Puheenaihe

Nousua jopa 521 % – ulkomaalaisten tekemät seksirikokset kovassa kasvussa

Kuvituskuva.

ESM Arkisto

Suomen poliisi sai tammi–syyskuun aikana ilmoituksen 612 655 rikoksesta. Erityisesti raiskausrikosten ja petosrikosten määrät ovat kasvaneet.

Poliisin tietoon tuli tammi–syyskuussa kaikkiaan 2 545 seksuaalirikosta, kuten raiskausta, lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä tai seksuaalista ahdistelua. Määrä on 423 rikosta enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Pelkästään raiskausrikosten määrä on kasvanut vuodessa 13,5 prosentilla. Raiskauksista ilmoitettiin alkuvuoden aikana 865 kertaa, viime vuonna ilmoituksia tehtiin 762.

– Ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausrikosten määrä on noussut 59 prosenttia, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Ulkomaan kansalaisten osuus kaikista seksuaalirikoksista on kasvanut tänä vuonna 279 tapauksella. Kaikissa rikoksissa tosin epäilty tekijä ei ole vielä selvillä.

Erityisesti ovat lisääntyneet ulkomaalaisten epäillyt seksuaaliset ahdistelut. 

Viime vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisten tekemiä seksuaalisia ahdisteluja kirjattiin 19. Tämän vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisia on epäilty jo 118 seksuaalisesta ahdistelusta. Kasvua on siis noin 521 prosenttia.

Myös Suomen kansalaisten tekemät seksuaaliset ahdistelut ovat lisääntyneet. Viime vuoden tammi–syyskuussa niitä kirjattiin suomalaisten osalta 83, tänä vuonna vastaavaan aikaan 132. Kasvua on noin 59 prosenttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (46)

Kommentit

Eipä ole uhreille

Eipä ole uhreille ensimmäistäkään kynttilää sytytetty tai vatsatanssia vedelty kaduilla.

Se on sitä suvaitsevaisuutta.

Se on sitä suvaitsevaisuutta. Kaikki tällainen olisi pahinta mahdollista vihapuhetta ja rasismia.

Mutta suomalaisetkin

Mutta suomalaisetkin raiskaavat - itseasiassa suurin osa raiskauksista on kantasuomalaisten miesten tekemiä ja kenties vain jäävuoren huippu, koska suuri osa teoista jää ilmoittamatta. Tässä on vain rakenteellista rasismia, että ulkomaalaisten näköisten miesten ahdisteluista ilmoitetaan monin verran helpoimmin ja vieraan pelossa tekoja myös helposti liioitellaan. Kaikkihan kuitenkin tietävät, että suomalaisten miesten geneettinen erityispiirre on alkoholismi ja silmitön perheväkivalta.

Itse asiassa aika harva

Itse asiassa aika harva uskaltaa tehdä rikosilmoituksen ulkomaalaisesta, sillä heti leimautuu rasistiksi.

Afrikalaisilla miehillä

Afrikalaisilla miehillä väkivaltageeniä (MOAO) nimitetään soturigeeniksi :D Tutkimuksessa 228 suomalaisesta alkoholisoituneesta väkivaltarikollisesta vain 17 oli se geeni. Ei siis kovinkaan selittävä geeni. Tutkimus toteaakin, että suomalaisväestöstä mutaation kantajia on reilu prosentti. Mutta afrikkalaisista sitä löytyy 10-20%:lla. Muitakin soturigeenejä on löydetty, jotka nekin on monta kertaa yleisempiä afrikkalaisilla..

Suomalaiset miehet tekevät

Suomalaiset miehet tekevät tässä maassa lähes kaikkea enemmän kuin maahanmuuttajamiehet, tai tässä tapauksessa lähinnä turvapaikanhakijat, sekä hyviä tekoja että pahoja tekoja. Tämä johtuu jo yksinkertaisesti siitä, että Suomen miespuolisesta väestöstä maahanmuuttajamiehiä on toistaiseksi vain jokunen prosentti. Sen sijaan suhteutettuna väestöosuuteensa Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleet maahanmuuttajat raiskaavat 17-kertaa enemmän kuin suomalaiset miehet. Tästä on olemassa parin vuoden takainen tutkimus Krimolta. Sen julkaisemisen jälkeen maahamme tuli lisää pääasiassa samoista maista ja kulttuureista noin 30 000 miestä. Helsingin väestöstä maahanmuuttajamiehiä on noin 10 prosenttia. Helsingin poliisin mukaan muutama vuosi sitten raiskauksista puolet oli heidän tekemiään. Tästä voi laskea, että he tai heihin kuuluvat raiskaavat yhdeksän kertaa enemmän tai ainakin useammin kuin kantaväestöön kuuluvat miehet. Raiskaus ja seksuaalirikoset ovat aina vastenmielisiä, eivätkä hyväksyttyjä kenenkään tekemänä, kuten eivät muutkaan väkivaltarikokset. Myös maahanmuuttajien tekemät rikokset jäävät usein ilmoittamatta, varsinkin kun Suomessa on moniavioisuutta. Muslimimiehellä voi käytännössä olla useita vaimoja, tämän todistavat käytännössä sinkkuina elävien somalinaisten jatkuvat uudet raskaudet eri osoitteissa. Rasismia sen sijaan on se, että kaikissa tapauksissa, jossa toinen osallinen on ollut suomalainen mies ja toinen maahanmuuttajamies, teko tilastoidaan rasistiseksi rikokseksi, vaikka suomalainen mies puolustautuisi päällekäymiseltä tai puolustaisi omaa naistaan lääppimiseltä tai raiskaukselta. Suomalaisten miesten geneettinen erityispiirre näyttää saaneen aikaiseksi niin hyvän yhteiskunnan, että sinne kannattaa tulla jopa Afganistanista asti. Näistä teoista saamme lukea nyt täältäkin. Kaunis kiitos auttamisesta, eikö?

521% huhhuh ;(

521% huhhuh ;(

Luitko ollenkaan itse uutista

Luitko ollenkaan itse uutista? Se koskee ulkomaalaisten tekemiä rikoksia ja etenkin seksuaalirikoksia. Siis esimerkiksi niitä verovaroilla elätettäviä lapsenraiskaajia.

Kyllä tekijät ovat 101%

Kyllä tekijät ovat 101% ulkomaalaiset ja 99% törkeällä ideologiallaan ......

Hei ystävät. Pointti ei ole

Hei ystävät. Pointti ei ole siinä, että tekevätkö turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat/pakolaiset suhteessa saman verran rikoksia kuin taustaltaan suomalaiset. Pointti on siinä, että tänne "turvaan" tulevien ei pitäisi tehdä yhtään rikosta. Tänne on tultu vieraiksi, turvaan ja hyvään huolenpitoon ja sitä ei todellakaan tule maksaa takaisin rikoksena, vaan nopeana integroitumisena paikalliseen kieleen ja kulttuuriin. Omien kriminaaliemme kanssa olemme jumissa ja heidätkin ulkoistaisin mielelläni siperialaisiin vankiloihin. Mutta meidän ei tarvitse sietää sitä vierailtamme eikä varsinkaan niiltä, jotka tulevat tänne itse muka uhanalaisina.

Juuri näin, Minake

Juuri näin, Minake

Psykiatrisen vankisairaalan

Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerman mukaan suomalainen mies ei ole väkivaltainen, vaan stereotypia, jota käytetään tarkoitushakuisesti leimaamaan kuka tahansa suomalainen mies. Ylläoleva viittaus suomalaisen miehen geneettiseen perimään on väärä, rasistinen ja vihapuhetta nimimerkin takaa. Lähde Lauermaan: http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/544097/Suomalainen+mies+ei+ole+vakivaltainen

Tämä onkin silmiinpistävä ero

Tämä onkin silmiinpistävä ero kansalaisten liikehdinnässä, kun väkivaltaisuuksia tapahtuu.

Suvaitsevainen Suomi tulee

Suvaitsevainen Suomi tulee menemään samanlaiseksi kuin Ruotsi. Kaduilla ei enää uskalleta kohta kulkea. Siellä pyörii jo nyt "nuorisojengejä", terroristejä, raiskaajia ja muuten vain sekopäitä enemmän kuin koskaan ennen. Seuraava vaihe on sitten järjestäytyneempi rikollisuus sekä "islamilaiset" alueet sekä entistä pahempi ghettoutuminen. On ainakin varoitettu. Kukaan ei vain halua kuunnella.

Kannattaa jatkaa huutelua

Kannattaa jatkaa huutelua netissä, oma olosi varmasti helpottaa jos ei muuta.

Suvaitsevaiset ihmiset ovat

Suvaitsevaiset ihmiset ovat olleet kovasti innoissaan muualta tulevan kulttuurin virkistävästä vaikutuksesta. Odotan mielenkiinnolla uutisia maahamme turvaan pyrkivien kulttuuriteoista. Toistaiseksi olen kuullut vain raiskausuutisia. Onko se sitä kulttuuria jota maahamme on kaivattu?

Kumma juttu, että tästä saa

Kumma juttu, että tästä saa puhua. Eikös tämmöinen uutisointi lisää ennakkoluuloja?

Kiitos niille vapaille

Kiitos niille vapaille medioille, jotka julkaisevat nämä luvut. Voidaan olettaa, että sananvapaus on vielä elossa.

Voisiko nimimerkki KSEE

Voisiko nimimerkki KSEE hieman tarkentaa tuota genetiikkaa. On aika hurja väite sanoa, että kaikkien suomalaisten miesten geenit ohjaisivat alkoholismiin ja silmittömään perheväkivaltaan. Se on sama asia, kun väittäisi, että kaikilla suomalaisilla naisilla on geneettinen erityispiirre hankkiutua ulkomaalaisen ja tummaihoisen miehen kanssa sukupuoliyhdyntään.

En tiedä mistä tuo uutisankka

En tiedä mistä tuo uutisankka on peräisin, että puolella se olisi. Kun tutkimusten mukaan suomalaisilla alkoholisoituneilla väkivaltarikollisisllakin vain n. 7% on se MAOA-geeni. Ja muilla noin prosentilla. Afrikkalaisilla se taas on monin kerroin yleisempi. Paikoin jopa 58%:lla kaikista miehistä.

Yksittäistapauksia, ei saa

Yksittäistapauksia, ei saa ajatella rasistisesti, poliisi valvoo.

Eikös näille noissa p

Eikös näille noissa p-keskuksissa sanoin ja kuvin ja monella kielellä kerrottu ettei naisten kimppuun saa käydä ? Olisiko se aivoista kiinni jos seksivietti, perheen ja omien lasten hylkääminen , ja pakeneminen on heillä voimakkaimmin kehittynyt ? No valittaahan he myös ruuasta . Kyllä pelottaa mihin Suomi on menossa näiden kanssa ? Täällä kasvaa jo kolmatta sukupolvea lapsia joiden isät eivät elätä heitä lainkaan ja en tiedä ovatko muutenkaan missään tekemisissä jälkeläistensä kanssa ? Yksihuoltajuus on valtavaa maahanmuuttaja naisten parissa jotka lisääntyvät kyllä säännöllisesti . Onko tuossa syy ja seuraus , ja maahanmuuttaja miehen ominaisuus ?

Soili Nurminen

Sorry, että pilaan ilonne kun

Sorry, että pilaan ilonne kun kerron, että myös Suomen kansalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausrikosten määrä on noussut 59 prosenttia. Toiseksi noin joka kymmenes epäilty johtaa tuomioon. Kolmanneksi, vuoden ajan ovat lehdet kirjoittaneet perättömistä raiskausväitteistä. Neljänneksi, milloinkahan ahdistelu lisättiin rikoslakiin.

Parahin Dzonrid. Arvaatkos

Parahin Dzonrid. Arvaatkos mihin sarakkeeseen Ahmedin tekemät rikokset kirjataan siitä päivästä alkaen, kun hänestä tulee Suomen kansalainen? Voisin vastineeksi arvata, että sinun suosituin ohjelma pesukoneessa on valkopesu?

Tilastotiede ei ole arvailua.

Tilastotiede ei ole arvailua. Maahanmuuttokritiikki valitettavasti perustuu mustamaalaamiseen ja urbaaneihin legendoihin.

Arvon Dzonrid. Olet oikeassa,

Arvon Dzonrid. Olet oikeassa, näissä asioissa on parempi pysyä faktoissa. Vastaus edelliseen kysymykseeni on: Ahmedin edellä mainitussa skenaariossa tekemä rikos kirjataan Suomen kansalaisen tekemäksi. Tämä on fakta ja voit sen tarkistaa itse jos et usko. Älä kuitenkaan ennen sitä tule sitä kyseenalaistamaan, jotta et syyllisty levittelemään urbaaneja legendoja. Ken kykenee loogiseen ajatteluun päätyy tosin tuohon tulokseen helposti itsekin. Jos tilastoinnissa on kaksi vaihtoehtoa, Suomen kansalainen ja ulkomaan kansalainen ja Ahmed on Suomen kansalainen, niin saa varsin heikohko looginen päättelykyky olla henkilöllä joka kuvittelee tässä tapauksessa rikoksen kirjattavan ulkomaan kansalaisen tekemäksi. Logiikka ei ikävä kyllä ole todisteiden valossa tietyn piirin vahvinta alaa. Muuten tuskin keskustelisimme tästä asiasta.

"Suomen kansalainen" voi olla

"Suomen kansalainen" voi olla nykyisin vaikka mikä Mehmetti, joka ei onnistunut integroitumaan edes kolmannessa polvessa. Ihan sama ongelma muualla Euroopassa.

Toimittelijalla ammattitaito

Toimittelijalla ammattitaito pahan kerran hakusessa: kiristetty sääntöjä/käytäntöjä- Esim nollasta viiteen tulee juurikin se 500 prosenttia. Tuomioistuimeen edenneitä tässä ei ole. Epäilyt kylläkin...

Nollasta viiteen on 500

Nollasta viiteen on 500 prosenttia? Laskeppa kuules uudestaan.

Huh huh, aika jäätävää, mutta

Huh huh, aika jäätävää, mutta odotettua. Tampereen vokin johtajan mukaan ei kasvua tilastoissa... Oliko Tervolla jotain? Entä vihervasemmisto? Demarit? Anyone? Ollaanko torilla nyt viheltemässä ja Ylen lähetyksissä huolissaan? Miten 50 vihapuhepoliisia, hekö saavat tämän kasvun loppumaan? Tässä kävi juuri kuten "rasistit" kertoivat, kuka ottaa vastuun, unelma-porukka?

Hullua touhua kun Suomessa

Hullua touhua kun Suomessa melkein tyrkytetään seksiä ja nämä hullut raiskaa kun sitä saa muutenkin.

Ihmettelen nyt tuota poliisin

Ihmettelen nyt tuota poliisin ja muiden viranomaisten ( esim. televisiossa ) tarvetta selitellä näitten rikollisten tekoja erilaisilla kummallisilla syillä . Kotoutumattomuus , ulkopuolisuus , ei tunne kuuluvansa joukkoon, ikä jne. Siis haloo ! Lähteekö mies raiskaamaan ja ahdistelemaan seksuaalisesti väkisin naista (ehkä miestäkin ) kun kokee olevansa ulkopuolinen , nuori , ei kunnolla kotoutunut ja odottaa turvapaikkaa johon rikosten teko saattaa vielä ehkä jopa negatiivisesti (ei taida Suomessa kuitenkaan ) vaikuttaa ? Eikö nyt kyseessä olekaan vietin toteuttamisen tarve vaikka väkisin ? Nuo kuulostaa nyt aika heppoisilta selityksiltä , ihan samoin kuin se että tekijät ovat nuoria miehiä . Onko syy raiskaukseen ikä ? No toki siinä mielessä, että ikämiehillä ei ehkä homma pelitä niin kuin nuoremmilla joten kun ja jos vanhus lähtee aikuista naista/miestä raiskaamaan , saattaa vastaan tulla monen laisia esteitä ? Toki on olemassa sairauksia , jossa ahdistus halutaan purkaa vaikka seksuaalisesti , mutta vaikea uskoa että nuo kaikki rikoksiin syyllistyneet ja ahdistelijat kärsisivät noista sairauksista ? Jos taas niin on niin silloinhan tilanne on entistä pahempi ? Mitä raiskannut ahdistelija ylipäätään kertoo tekonsa syyksi ? Kertooko ihmisen raiskannut turvapaikan hakija syyksi ; olen niin nuori , en ole kotoutunut , en tunne kuuluvani joukkoon ja vaikka ei yhtään panettanut, ei edes tehnyt mieli , niin ihan pakko oli vaan käydä väkisin naisen kimppuun ? Nautinko , no en sitten yhtään vaikka kaverit kannusti ja auttoi , mutta kyllä siinä jotenkin yhteenkuuluvaisuus kasvoi ja ihan pikkuisen kotouduinkin lisää . Eikö kiva ? Siis nyt joku järki näihin selityksiin poliisit ja viranomaiset , älkää viitsikö puhu soopaa , ei mene läpi . Kenen etua luulette noiden naurettavuuksien palvelevan ?

Soili Nurminen

Se on vain niiden kulttuuria,

Se on vain niiden kulttuuria, mitä meidän pitää ymmärtää. Näin kansalaisille kerrotaan. Katsoisivat vidoita vaikka ihan netistä, miten ne kohtelevat omia naisiaan. Sitten täällä uskotaan johonkin valistuksen ihmeparantavaan voimaan. Vokeissa olivat heti kuvaamassa suomalaisia teinityttöjä kadulla, vonkaamassa ja kavereislle kotimaahan viestitellessä, että tätä ne salakuljettajat meille lupasivat. Idiooteimmat äidit vievät vielä alaikäiset lapsensa tutustumaan tuohon monikulttuurisuuden muotoon.

Kun prosenttilaskut ovat

Kun prosenttilaskut ovat kovin hakusessa voidaan tuollaisia lukuja esittää. Tosiasiassahan sekä suomalaisten että ulkomaalaisten seksuaalirikokset olivat kasvaneet 59% mikäli uskomme tilastoja. Suomen kansalaisten rikokset kirjataan luonnollisesti suomalaisten rikoksiksi. Jos väitetään että kaikki nämä rikoksiin syyllistyneet suomalaiset ovat maahanmuuttajataustaisia niin suomalaiset eivät ole tehneet yhtään rikosta.

https://paavotajukangas.com

https://paavotajukangas.com/2016/10/27/rauman-sotapakolaiset-raiskaus-olisi-voitu-estaa-paremmalla-ruualla/ parempi ruoka, hyvä mieli, vai miten se meni? Kysykää poppamieheltä, siellä tiedetään. Kannattaisi varmasti Suomen hallituksenkin kysyä neuvoa tuolta viisaalta poppamieheltä... ei mulla muuta

Mistä tuo luku on oikein

Mistä tuo luku on oikein vedetty? Toimittaja ei taida osata tai halua tulkita tilastoja, ensinnäkin tuo rikosnimike tuli lakiin 2014, joten tietoisuus tuosta nostaa luvut pilviin? Jäi kertomatta, että ulkomaalaisten osuus ahdistelun asianomistajina eli uhreina on kasvanut vielä enemmän eli peräti 750 %. Jäi vähän kertomatta, että kyse on poliisille ilmoitetuista rikoksista, ei tuomioistuimissa käsitellyistä ja tuomituista. "Jäi kertomatta sekin jokaiselle prosenttilaskua osaavalle itsestään selvä asia, että kasvu yhdeksästätoista tapauksesta sataankahdeksaantoista oikeasti on prosentteina 521." MItenkään halua vähätellä, jokainen rikos pitää ensin tutkia ja vasta sitten tuomita.

Itse olen kuullut

Itse olen kuullut ulkomaisilta kavereilta, että Suomessa on ehkä maailman helpoimmat naiset (Ruotsin jälkeen), ts. seuraa löytää todellakin ilman mitään rikollista toimintaa. Eli näissä raiskauksissa ei olekaan kyse seksistä, vaan jostain ihan muusta, sairaasta ja pimeästä hommasta. Niinhän se on yleensä kaikkien raiskaajien kohdalla kansallisuudesta riippumatta. Siinä ikäänkuin laskeudutaan eläimen tasolle jostakin syystä, vaikka itse asiassa eläinurokset eivät pahemmin raiskauksia harrasta, vaan ne odottavat, kunnes naaraalla on sopiva hetki. Terve mies ja terve uros ei pidä kanssakäymisestä vastentahtoisen kumppanin kanssa. Pelkät vankeus- yms. rangaistukset ovat täysin riittämättömiä, koska raiskaaja tarvitsee sekä kallonkutistajaa että mahdollisesti lääkehoitoa (valvotusti, ei omalla vastuulla).

hei!

hei! meillä on unelma! haluamme ihanaa monikulttuurisuutta tämän tympeän tasa-arvon tilalle. arabialainen ja afrikkalainen kulttuuri on niin hienoa verrattuna harmaaseen kotimaiseen tyyliin- jotain tylsää sipeliusta tai marimekkoa. toista on pienten käsien kutomat paksut matot tai batiikkikankaat. kaikkihan jo koulussa olemme saaneet oppimme suvaitsevaisuudesta. ruotsikin on tässä asiassa niin paljon pidemmällä. siellä on unelma lähes toteutunut, ja joillakin alueilla vain oikeaa uskontoa harjoittavat ovat turvassa. kuulemma. tämä pitäisi tämä sharia saada suomeenkin niin saataisiin tasa-arvoasiat päivitettyä kansainväliselle tasolle. niin kehtaa sitten katsoa muita unelmoivia kansoja silmiin tasaveroisesti. nyt vasta 10% helsinkiläisistä on nuoria maahanmuuttajamiehiä. luku tulisi nostaa n 60% tasolle, jolloin uskonnollinen puolue voi ottaa helsingin kaupunginvaltuuston lempeään huomaansa. se on tietenkin ongelma, että kotimainen sosiaaliturva, yhteiskuntarauha ja yhteen hiileen puhaltaminen sekä maanpuolustustahto joudutaan lakkauttamaan. tai oikeammin siirrytään sosiaaliturvan ja lojaliteetin tasolle jolla pohjois-afrikan maat ovat tällä hetkellä. suomessahan mm. naisrauha on n 1000 vuotta ollut voimassa, suuri osa maailman maista on tässäkin kulttuurissa eri linjoilla- ilmeisesti pidemmällä joidenkin mielestä, koska monilla näyttää olevan suuri tarve romuttaa ko. yhteiskunta-asenne. mutta ei hätää. kaiken tämän on luvannut rahoittaa puna-vihreän aatteen edustajat ! Kun olen kysynyt miten tämä rikkaus rahoitetaan on vastaus selvä (ja aatteen edustajalle tyypillinen) : otetaan raha seinästä! sieltähän niitä seteleitä tulee jos on muistanut täyttää työtön-lapun ajoissa. jos seinästä lakkaa raha tulemasta niin otetaan rikkailta; esim yrittäjiltä ja niiltä ketkä omistavat jotakin! aukotonta logiikkaa, eiköstä vaan ? Kaikki tukemaan ja kiviä heittelemään! näillä konsteilla saadaan maastamme miellyttävämpi paikka tulijoille. sinäkin voit kääntyä parempaan uskontoon niin et olisi enää saastainen koira. jos sen sijaan jatkossakin joku tahtoo itse määrätä mistä puhuu ja kenelle työskentelee ja mitä tekee iltaisin, kannattaa hieman miettiä ketä ääneestää vaaleissa. on puolueita joiden tärkeä agenda on saada lisää kulttuuria suomeen, ja toisia, ketkä eivät enää tahdo rikastua enempää. minä pidän kotimaastani ja se hienoista asioista. en halua että se pilataan wannabe arabialais- tai -afrikkalaisuudella. (p.s kirjoituksessa ironiaa mukana)

Juuri näin Minake. Kohta

Juuri näin Minake. Kohta olemme kuin Ruotsissa, tulee alueita, joissa ei enää uskalla edes viranomaiset toimia. Kyllä arabimaissa ja afrikanmaissa on turvalliseksi luokiteltuja maita, joihin sotaa pakoa lähtevät voisivat mennä. Eikö miesten pitäisi puolustaa maatansa, eikä jättää lapsia ja naisia sodan jalkoihin, jos otetaan turvaan, niin lapset ja naiset, eikä näitä miehiä, jotka ovat sotapakolaisia. Miten esim. eri uskontokantaan kuuluvat voivat elää täällä sovussa, kun eivät tee sitä omassakaan maassa. Afrikkalaiset eivät todellakaan kuulu tänne pohjolaan, afrikassa on turvallisia maita, joihin nämä ihmiset voivat mennä.

Tänne tulleille pitäisi

Tänne tulleille pitäisi opettaa, ettei jokamiehenoikeus koske naisia vaan metsiä.

ja veikeää että näiden

ja veikeää että näiden tekemiset menee muutaman vuoden päästä suomalaisten piikkiin kun saavat kansalaisuuden. tarvitaan etnisen profiloinnin tehostamista poliisissa. että suvakit ei pääse lällättelemään tulevaisuudessa. toinen on se että kun tulee aikajakso jossa se laskee.( tulee väkisinkin) niin laskeeko se 80 luvun tasolle vai jollekkin vuotta aiemmin olleelle tasolle! ja yksi syy on se että ihmiset ovat jo muuttaneet omia tapojaan. eivät enään lähde entiseen turvalliseen tapaan liikkeelle. mutta jos se on hienoa saada suomeen tämä niin on aika erikoiset arvot

Olipa yllätys. Kiitos taas

Olipa yllätys. Kiitos taas poliitikot. Me muut tiedettiin tämä jo, mitä tulee tapahtumaan.

Kyllä sen tiesimme heti!!!

Kyllä sen tiesimme heti!!! Olen Persialainen Ateisti ja tiedän että sellainen ideologia on armoton !

Mitä täällä oikein tehdään

Mitä täällä oikein tehdään noitten ulkomaalaisten ja ulkomaalaistaustaisten nuorten ja vanhempienkin kanssa ? Ollaanhan jo nähty , ettei lisärahan syytäminen , "vierihoito" hyyssääminen ja vaatimustason alentaminen niin kielen kuin muunkin suhteen varsinaisesti rikollisuuteen vaikuta, eikä juuri muuhunkaan ? Kysyykö esim. kirkko , joka iloitsee runsaista uusista x-muslimi ja muista käännykkäistä , nyt uusita kirkkoomme liittyneistä jäsenistään näiltä uusilta kristityiltä , hyväksyttekö naisten tasa-arvoisen kohtelun kaikkine muotoineen niin avioliitossa, työhön ja opiskelun oikeudesta ja kaikista miehiä jo koskevista oikeuksista eli niiden sallimisesta myös naisille ? Ulkomaalaistaustaisen naiset Suomessa raportoivat uudestaan ja uudestaan pakkoavioliitoista, sukupuolielinten leikkaamisesta ja kaltoinkohtelusta ylipäätään vaan mitä suomalainen viranomainen tekee ? Hyssyttelee ja sanoo :asiaa pitää lähestyä varovaisen pehmeästi . Hissun kissun tässä vuosien saatossa otetaan pikkuhiljaa puheeksi sitä tai tätä . Ehkä tällä myönteisellä tavalla saamme asian kuntoon joskus . Saattaa olla että jopa Markko menee Suomen edellä tässä tasa-arvo asiassa , mutta mehän olemmekin tottuneet useassa muussakin asiassa jäämään nykyään häntäpäähän ja perän pitäjiksi . Turha odottaa mitään muutosta kun ei sitä ilmeisesti oikeasti halutakkaan vaan hiljaisesti hyväksytään , että näin se on ja anti olla , ei tehrä tästäkään numeroo vaan suvaitaan . Taitaa se vihapuheen seulonta kantasuomalaisten jutuista suurennuslasin kanssa olla ykkösagendalla suomalaisen viranomaisen ja siihen käytetyn rahan kärjessä ?

Soili Nurminen

Naiset ja Lapset ovat

Naiset ja Lapset ovat vaarassa ja osa poliitikot kaipaavat sääli äänestäjät ja niin myyneet koko maan ja sen kokonais arvot. Harmittaa kun päivittäin häpäisevät meidän/teidän rakkaita ja kaikki on tahallinen!!! Herätys! Persialainen Ateisti

Miksi Feministit ja

Miksi Feministit ja Lastensuojelu jne ovat hilja tai leikivat sokeaksi??!!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu