Puheenaihe

Sinisen tulevaisuuden suuri paljastus oli uusi logo – näyttääkö tutulta? Vertaa kuvia

Sinisen tulevaisuuden uusi logo muistuttaa ensisilmäyksellä suuresti S-ryhmän tunnusta. – Kuvassa vasemmalla S-ryhmän lippuja, oikealla taas Sinisen tulevaisuuden logo.

Nina Kaverinen / S-kanavan mediapankki ja Sininen tulevaisuus

Sininen tulevaisuus on tänään pitänyt suuren ennakkokohun saattelemana eduskunnassa tiedotustilaisuuden, jossa oli paikalla maan johtavat mediat.

Paikalla olleet puolueen puheenjohtaja Sampo Terho ja kansanedustaja Tiina Elovaara kertoivat aluksi puolueen vuoden mittaisesta taipaleesta ja puolueen käynnistämisestä. Terhon mukaan Suomesta on tähän saakka puuttunut sinisten kaltainen puolue kokonaan.

– Suomessa ei ole ollut meidän kaltaistamme uudistusmielistä konservatiivipuoluetta. Me kannatamme perinteisiä arvoja, mutta aiomme uudistaa yhteiskunnan homehtuneet rakenteet, Sampo luonnehti.

Hänen mukaansa puolue aikoo jatkossakin puolustaa länsimaisia perusarvoja sekä puolustaa pientä valtiota ja aiempaa vähäisempää säätelyä yhteiskunnan taholta.

– Me emme pakota ihmisiä yhteen ainoaan hyvän elämän malliin, Sampo kertoi.

Ennakkoon mainostettu suuri paljastus näytti tiedotustilaisuuden mittaan huipentuvan uuden puoluelogon paljastukseen. Logon keskellä on suurikokoinen, sininen S-kirjain.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (8)

Kommentit

"meidän kaltaistamme

"meidän kaltaistamme uudistusmielistä konservatiivipuoluetta2 = kaikki arvot ovat kaupan kunhan vain ministerinpaikat säilyvät! "Me kannatamme perinteisiä arvoja, mutta aiomme uudistaa yhteiskunnan homehtuneet rakenteet," =tehtaat ja autot sauhuttaa, makkaraan on aina tarvittu lihaa, köyhät, ammattiliitot, vähemmistöt ja ympäristöajattelijat kyykkyyn! Heidän oikeuksiensa leikkaaminen on uudistusta "puolustaa länsimaisia perusarvoja sekä puolustaa pientä valtiota." =Puola, Unkari ja Slovakia "aiempaa vähäisempää säätelyä yhteiskunnan taholta" =aktiivimalli, lääkesäännöstely, ikärasismi työmarkkinoilla "Me emme pakota ihmisiä yhteen ainoaan hyvän elämän malliin" =huono-osaisuus on jokaisen oma valinta

Suora kopio S-ryhmän

Suora kopio S-ryhmän liikemerkistä. Miksi media ei kysy Soinin kantaa asiaan? Karvatollero vaan kitalakeen! Kuunnelkaamme koottuja selityksiä.

Plagiointia? Riippuu

Plagiointia? Riippuu varmaankin eniten vastuullisen median toimittajien poliittisesta näkemyksestä.

Kaikki käy medialle, kunhan

Kaikki käy medialle, kunhan ei ole persu tai ei millään muotoa kyseenalaista nykyistä maahantulopolitiikkaa tai eu:n toimintapoja. Muutoin alkaa ankara lokakampanja...

Kun vertaa MTV ja Alko niin

Kun vertaa MTV ja Alko niin sama homma.

Mulle tuli ekana mieleen joku

Mulle tuli ekana mieleen joku uus vessapaperimerkki, sen jälkeen s-ryhmä. Säälittävä viritys joka tapauksessa, niinkuin koko puoluekin.

Soini kääntää logossa

Soini kääntää logossa takkiaan, ylhäältä katsottuna.Onko sininen osa kädet vai Millwallin kaulahuivi. Harmaa osa on takamus ja maha.

Hi, your post is truly

Hi, your post is truly flawless and unique. Good content, but it would be better if in future you can talk about more about this subject. Really very perfect your article and blog post. http://colorswitch2.com

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu