Puheenaihe

Pankkilakko uhkaa huomenna – asiakkaita kehotetaan varautumaan

Tärkeimmät perustoiminnot, kuten palkkojen ja eläkkeiden maksut pyritään turvaamaan myös lakon aikana.

Riitta Ketola

Pankit ovat tänään keskiviikkona auki normaalisti, mutta mahdollinen rahoitusalan lakko uhkaa sulkea konttoreita torstaina 28. ja perjantaina 29. joulukuuta.

Pankit tiedottavat tarkemmin verkkosivuillaan lakon vaikutuksista palveluihin. Asiakkaiden on hyvä varautua palveluiden ruuhkautumiseen ja tavallista pidempiin odotusaikoihin.

Pankit pyrkivät turvaamaan yksityis- ja yritysasiakkaiden tärkeimmät palvelut lakon aikana. Näitä ovat esimerkiksi korttimaksaminen, käteisautomaattien toiminta sekä palkkojen, eläkkeiden ja laskujen maksu.

Verkkopankit toimivat myös normaalisti. Pankit eivät voi kuitenkaan taata häiriötöntä maksujen välitystä lakon aikana.

Käteistä voi nostaa niissä kaupoissa, jotka tarjoavat käteisen nostopalvelua.

Lakon aikana on syytä kiinnittää erityistä huomiota poikkeuksellisiin yhteydenottoihin, jotka saattavat olla rikollista tietojen kalastelua.

Maksukorttien tietoja ja tunnuslukua tai verkkopankkitunnuksia ei saa luovuttaa kenellekään.

Ammattiliitto Pro ry, Ammattiliitto Nousu ry ja Danske Bankin henkilöstöyhdistys ry ovat ilmoittaneet rahoitusalan lakonuhasta. Lakko alkaisi torstaina aamulla kello kuusi ja päättyisi perjantaina puolen yön aikaan.

Toinen työnseisaus uhkaa 4.–5. tammikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Jos kortit toimii niin ei

Jos kortit toimii niin ei mitään hätää.

Jos kortit ei toimi niin

Jos kortit ei toimi niin https://www.vertaalainaa.fi palvelusta löytyy myös kortittomia joustoluottoja.

Mitä viikonlopputöitä? Eihän

Mitä viikonlopputöitä? Eihän niistä 8-16 työssäkäyvät tahdo saada rahaakaan, kun ruokatauolla ei ehdi.

Monet pankkiketjut ovat jo

Monet pankkiketjut ovat jo poistaneet kassatoiminnot ja käteisen käsittelyn "palveluvalikoimastaan" valtaosassa konttoreitaan. Miten siis aukioloaikojen pidentäminen viikonloppuihin vaikuttaisi peruspalveluun? Ainoa vaikutus olisi, että erilaiset myyntiesittelyt lisääntyisivät eikä asioitaan saisi hoidettua yhtään paremmin. Itse henkilökohtaisesti olen joutunut asioimaan paikan päällä pankkikonttorissa viime vuosina vain kuolinpesien hoitamiseen liittyen ja vastaamassa USA-laisten vakoiluorganisaatioiden vaatimissa kuulusteluissa. Molempiin liittyy pankkien ihan itse kehittämää byrokratiaa jonka varjolla he yrittävät kaupata erilaisia finanssituotteitaan. Kyse ei siis olisi palvelun parantamisesta vaan markkinoinnin lisäämisestä.

On se kovaa hommaa tuo

On se kovaa hommaa tuo lakkoilu! Toivottavasti saavat tahtonsa läpi. Tekisi mieli itselläkin lakkoilla, mutta ei se auta kuin painaa pitkää päivää. Juuri hain autolainaa täältä: https://www.autolainaa.com , että pystyy kulkemaan vähän pitemmälle töihin. Enemmän varmaan saisin rahaa kotona istumalla, mutta mielummin teen töitä ja tienaan vähemmän!

Onneksi lainojen yhdistäminen

Onneksi lainojen yhdistäminen onnistuu myös netissä https://www.xn--lainojenyhdistminen-twb.com palvelun avulla. Joten puolestani saavat lakkoilla rauhassa.

Tää uutinen on joulukuulta

Tää uutinen on joulukuulta 2017, joten melkoisen epärelevanttia enää mainostaa tässä yhteydessä pikavippejä. Moraalitonta. Älkää kukaan ottako ikinä yhtään pikavippiä! Siinä on äkkiä kierre päällä, ja yhdellä vipillä paikataan edellisen korkoja. Summa nousee kokoajan! Jos rahaa ei ole johonkin hankintaan tai bilettämiseen, niin sitten niitä ei tarvi. Ei ole olemassa mitään hyväntekeväisyyskassaa, jonka tehtävä on maksaa teidän vipit. Ne joutuu ulosottoon ja luottotiedot menee. Sitten ei enää onnistu yhtään mikään arkielämän tekeminenkään (esim vuokra-asunnon saaminen).

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu