aikoja sitten rasvaamalla ovenkahva tai työntämällä alas parvekkeelta. Tehotonta tämä on, myönnettäköön.

Turun puukottajan

Turun puukottajan hengenheimolaisia kulkee vapaana tuhansia, mutta poliisia ei tunnu kiinnostavan. Kansalaisia kylläkin pelottaa.

Turun puukottajan

Turun puukottajan hengenheimolaisia kulkee vapaana tuhansia, mutta poliisia ei tunnu kiinnostavan. Kansalaisia kylläkin pelottaa.

Joka päivä jo monen vuoden

Joka päivä jo monen vuoden ajan on saanut lukea hyviä syitä sille, että Ilja Janitskinin luomalla tuotteella on tarvetta. Esimerkki tältä päivältä. Onko tuo sitten iltapäivälehden toimesta kiihottamista kansanryhmää vastaan tai ei, siihen jokaisen pitää ottaa itse kantaa. Samankaltaisista asioista on kirjoittanut MV-lehti. Yksittäistapauksista. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804172200882791_u0.shtml

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu