Puheenaihe

Lidl avaa kertarysäyksellä kaksi uutta myymälää – Helsinkiin ja Vantaalle

Kuvituskuva

Arkisto

Lidl avaa torstaina 20. syyskuuta kaksi uutta myymälää pääkaupunkiseudulla, kun avajaisia vietetään Vantaanportin Retail Parkissa ja Kalasatamaan avautuvassa kauppakeskus Redissä.

Avajaisten jälkeen Helsingissä on yhteensä 21 Lidliä ja Vantaalla kuusi.

– Kaupalle sijainti on kaiken a ja o. Molemmat uudet myymälämme ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Redin myymälään pääsee kätevästi metrolla ja Vantaanportin myymälä sijaitsee kehä kolmosen vieressä, aluejohtaja Antti Partanen kuvaa.

Aiemmin tänä vuonna ketju on jo avannut uudet myymälät Helsingin Arabiassa ja Roihuvuoressa. Loppuvuodesta avajaisia vietetään vielä Espoon Entressessä sekä Laajalahdessa, ja alkuvuonna 2019 Helsingin Alppikylässä.

Lisääntyneet asiakasmäärät ovat näkyneet etenkin pääkaupunkiseudun myymälöiden ruuhkaisuutena.

– Tulemme laajentamaan myymäläverkostoamme pääkaupunkiseudulla myös jatkossa, Partanen kertoo.

Tulevana torstaina avattavat myymälät edustavat Lidlin uusinta ilmettä: myymälöiden värimaailma on tyylikkään valko-harmaa, tuotteet on sijoiteltu suomalaisten asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja myymälää valaisevat energiatehokkaat led-valaisimet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tuttu kassakuulutus hävisi Lidlin myymälöistä – IS: Syynä on keväällä tehty uudistus13.9.2018 12.29

Kommentit (3)

Kommentit

On aika ihmeellistä, että

On aika ihmeellistä, että Tikkurila ei kiinnosta Lidl´iä. Täällä on tosi paljon potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät voi/viitsi lähteä Ala-Tikkurilan Lidl´iin. Nytkin on hyvää myymälätilaa ollut tarjolla Dixin lähellä, jossa kulkee suuri määrä ihmisiä, jotka voisivat käyttää ko. kauppaa. "Kaupalle sijainti on kaiken a ja o. Molemmat uudet myymälämme ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Redin myymälään pääsee kätevästi metrolla ja Vantaanportin myymälä sijaitsee kehä kolmosen vieressä, aluejohtaja Antti Partanen kuvaa." No sanoisin, että Dixissä oli vielä paremmat yhteydet - sinne pääsisivät junalla ja bussilla kulkevat sekä ne tuhannet ihmiset jotka jättävät autonsa aseman parkkiin. Ehkä tämä aluejohtaja ei osaa ajatella muuta kuin autoilijoita ja nyt sitten metrolla kulkevia.

Nurmijärvelle keskelle kylää

Nurmijärvelle keskelle kylää pääristeyksen viereen kunta kaavoitti lidlin pyynnöstä kauppapaikan. Jonne voi rakentaa kaupan oheistoimintoineen. Arviomiehet hinnoittelivat tontin ja ettei tulisi valituksia piilotuesta kunnalta kauppaliikkeelle. Lidl vetäytyi pois suunnitelmasta. Olisi kai pitänyt ilmaiseksi saada tontti myymälää varten omaan omistukseen. Minäkin olen myös vetäytynyt kiertelemästä lidlin kauppaliikkeitä muissa taajamissa.

Kannelmäki kaipaa lidukkaa.

Kannelmäki kaipaa lidukkaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu