Makumaailma

IL: Kotipizza lupasi ilmaiset pizzat – kampanja lopetettiin kun joku tilasi 20

Uudenvuodenpäivänä suomalaiset voivat tilata pizzaa keskimäärin jopa yhden joka sekunti.

Mia Lindström / arkisto

Kotipizza-ravintolaketju joutui keskeyttämään uunituoreen kampanjan, jossa jaettiin palkinnoksi ilmaisia pizzoja. Syynä kampanjan päättämiseen olivat asiakkaiden väärinkäytökset. Asiasta kertoi Iltalehti.

Pizzaketjun asiakkaat jakoivat sosiaalisessa mediassa ohjeita, joita noudattamalla dipin tilaamalla sai sähköpostikoodin. Koodin avulla pystyi tilaamaan itselleen ilmaisen pizzan.

Kotipizza ilmoitti sivuillaan antavansa kirjautuneena tehdystä tilauksesta ilmaisen M-kokoisen pizzan. Käyttäjät keskustelupalstalla ovat kertoneet tilanneensa euron hintaisen dipin, jonka jälkeen he ovat saaneet koodin, joka oikeuttaa ilmaiseen pizzaan.

Eri käyttäjätunnuksilla pizzoja on siis voinut tilata pilkkahintaan. Jotkin käyttäjistä kertovat tilanneensa jopa 20 pizzaa. Kotipizza on tietoinen väärinkäytöksistä, joita kampanjaan liittyy.

Kampanja ehti olla käynnissä parisen viikkoa käynnissä. Tilausjärjestelmän sai kierrettyä käteismaksulla tehtävällä noutotilauksella ostamalla esimerkiksi dipin. Tähän vaadittiin kuitenkin rekisteröityminen uutena käyttäjänä.

KORJAUS 18.12. kello 9.10: Ohjeita sähköpostikoodin hankkimiseksi jakoivat sosiaalisessa mediassa Kotipizzan asiakkaat, ei itse Kotipizza-ketju.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelaismies tarttui somehaasteeseen – tältä näyttää joulutortun muotoinen pizza15.12.2018 08.39
Kotipizzan omistajat saavat huiman 38 prosentin lisätuoton – makeistehdas Pandan aiemmin nielaissut norjalaisjätti haukkaa nyt Suomen johtavan pizzaketjun22.11.2018 10.25
Luomuspelttijauhoja ja marketin halvinta säilyketonnikalaa – Hybridikuluttajan pizza syntyy eri hinta- ja laatuluokan aineksista 11.10.2018 18.30

Kommentit (6)

Kommentit

Onneksi eivät sentään

Onneksi eivät sentään ämpäreitä jakaneet... ois konkurssissa koko puoti.

Norjalaiset näköjään vaan

Norjalaiset näköjään vaan lupaa, mutta eivät toimita. Aikoinaan Kotipizza oli suomalanen yritys ja usein paikkakunnan ainoa suomalaisomisteinen pitsapaikka.

Norjalaiset näköjään vaan

Norjalaiset näköjään vaan lupaa, mutta eivät toimita. Aikoinaan Kotipizza oli suomalanen yritys ja usein paikkakunnan ainoa suomalaisomisteinen pitsapaikka.

Ennen kaikki oli paremmin ;)

Ennen kaikki oli paremmin ;)

Tällainen on hyvä tapa

Tällainen on hyvä tapa testata tätä suomalaista rehellisyyttä. Itsekin joskus testasin eräässä asiassa tätä ilmaistarjousta ja totesin, että jopa ns "hyvät ystävät" tarttuivat tarjohkseen ihan vastaavalla tavalla. Minusta suomalaisten muita suurempi rehellisyys on täyttä pötyä. Joskus tulee mieleen, että asia on jopa ihan päinvastoin.

Kotipizza valmistaa pizzoja

Kotipizza valmistaa pizzoja lähes ilman täytettä niin ihan sama vaikka ilmaiseksi niitä saisi.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu